Британците, британците! - Най-великата банда евър! - тема 34

• 17 021
  • 710
  •   1
Отговори
# 690
Тръсни я тая пепел, бре!

# 691
  • Ænima/Albuquerque
Аз чета Откровението на св. Йоан и да ви кажа, тоя човек е бил на силни наркотици, да ме простят религиозните сред нас.
То като сценарий за сериал на ужасите, много леко четиво.  hahaha

Ох, беее!  hahaha hahaha hahaha

Джо, никва Нутела у Загорката, първо щот не пия Загорка и второ щот тряа да ти се създава работа, иначе само за глупости мислиш.  hahaha

# 692
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ти досега не разбра ли, че точно когато имам работа, мисля най-усилено за глупости hahaha?
Иначе, пила ли си овкусена бира, това нещо е по-гадно и от нормалната. Тук има една пивоварна, варят ванилова, ягодова, крушова, малинова в малки количества само за една кръчма, няма по-гадно нещо ooooh!. А първият път като я посетих се надявах да пия нещо като сайдер Tired.

Злате, не са две екранизации, едното е по Джон Джейкс за Гражданската война, другото е по Гаскел за английския индустриален Север Peace.

Започвам четвърти сезон на "Синовете", очертава се да е най-заплетения Simple Smile.

# 693
  • София

Вени, ъхъ, Декстър ме подтикна да посегна към Откровението. То като сценарий за сериал на ужасите, много леко четиво.  hahaha

Ха ха ха Joy! Наистина, само Декстър може да окаже такъв тип стимулация! Аз не съм почвала новия сезон, чакам да го гледам целия, че иначе много се изнервям от напрежението.

# 694
Ни съ хили, Сарк, мноо е яко! Скакалци с човешки лица и къдрави коси до кръста!

Вени, не е само Декстър, "Изгубеният рай" зачетох заради Седем.  hahaha

# 695
  • София
Ахааа, ясно, Пуц Laughing!
Момичета, аз малко разбрала недоразбрала, ама да се изкажа  Laughing. Чета тука, че говорите за сваляне на филми и качването им някъде, най-вече предполагам е за тези от вас, които са в чужбинско. Та, искам да кажа, че ако ви трябва помощ, може да ме ползвате и мен, насреща съм Hug.

# 696
  • гр.София-Красна поляна
Вах,с тия пушещи мъже бих пропушила и аз. Crazy

# 697
Мисля, че от известно време тази тема се развива в изключително погрешна посока- много приказки и малко снимки. Затова мисля да започна да пускам британци по азбучен ред, започвайки с първата буква от азбуката- "Т" Mr. Green

# 698
Това "Х" много било вървежно в Британско Mr. Green

# 699
"П" като "прекрасен" Mr. Green

# 700
  • София
Мури, специално за теб

Ах, Мичо!!!! След талянския  smile3544

# 701
"М"ммммм Heart Eyes

# 702
"Р" за "романтичен" и "разкошен" Mr. Green

# 703
Аз пък гледах "В" като ВеждЮ в "Нощта на ужасите", много смешен филм  hahaha  hahaha

# 704
  • Разпиляна във въображението
Че то какво има да гледате в "Новолуние". Мечото е на екран малко време. И както е видно и в четвъртата част - вампирът много си обича обувките и панталона Whistling

Много красота в последните постове Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт