Ясновидци (врачки)- 6 тема

• 211 870
  • 730
  •   1
Отговори
# 495
А относно Ирина, аз ще ви кажа, че като разбрах колко взима, направих така  Shocked

НО Naughty

Това е жена..която не е някаква самозванка, тя се занимава с мистичното и свръхестественото почти научно, нейното образование, нивото й- тук говорим за нещо коренно различно от кварталните лелки, които обръщат картите или чашата (не, че имам нещо против).

Аз бих ги дала тези пари. Вие също ги давате тези пари. Само,че аз съм готова да ги дам на един човек, вие ще ги дадете на 5..къде е разликата, момичета? Освен това, че някои от тези 5 врачки ще вземат пари и ще говорят пълни глупости. И тъй..в някои случаи 20-те, 30-те лв. са си точно ПОТРОШЕНИ Crossing Arms

При Галя хороскопите също не ми излизат евтино..но,за една, едничка стотинка не съжалявам.
Но всеки си решава, де Peace

# 496
А при Ани от Пловдив някой поръчвал ли си е хороскоп?

# 497

И аз искам да попитам за мнение за Ани? До каква степен нещата, които ви е предрекла са се сбъднали?

# 498

И аз искам да попитам за мнение за Ани? До каква степен нещата, които ви е предрекла са се сбъднали?

Аз си поръчах хороскоп чакам го все още! Peace Ще споделя мнение скоро Simple Smile Хубав ден!

# 499
  • Sofia
При Ани си правих хороскоп, дори ми прави синастрия, съпоставка на хороскопите на мен и мъжа ми. Отделно съм правила хорарни питания към нея и в двата случая информацията беше абсолютно достоверна. За съжаление при мен потвърждение на думите й може да дам евентуално след Февруари догодина, че при мен периодите са доста дълги. Като цяло обаче съм със супер добри впечатления от нея, тя е много позитивен човек и за мен умее да разчита и хороскопите и таро когато работи и с тях. В тази връзка, ако има някой съфорумец с вече сбъднати или не коментари от Ани, моля ви споделете, ще ни е от голяма полза.
Относно Ирина, в понеделник (на връх рождениия ми ден) имам среща с нея, въздържах се от коментар за нея до момента, но от разговора ми с нея усещането ми е много положително. В тази връзка абсолютно споделям мнението на Riri и коментара й за Ирина. Откровенно казано не съм я питала за пари, силно се надявам да не ми поиска 100лв. за консултацията, но така или иначе съм решила да се срещна с нея, така че действам. Ще ви държа в течение за резултата от срещата ни  Peace

# 500
Момичета  и аз писах смс на Роберто , но вече 2ри ден ни вест ни кост? Май , маи ще си остана с чакането ' Cry

Както казах, и аз чакам все още отговора. Rolling Eyes Случвало се е да ми отговаря преди с 3-4 дни закъснение.

Хммм наистина не съм видяла ,че си писала .. иначе покрай теб и аз се надъхах и още същият ден пуснах смс Simple Smile

Предположих, че може да не си видяла и затова повторих. Simple Smile Иначе не съм искала да подвеждам никого, аз самата също чакам отговор, сега видях, че съм изпратила във вторник смс-а до него.

# 501
Здравейте, а какво стана  с Тони от Пловдив, живееща в ж.к. Тракия...., някои е спомена че е ходил и че  е доволен и нищо от тогава. Имате ли впечатления от нея. Ще е важно, да се знае.....Аз скоро не съм ходила при "ясновидци" и  май ще яхам метлата....., така че давайте кой да спонсорирам!

# 502
Mаги..за какво питаш точно за тази Тони, след като в анкетата по- горе има сложени 3- 4 ясновидеца от Пловдив, като единия е със супер рейтинг, а други двама са доста похвалени в коментарите?
Flutter

Нашата препоръка е ясна:)
Но виж, ако ти си ходила при Тони и си доволна- сподели, разкажи..

# 503
Mаги..за какво питаш точно за тази Тони, след като в анкетата по- горе има сложени 3- 4 ясновидеца от Пловдив, като единия е със супер рейтинг, а други двама са доста похвалени в коментарите?
Flutter

Ама аз не виждам класация за Тони..... Ако имаш предвид за Теменужка- не на 100% не съм доволна и бях писала, каза ми обратни неща на това което се случи....

# 504
А тази Ирина от разстояние може ли да гледа - по скайп например. може ли някой пак да пусне координатите й. И защо да е на много по друго ниво гледането при нея, че нещо май изпуснах? newsm78
Хубаво ще е в другата тема,ако на някой му се занимава де, да се напишат координатите на всички ясновидки, коментирани до момента, ама си е доста работа това.

# 505
А тази Ирина от разстояние може ли да гледа - по скайп например. може ли някой пак да пусне координатите й. И защо да е на много по друго ниво гледането при нея, че нещо май изпуснах? newsm78
Хубаво ще е в другата тема,ако на някой му се занимава де, да се напишат координатите на всички ясновидки, коментирани до момента, ама си е доста работа това.

Lili, Ирина е парапсихолог, има собсвена асоциация, където работи с учени и изследватели по отношение на паранормални явления..сценаристка е и т.н
На друго ниво е..защото тя освен,че ти ясновидства, тя ти обяснява и връзките..и защо така се получава.
Разликата м/у нея и обикновен ясновидец е в това, че ясновидеца ще ..види , че имаш тежка любов..или трудни взаимоотношения с някой и ще ти каже- Остаи са- ще сте или няма да сте заедно.
Докато Ирина ти обяснява защо отношенията ви сега са трудни, какво ги предизвиква, имат ли някаква предистория, нещо за доизживяване от минал живот, бъдеще... и така, поне аз така съм чула от хората които са били при нея Peace

# 506
Flutter

Ама аз не виждам класация за Тони..... Ако имаш предвид за Теменужка- не на 100% не съм доволна и бях писала, каза ми обратни неща на това което се случи....

Лили е похвалила точно преди няколко коментара 2 гледачки от Пловдив, които ги има в анкетата, но с по- малко гласове от Ани, която е една от най- рейтинговите. Обръщам внимание на това, защото ти питаш за препоръка за кой да си дадеш паричките Peace

# 507
  • По света и у нас
       Абсолютно съм съгласна с Рири. Чела съм книги на Ирина и съм с впечатление от тях, че жената е с добро излъчване. Каза ми, че по мейла отговаря на хора, които лично не могат да я посетят. В състояние съм да се справя с настоящите си проблеми и за това не желая да се допитвам до никого. Животът ми се струва по-интересн, когато не знам какво ще ми се случи утре. Simple Smile

# 508
София 1505; кв. Редута;
ул. “Попова шапка" 33, офис 2
(спирка ул. "Георги Минчев"на автобус 72. До кръстовището ул. "Ил. Драгостинов" и "Попова шапка")

GSM             0888 222 853     
Адреса и телефона на Ирина.

# 509
  • София
Мисля, че трябва да се направи анкета за ясновидци от които не сме доволни със същите имена. Дали резултата няма да е 50 на 50.

Последна редакция: пт, 16 дек 2011, 16:39 от sandrella

Общи условия

Активация на акаунт