Ясновидци (врачки)- 6 тема

• 213 105
  • 730
  •   1
Отговори
# 240
Момичета, можете ли да ми препоръчате изпитан човек да разгадае нещо за бъдеще ми от Пловдив? Благодаря предварително   bouquet

И аз те съветвам да пробваш с Ани от Пловдив. И после ни пиши какви са впечатленията ти, поне към настоящето, че много хора се вълнуваме от нейната успеваемост.
А как става връзката с нея? Име в скайпа?! Доста дълго съм се опитвала да се свържа с Теменужка. Засега така и не съм успяла. Ние със съпруга ми сме на ръба на отчаянието... Но на повечето места ударихме на камък. Някой ден при повече време ще споделя моят опит с врачки и гадатели... След всяка следваща среща умората и безнадежността ни обземат все повече....Защо тези хора просто не кажат не мога да помогна и...толкоз. Как изобщо спят нощем.... Ако им е за парите.... Така или иначе всеки, който е отишъл им оставя...И не е вярно, че истинските "гадатели" се познават по това, че не взимат пари....Пълни шарлатани-"Колкото ми оставишшш. дарбата ми е от Бог" Дрън, дрън. Всички им оставят пари и те го знаят, на това разчитат...

Както и да е...Простете, че ви ангажирах с брътвежите си.  Под напрежение съм и ми е тежко.

Приятна вечер на всички!

П.П. Възнамерявам да пиша на Ирина и на Божидар. Да видим какво ще стане и дали ще ми помогнат от разстояние..., както и...колко ще струва. Тук също http://rumi.iskri.net/
Дано някой успее да ми помогне

# 241
[Доста дълго съм се опитвала да се свържа с Теменужка. Засега така и не съм успяла. Ние със съпруга ми сме на ръба на отчаянието... Но на повечето места ударихме на камък. Някой ден при повече време ще споделя моят опит с врачки и гадатели... След всяка следваща среща умората и безнадежността ни обземат все повече....Защо тези хора просто не кажат не мога да помогна и...толкоз. Как изобщо спят нощем.... Ако им е за парите.... Така или иначе всеки, който е отишъл им оставя...И не е вярно, че истинските "гадатели" се познават по това, че не взимат пари....Пълни шарлатани-"Колкото ми оставишшш. дарбата ми е от Бог" Дрън, дрън. Всички им оставят пари и те го знаят, на това разчитат...

Както и да е...Простете, че ви ангажирах с брътвежите си.  Под напрежение съм и ми е тежко.

Приятна вечер на всички!

П.П. Възнамерявам да пиша на Ирина и на Божидар. Да видим какво ще стане и дали ще ми помогнат от разстояние..., както и...колко ще струва. Тук също http://rumi.iskri.net/
Дано някой успее да ми помогне
[/quote]
----------------
Здравейте!
Съжалявам, че сте се измъчили така.Заради мои си проблеми ми е болезнено ясно какво е , както сигурно и на много други хора тук и Ви пожелавам да намерите решението!
Исках само да споделя, че при мен лично няма дори едно  единствено предсказание на Теменужка, което да се сбъдна.Нещо повече-нещата се развиха в диаметрално противоположна посока.
Ако вече сте дали пари къде ли не, лично аз не я препоръчвам.

# 242
Може ли да ми дадете номера на Галя от Варна(астроложката). На кой номер мога да си задам въпросът,какво трябва да съдържа смса като данни и колко парички струва? Благодаря предварително!

# 243
Здравейте , макар че , не се записах в петата тема , Ви следя от самото начало, не помня обаче някой споделял ли е мнение за Мария Божикова от Пловдив ? Също ще бъда благодарна ако някой е чувал или има впечатления от Изабела - гадаела с някаква арабска астрология но не намирам никаква инфо в нета. Препрочитам книгата на Първолета Петкова за Ванга и там са споменати тези двете като можещи . Предварително Ви Благодаря.

# 244
Относно Ани от Пловдив моите впечатления са, че "вижда" нещата, но не ги тълкува правилно. На втория ми въпрос даде срок да се случи от 2 седмици до месец /на 9.12  ще мога да кажа дали е познала/.
Преди малко се свързах със Стефка от Генерал Тодоров, оказа се мила и позитивно настроена, потвърди казаното от Искра, Величка и Веска, успя да види в проблема ми и ме описа доста точно като характер.

# 245

Привет,

Ползвах услугите на

# 246

Здравейте отново,
Стана гаф с комп.,затова пиша отново.Ползавала съм  услугите на Стефка,но сега разбирам,че има опция и по тел.или скайп.Моя близка има голям проблем,но в момента не може да пътува.Моля пишете ми на лични за дистанционна връзка със Стефка.

# 247
И да попитам тези,които са посещавали Стефка-понеже казвате,че казва имена на хора,то дали ще познава въпроси,които ще се паднат на изпит? Благодаря предварително!Може и на лични да пишете Simple Smile

# 248
Момичета, можете ли да ми дадете координати на Илиана Чаушева - Гюкчен. Предварително ви благодаря.

# 249
Момичета, можете ли да ми дадете координати на Илиана Чаушева - Гюкчен. Предварително ви благодаря.
   ne razbrahte li,4e tazi e lakoma za pari i samo za sebe si govori i taka moje date oburka s luji,vupreki 4e predi 8 g.-poznava6e!

# 250
   ne razbrahte li,4e tazi e lakoma za pari i samo za sebe si govori i taka moje date oburka s luji,vupreki 4e predi 8 g.-poznava6e!
И аз не съм доволна от ходенето ми при нея.

# 251
  • София-в сърцата на моите деца
И аз не съм доволна Peaceсамо глупости ми наговори...и то повечето за себе си, но-о-о-о отпред има ценоразпис!  Познал -непознал -плащаш 30лв. Mr. Green

# 252

Преди да стане толкова популярна ходих при въпросната Гюкчен.Питането ми беше съвсем конкретно.Ставаше въпрос за нов бизнес.Касаеше огромна инвестиция и риск от непозната територия.ЖЕНА СЪМ С ИКОНОМИЧЕСКО образование и познания в тази област и очаквах адекватен разговор и помощ.Въпреки това като някаква тъпачка се разхождах няколко пъти с някакви дрешки,питки и куп тъпотии срещу сериозно заплащане.Не се връзвайте.Късмет не се отваря с лиготий и заплата за цял месец.Това е от мен.Просто може аз да не съм имала късмет при нея.

# 253

Преди да стане толкова популярна ходих при въпросната Гюкчен.Питането ми беше съвсем конкретно.Ставаше въпрос за нов бизнес.Касаеше огромна инвестиция и риск от непозната територия.ЖЕНА СЪМ С ИКОНОМИЧЕСКО образование и познания в тази област и очаквах адекватен разговор и помощ.Въпреки това като някаква тъпачка се разхождах няколко пъти с някакви дрешки,питки и куп тъпотии срещу сериозно заплащане.Не се връзвайте.Късмет не се отваря с лиготий и заплата за цял месец.Това е от мен.Просто може аз да не съм имала късмет при нея.

Ставаме много без късмет, мисля че това е показателно  за липса на дарба в случая Simple Smile 10мин. - 30лв. нищо не позна, но ме покани да ми направи настройки за успех срещу скромната сума от 80лв. Не си губете времето с Гюкчен.

# 254
--------------
3 посещения при нея-3 версии за едно и също нещо...

Общи условия

Активация на акаунт