Британците, британците! - Най-великата банда евър! - тема 34

• 17 118
  • 710
  •   1
Отговори
# 90
  • София
На съпругът ми му откриха диабет и сме се опънали цялото фемили на по-лека храна  Crazy. Гледам да не купувам и да не правя много сладки десерти, че да не се дразни... абе с две думи - ям шоколад нелегално и много бързо  hahaha.

# 91
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ухх, Вени, горкото ти диетно съпружие Confused. Съчувствам Hug

# 92
  • София
Вени, много неприятно.
За твое успокоение щи кажа, че имам близка приятелка диабетичка, която си хапва сладко без да прекалява с въглехидратите, та може някой ден и съпругът ти да може да си хапва по малко.  Praynig
За останалата част на семейството - може да сте сигурни, че ще ядете здравословно.

# 93
  • София
Мерси, момичета  Hug!
Лоша работа са болестите, ама ще ги борим, няма как! Иначе храненето е по-скоро е въпрос на навици и вече свикваме с по-здравословния начин на хранене. Заринала съм се с разни книги и статии и броя въглехидрати, гликемични индекси, даже му бъркам разни странни десерти, пък той дори ги яде  Laughing.

# 94
  • Варна
Много бързо пишете, бре.
Ама агитирайте повече в другата тема, че лачените се надъхват с усилени темпове.

Вени, кофти е това с диабета. Но пък го погледни от хубавата страна - цялото семейство ще се вталява с диетична храна.  Peace

# 95
  • София
Не, че нещо, ама 4 гласа ни делят от Лаковете!  #Shocked

# 96
Ти твоя нали им го отне Naughty? Между другото, мислех да се разпиша при тях в твоя защита, стана ми мъчно как се натъжи заради глупостите им Hug. После обаче реших, че така или иначе няма да разберат какво искам да им кажа, и се спрях.

# 97
  • Варна
Аз такова, да попитам, ... гласувахте ли за провокатора? А? Нещо много слабо там.
Искам някаква титла пък Crossing Arms Ни кукувица, ни перо, ни лична 'убавица станах. Петъчните ми и те на дъното. Дайте поне с провокаторска корона да се наглася. Embarassed

# 98
  • София
Джо, повечето пишещи там са здравомислещи... Някои "лачени" дами супер приятно ни влезнаха в дискусията в темата за гласуване. Иначе нужда от защита там нямам, защото и те са ми като семейство. Идея си нямаш колко обичам да се лакирам.

Гласувах за провокатора и супер много ме е яд, че Отилия май ще вземе титлата!!! Не мисля, че я заслужава.

# 99
Боги, аз гласувах, и то само за теб, да не подпомагам конкуренцията Peace. И да знаеш, че огледалото си го загуби сама, само да беше постнала снимка Whistling Whistling Whistling...

Ване, аз прочетох само някакви надъхвания, и се шашардисах, защото не смятах, че някой въобще може да реагира така на едно невинно забавление Rolling Eyes. И те ни обждаха грубо и в прав текст, после  говореха за простащина. Толкова от мен, спирам.

# 100
  • Варна
Боги, аз гласувах, и то само за теб, да не подпомагам конкуренцията Peace. И да знаеш, че огледалото си го загуби сама, само да беше постнала снимка Whistling Whistling Whistling...

Ване, аз прочетох само някакви надъхвания, и се шашардисах, защото не смятах, че някой въобще може да реагира така на едно невинно забавление Rolling Eyes. И те ни обждаха грубо и в прав текст, после  говореха за простащина. Толкова от мен, спирам.
Джо, ето затова не се постнах в огледалото. От к'ъв зор. Обидите нямаше да спрат.

Забелязах, че във форума има доста нездрави хора, които възприемат всичко много първосигнално, лишени са от дара на осмисляне на прочетеното, но затова пък щедро ръсят обиди, квалификации и простащина.

# 101
  • гр.София-Красна поляна
И аз гласувах за Богинята,бе. Flutter

Забелязах, че във форума има доста нездрави хора, които възприемат всичко много първосигнално, лишени са от дара на осмисляне на прочетеното, но затова пък щедро ръсят обиди, квалификации и простащина.
Дам,за съжаление.. Rolling Eyes
Поради тази причина днес ми дойде в повече темата за Бандата.

# 102
  • София
Дайте да се върнем на голите мъже, които са ни в главите... Аз снощи се лакирах добре, поне 4 дни ще ми трае лакът!  Mr. Green

Като гледам и в Клю-то корнишоните са на почит  Laughing

# 103
  • Варна
И водка искат наглярите Rolling Eyes

Благодаря на всички гласували за моя милост   bouquet

# 104
  • София
Да, бе, много на сериозно се взема сума народ, и аз съм го забелязала това! Вместо да се забавляват, толкова приятни хора има... ама карай, всеки си знае.

Хм, ще взема да ходя да гласувам и в другите теми! Предишни години не съм се вълнувала толкова от номинациите, ама тази ми се услади  Laughing.

Счупих си един нокът, а съм с червен ярък лак и картинката е впечатляващо грозна - мязам на дзвер  hahaha. Утре ще се ремонтирам, че да не се излагам повече.

.....Но пък го погледни от хубавата страна - цялото семейство ще се вталява с диетична храна.  Peace
О, да  Hug! Така гледам на нещата. Само дето в нашето семейство мъжът ми е с наднормено тегло, а ние с детето (особено то!) ще вземем да се затрием hahaha!

Общи условия

Активация на акаунт