Крем за около очи - IV тема

• 85 294
  • 721
  •   2
Отговори
# 270
Писах вече за моите предпочитания, но примерно майка ми е доволна за крем на Evelinе.

# 271
В момента ползвам околочния Дженифик на Ланком - много добре хидратира и Адвансд Найт Рипеър на Естее Лоудер за през нощта - него честно не го намирам за супер добър, защото ми идва малко сух или по-точно бързо попива и не го усещам, но иначе работи, сутрин забелязвам кожата по-опъната.  Peace

# 272
здравейте
искам да ви попитам на каква възраст трябва да започне  използването на около очен  крем и каква марка крем използвате.
Благодаря.

# 273
здравейте
искам да ви попитам на каква възраст трябва да започне  използването на около очен  крем и каква марка крем използвате.
Благодаря.

Обикновен хидратиращ - от 18+, анти ейдж - от 25+ Peace

# 274
simplyaven, ако си мислиш, че всички пишещи във форума живеят в България и пасът трева, то грешиш!  Laughing
Аз лично съм си купувала крем от аптека в Австрия, който го представях за крем без парабени, а той съдържаше парабени в изобилие и кремовете не бяха никак евтини.
Не знам кой какво контролира, но съм се нагледала на подвеждащи надписи и рекламки.  Close

Тонът ти е крайно неприятен, съдържа някаква грозна ирония спрямо живеещите в България, каквато аз не изпитвам. Неграмотното писане пък не показва особена любов към родината. Австрия никога не ми е била еталон за каквото и да било, явно и на аптечната им мрежа се е отразило. Аз съм написала за кои държави говоря и то е защото знам как стоят нещата, а не просто от покупки в аптеката, има съществена разлика. Може да ми спестиш по-нататъшната комуникация, ще ти бъда задължена.

Идвам да похваля Шисейдо - Bio Performance - сетих се покрай тази тема за останали мострички и измазах две вече, невероятно добре ми подейства, наистина. Като цена не е по-скъп от Ланком-а, нито от Есте Лаудер, тъй че може да служи успешно в този сегмент. Това за по-зряла кожа.

# 275
simplyaven, защо не продължиш да си ползваш серумите в комбинация с кремчета и не оставиш другите да ползват продуктите както намерят за добре. Нужно ли е да налагаш мнението си и да обиждаш наред?!?  Rolling Eyes

Аз съм написала за кои държави говоря и то е защото знам как стоят нещата, а не просто от покупки в аптеката, има съществена разлика.
Извини ме, но аз не пазарувам при съдията в съда, а в магазините и аптеките.  Laughing
А ти интересно как разбра точно как стоят нещата?  newsm78

# 276
О, я стига. Цитирай ми един мой пост, в който АЗ съм обидила някой. Как аз знам не е тема на разговора. Може да съм омъжена за контролиращ. И да не започвам темата колко общо има между мнението на някаква аптекарка и етикет от производител. Там вече може и да се обидиш. Помолих те учтиво и възпитано да ми спестиш по-нататъшната комуникация, пиша в темата с цел да съм от помощ ако мога, не да водя безумни спорове.

# 277
И да не започвам темата колко общо има между мнението на някаква аптекарка и етикет от производител.
Мнението на "някаквата" аптекарка беше подкрепено от брошура, в която беше написано с големи букви "без парабени". Тази брошура едва ли я отпечатват в задната стаичка на аптеката  Laughing

Как аз знам не е тема на разговора. 
Да, наистина, не е тема на разговор, но ние от къде можем да бъдем сигурни, че ти наистина знаеш?  newsm78 Laughing
Много странен начин си избрала да демонстрираш "познания", а грубият ти опит да наложиш мнението си, че серум не се ползва самостоятелно ,едва ли ще е в полза на някого  Rolling Eyes

# 278
В такъв случай се повдига възражение срещу производителя. Това би помогнало и на други хора.

Серум не се ползва самостоятелно по дифолт, да. Това е мнението на производителите, които аз ползвам. За да има смисъл по-нататъшната дискусия, би следвало да се говори за конкретни продукти. Ако предположим, че един серум на Кларинс или Шисейдо (а те имат такъв) може да се ползва и сам по себе си, то Ланком и Есте Лаудер не се ползват сами за себе си, защото изсушават кожата без подхранвао средство. Това е видно при по-продължително ползване. Назад прочетох пост за "опъване на кожата", нормално. Затова и пуснах статията назад, в която на съвсем достъпен език е обяснено защо и как болшинството серуми се нуждаят от съответните им кремове. Повечето серуми не подхранват в дългосрочен аспект. те не могат да осигурят на кожата подкрепа за целия ден или нощ. Ако се ползва само един продукт, то е много по-смислено да е само крем. Защото само с крем кожата ще е подхранена за цял ден/нощ, а липсата на серум просто ще забави усвояването на съставките, но няма да го спре.

# 279
  • sofia
Нужно ли е да спорите още? Каквото имахте да казвате го казахте, а и тона ви е крайно неприятен.

# 280
simplyaven, B & C, и според мен е време да прекратите спора!

# 281
Дайте ми съвет какво кремче да си взема ,че от скоро ми се появиха торбички под очите ,а не съм запозната с тези продукти,физически нищо ми няма и не знам от какво са.

# 282
Поръчах си Милениум на Елизабет Арден - наистина е ефективен и много заглажда линийките. Не е за моята възраст, но пък ми действа много добре.

Bio Performance на Шисейдо съм го повтаряла доста пъти, наистина е хубав.

# 283
Дайте ми съвет какво кремче да си взема ,че от скоро ми се появиха торбички под очите ,а не съм запозната с тези продукти,физически нищо ми няма и не знам от какво са.

Вземи си някакъв гел за околоочен контур със дренираща и стягаща съставка - примерно екстракт от очанка, хамамелис, зелен чай. Също така е добре да държиш продукта в хладилника, когато е охладен ефектът срещу подпухвания е по-добър.
И най-вече гледай да спиш мин. 7-8 часа на ден - безсънието влияе най-зле на очите и кожата. Simple Smile

# 284
Поръчах си Милениум на Елизабет Арден - наистина е ефективен и много заглажда линийките. Не е за моята възраст, но пък ми действа много добре.

Bio Performance на Шисейдо съм го повтаряла доста пъти, наистина е хубав.

Съвпадение, на мен пък днес ми донесоха несесер с мостри, най-много са на крем за лице обаче. Но щом казваш, ще започна да с емацотя сега, любопитно ми е. Последно съм пробвала Елизабет Арден преди не помня колко години.

Шисейдото наистина ми скри топката. Просто кожата ми светна.  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт