Ясновидци (врачки)- 6 тема

• 211 906
  • 730
  •   1
Отговори
# 465
                                  Публикувана от: Zara_29
Вмъкни Цитат
Зарифе - 0896350927.

Много ми е интересно защо така агресивно се защитава маг Ели?
Имам чувството че Нели е маг Ели. Не може всички други ясновидци да се окалят, а само тя е много добра, сега ще проправяме път на маг Ели с оплюване на останалите.     

Laughing Ще ви разочеровам но не съм Маг Ели.Не я защитавам,и не казвам,че е най добрата.Ходила съм и на други места и съм доволна и от други ясновидци .Не виждам какъв е проблема,просто исках да дам пример с тея Попове Които карат коли за по хиляди ,а тук става въпрос за 10 лв за гледане.Много  ли е?А може би желаете да пращате СМС на Роберто,на Карла на Ивелина ,те вземат по 2.40,ама като им се пратят днеска 30 смс примерно колко струва?И ти отговарят на 1 въпрос само.

Не мисля, че Ивелина  реално и лично отговаря, 99 % е вероятно това да е автоматичен отговор, направих  проби..отговорите  не са адекватни, да не говорим, че понякога пристигат след миг.

# 466
Зара,да не би ти да си ясновидка?Всичко написано в предишни теми е за ясновидци.Много странно Whistling

# 467
ryannn - Не мисля,че Ивелина отговаря ,там всичко е парици тя се прослави от шоуто за Ясновидци.Но колко  е било реално?? newsm78 Не знам!

# 468
Здравейте, досега не съм писала тук, защото не съм посещавала никой от обсъжданите ясновидци.Искам само да споделя, че онзи ден, когато прочетох за Роберто, реших да задам въпрос със смс, но до този момент нямам отговор. Crossing Arms

И при мен още няма отговор, но и преди като съм пращала, се е забавял. Rolling Eyes

Riri, за консултация по скайп ли се уговорихте и каква е таксата?

Ауу, 100лв за консултация!!! Някои направо се оливат, може ли такава алчност  Angry

ryannn, писах на адреса, който даде, пък да видим ще ми отговори ли Laughing Ти имаш ли впечатления оттам?

Последна редакция: чт, 15 дек 2011, 15:15 от K@rmela

# 469
ryannn - Не мисля,че Ивелина отговаря ,там всичко е парици тя се прослави от шоуто за Ясновидци.Но колко  е било реално?? newsm78 Не знам!

Нали именно това казах.
А, ако оставим смс-ите настрана, преди много време бях при нея...очаквах да е доста добра.Не позна абсолютни нищо, не се сбъдна нито едно от предсказанията й.Това беше преди доста време ,тогава таксата и беше 50 лв.

# 470
[Riri, за консултация по скайп ли се уговорихте и каква е таксата?

Ауу, 100лв за консултация!!! Някои направо се оливат, може ли такава алчност  Angry

ryannn, писах на адреса, който даде, пък да видим ще ми отговори ли Laughing Ти имаш ли впечатления оттам?
--------------------------
Писах , получих отговор на другия ден, адски натъжаващ ме, изглежда правдоподобен...
При теб как беше, ако си писала?

А за тази Ирина -както писах, наистина е абсолютно безобразие!Мед.сестри взимат по 300 -400 лв заплата за цял месец, а тя иска  100, за да ти разкаже какъв си бил преди 6 прераждания-много удобно, иди го провери!Може би си има фенове жената, но да искаш подобна сума категорично  показва МНОГо ясно що за човек си!

# 471
Имам молба-може ли да споделите впечатления доколко нещата, предсказани  от баба Дана  и Вергиния от Пловдив са се сбъднали при тези, които са се допитали до тях?
Благодаря!

# 472
Между другото момичета, всички тия врачки и ясновидци които се тиражират по различните телевизии и особено по btv се оказаха пълни шарлатани. Като почнеш от всичките тия които бяха в предаването Ясновидци, после тая Гюкчен, имаше няква Светлина ли беше не помня, че и астроложката им Алена и тя е май май гола вода.
Единствено тези които са ги давали по Горещо с Венета Райкова ми се струват ок. Преди няколко месеца гледах нейно предаване със Слава Севрюкова, която вече не е сред живите и направо тръпки ме побиха. Имаше и още някво предване с някъв ходжа и то беше да настръхне човек  Shocked Shocked Shocked

# 473
и аз имам същият въпрос,но за махмуд и теменуга от пловдив?

# 474
и аз имам същият въпрос,но за махмуд и теменуга от пловдив?

При мен и 2мата казаха само неща, които бъдещето показа като тотално неверни.
Остава въпросът за баба Дана и Вергиния?

# 475
При теб как беше, ако си писала?

А за тази Ирина -както писах, наистина е абсолютно безобразие!Мед.сестри взимат по 300 -400 лв заплата за цял месец, а тя иска  100, за да ти разкаже какъв си бил преди 6 прераждания-много удобно, иди го провери!Може би си има фенове жената, но да искаш подобна сума категорично  показва МНОГо ясно що за човек си!

