Ясновидци (врачки)- 6 тема

• 211 630
  • 730
  •   1
Отговори
# 60
По-назад в темата писахте за астроложката Галя от Варна. Досега не съм посещавала астролог и ми беше интересно. Писах й на е-мейла и тя ми прати цените на услугите си. Но ми се виждат доста височки......ето давам линк към сайта й,ако някой иска да го разгледа и пише

http://www.galyastro.com/bg/uslugi/ceni-na-uslugite/

# 61
Момичета, това което разбрах за ходжа Зеви е, че изнудва хората и то за големи суми. Започва се невинно, имаш магия и т.н. Уж ще оправи нещата, но срещу сериозно заплащане, става въпрос за хиляди, ако се поддадеш попадаш в омагьосан кръг, ако пък не, следват заплахи и психически тормоз, по-добре не се забърквайте с нея.

Би било добре ако може поне 2-3ма потърпевши да се свържат със Станция нова или да пишат на фейсбук страницата им, защото в такъв случай тази реклама в предаването беше безобразна.

# 62
По-назад в темата писахте за астроложката Галя от Варна. Досега не съм посещавала астролог и ми беше интересно. Писах й на е-мейла и тя ми прати цените на услугите си. Но ми се виждат доста височки......ето давам линк към сайта й,ако някой иска да го разгледа и пише

Ако искаш опитай с Ани от Пловдив, тя също е астролог и дава безплатни консултации по телефон (нормален мобилен номер). На мен ми поиска име, дата на раждане и час на раждане, както си трябва. И беше единствената, която ми посочи някои конкретни неща, които се случиха. Иначе ползва и карти таро, понеже някой коментираше как така не е искала детайлни данни, сигурно в този случай е ползвала картите.

# 63
А някой ходил ли е на място до тази Ани? Каква й е таксата?

# 64

да, това е Галя. Но аз от нея съм доволна много, единствената, която всичко, което ми е казала е ставало. Няма за мен гледачка добра, колкото добрия астролог. Но който има ограничени финансови възможности и конкретен въпрос- може би Ани е неговият човек. За Ани има добри отзиви тук. За Ани на място..фюжън е ходил мисля newsm78

# 65
fussion84-ако става въпрос за него,аз му писах в понеделник и още не ми е отговорил. Беше казал,че ще идва към моя край да посети 1-2 гледачки и чакам отзиви от него....

# 66
Някой има ли номера на Ани

# 67
Къдрокоска:Ако ще ходи при Веска от Джулюница, ще чакам с интерес да сподели впечатления!  Peace

Десу:Номера на Ани го има на няколко места написан в тема 5:)- след 30-тата страница нататък беше

# 68
С леля Искра съм се срещала два пъти и за едно и също нещо ми каза две противоположни неща. За мен тя няма никаква дарба, просто рекламата и е добра.

и кое от двете неща стана? или се случиха нещата по трети начин?

# 69
Riri много ти благодаря   bouquet

# 70
току що се свързах с Ани от Пловдив. Разбрахме се за консултация по скайп в понеделник. И преди това да й преведа 20лв с пощенски запис.

# 71

Приблизително са толкова цените........ Аз ползвам услугите на Адриана Вотей, когато имам нужда от астрологична консултация, при нея хороскопа  е 80лв, но в него се включва и ректификацията, която при Галя се заплаща отделно. При Вотей хороскопа включва всичко и е доста изчерпателна, около 2 часа продължава. Консултацията  е 50лв, но включва всичко, т.е. можеш да задаваш колкото и каквито въпроси прецениш, няма и ограничение за продължителност, поне при мен е било така......но всеки си има определен стил и метод на работа с клиентите. Астрологията си е сериозна наука, иска се доста труд, знания, опит, интуиция,  за да си компетентен по тази материя, така, че цените са оправдани Peace

# 72
Абсолютно подкрепям мнението на Ани.
Аз не съжалявам за един лев и една стотика от всичко, което съм платила за лични астроконсултации.
Ако ги бях дала на врачка, която не ми е познала или уж наужким ми е развалила магии....или пък да ги дам на 2 врачки- по 15 - 20 лв....и те си стават пак толкова.
Така, че Whistling

Нека всеки си прецени!

# 73
Б1агодаря на Ани за новата тема!

# 74
И аз съм тук!

Относно мацката, която питаше за астролози в предишната тема, мога да й препоръчам една много, много добра.
Тя ми е казвала конкретни неща, които са се сбъдвали Peace
Вярвам в астрологията.
Здравей може ли да ми дадеш координати на тези жени!Може и на лично,Благодаря  предварително! Peace

Общи условия

Активация на акаунт