Чакам отговор, писах преди няколко часа...

Абсолютно права си, и аз това си помислих за ценоразписа й...

# 476
ryann, аз съм ходила и при двете по няколко пъти. При баба Дана всичко ми се сбъдна. Имаше само едно леко разминаване. Каза ми, че ще се запозная със сегашния ми приятел някъде на високо, на планина. И аз като хукнах по планините... Grinning Grinning Grinning като планинска козичка бях станала. Да ама накрая си се запознах с него на равното в низините, но беше точно след като се върнах от поредния връх.
А скоро бях пак при Вергиния и мога да кажа, че за периода от от последното ми ходене т.е. лятото до сега позна. Нещата, които ми каза преди и сега се припокриват едно към едно, няма разминавания и противоречия. Много се надявам всичко, което ми каза да стане наистина!!! На моя позната също й е повторила и при двете ходенета нещата, няма разминаване и също й е познала. А и все пак тя гледа на карти таро и рожденна дата понякога, както и на снимка ако се пита за друг човек. Така че каквото картите покажат. Но тя много добре ги тълкува. Не знам за други, но аз за сега съм доволна от Вергиния.

# 477
ryann, аз съм ходила и при двете по няколко пъти. При баба Дана всичко ми се сбъдна. Имаше само едно леко разминаване. Каза ми, че ще се запозная със сегашния ми приятел някъде на високо, на планина. И аз като хукнах по планините... Grinning Grinning Grinning като планинска козичка бях станала. Да ама накрая си се запознах с него на равното в низините, но беше точно след като се върнах от поредния връх.
А скоро бях пак при Вергиния и мога да кажа, че за периода от от последното ми ходене т.е. лятото до сега позна. Нещата, които ми каза преди и сега се припокриват едно към едно, няма разминавания и противоречия. Много се надявам всичко, което ми каза да стане наистина!!! На моя позната също й е повторила и при двете ходенета нещата, няма разминаване и също й е познала. А и все пак тя гледа на карти таро и рожденна дата понякога, както и на снимка ако се пита за друг човек. Така че каквото картите покажат. Но тя много добре ги тълкува. Не знам за други, но аз за сега съм доволна от Вергиния.
Сърдечно ти благодаря , че сподели!
А , пък то из планините е чудесно, ведро, широко, душата ти лети..хубаво, че си отишла, супер е, че после си открила и любовта!:)

# 478
Здравейте на всички.Чета ви редовно,но не съм писала отдавна.Да ви споделя и моя опит до днес.За леля искра да кажа,че жената ми гледа по телефона и позна доста точно всичко от минало и настояще.За бъдеще част от нещата вече стават,но окончателно ще кажа резултатите след нова година.При Ина (до женския пазар)съм ходила преди години и тя каза такива неща които с днешна дата са на светлинни години от действителността.
  Но подтикната от проблеми и съмнения,а и сигурно повлияна от прочетеното във форума,реших да посетя и Стефка. И така миналата седмица след три часа път,паркирах пред къщата й. Жената ме прие и след като разгледа снимките започна да ми говори.Честно казано малко се пооплете в началото, но то и живота ми е мнооого объркан. #Crazy Но като цяло говореше с имена, а не с букви. Описа много точно хората които са присъствали в живота ми по онова време. Назова дори точните им години тогава  с безумна точност!За настоящето беше пестелива в думи,но много точни. Започна да говори за бъдещето и там  направо ми взе акъла. Говореше за момченцето ми,и за семейни неща които намаше откъде да разбере. Даде конкретни месеци и дни. Странното е,че назова Коледа като първи период,а това съвпадаше със семейните ни планове,за които дума не бях обелила,за да не я насочвам!  Thinking
         Абе с една дума позна! На изпроводяк ме прати при Зарифе,защото съм имала нужда от помощ. Та сега се чудя дали да тръгвам натам? newsm78   Замислям се за понеделник да пътувам,но бих искала ако някой е ходил вече при нея да сподели може и на лични.
        Толкова от мен и дано съм била полезна,а като мине коледа ще пиша.До тогава изтича първият срок. Лека вечер на всички!

# 479
Ina 15, на мен специално Махмуд много беше объркал времето т.е. беше ми казал за някои неща развръзка след 2-3 месеца, а то станаха 1 - 2 години. Иначе има някаква познаваемост, но не може да определи добре времето.
Нали знаете, че на едни ясновидци кафетата им дават информация за няколко месеца напред, а на други за няколко години напред. За това например на баба Дана кафето предсказва за до една година напред тя ми го казвала също, а Махмуд явно гледа 2-3 години напред. Преди 4 години и повече ми беше предсказал едно нещо, което се сбъдна след 2 години от ходенето ми при него.

Общи условия

Активация на акаунт