Ясновидци (врачки)- 6 тема

• 211 808
  • 730
  •   1
Отговори
# 525
Цитат
И аз имам чуството че , нели е маг ели , тук нещо не е така.
Не е, убедена съм  Peace

# 526
Някой чувал ли е и има ли впечатления от Силвана Христова - ясновидка?
За нея Кубрат Томов каза, че била изключително силна, но тя ми предрече
неща, напълно противоположни на тези, които ми казаха другите ясновидци.
Ако тя е права , би било прекрасно, но тя е единствена, останалите са на друго мнение, така, че ако някой има впечатления , моля да сподели. baby_neutral

# 527
Здравейте.Вчера писах на Ирина на имейла с въпрос как  мога да получа консултация от нея,но досега не ми е отговорила.Не съм от София и исках да знам дали може от разстояние.Не съм звъняла на дадения в сайта телефонАко някой е писал моля да каже колко време чака за отговор.
      Преди 3 дни се обадих по телефона на Ирина. Отговори, че е в чужбина и се прибира у нас в неделя. Може би за това не ти е отговорила. За тарифата ми каза, че взима 50 лв. за човек. Ако искам да каже нещо за взаимоотношенията ми с друг човек, таксата е 100 лв. Нужни й са имената, дата и година на раждане, снимка не трябва.
Абсолютно съм съгласна! Обиколила съм 99% от изброените врачки и гледачки ... нямам думи за каква простотия иде реч. Няма такава професия - врачка ,а и да има не е реално... и ако човек има призвание и мисия , не вярвам някой получил помощ да не се отблагодари, за да трябва да изнудва , даже някои и заплашват - за да изкопчат пари. ужас и такъв човек да ти оправя живота или да ти дава тон в него - не. благодаря. Аз съм получавала помощ свише чрез хора ,но те наистина са скромни и се броят на пръстите на едната ми ръка. и те са получили моята искрена благодарност.

-------100 лв..........то бива, бива!!!!
Естествено, че те интересува и друг човек в огромния брой от случаите!Да не би да е опрял някой до такива консултации , само за да се осведоми какъв чай ще пие сам?!
Не знам  и Ванга да е взимала НИЩО подобно!
Сумата е безобразна!Всеки има право на мнение, разбира се.

# 528
  Joy Joy Joy   аз  хахахах ясновидка!!

# 529
Днес говорих с Ели - Елица Христова, изключително доволна съм - това което ми каза, беше на 100% истина без да ме пита нищо, аз само мълчах и слушах....
Имах конкретни въпроси на които ми отговори, ще се разбере в рамките на една година прогнозите й дали са верни, не ми спести нищо и хубаво и лошо....

При мен-абсолютно обратното!

# 530
Здравейте!Получих си хороскопа!Останах доволна.. Въпрос на време е да видим дали прогнозите ще се сбъднат!За две от нещата в хороскопа Дороти ми беше отговорила със същият период + – 1 години като  период  за тяхното осъществяване!Дано Дано  се случат.. Laughing Laughing Препоръчвам Ани..Успех на всички.. Peace Peace Peace

# 531
  • Sofia
Здравейте!Получих си хороскопа!Останах доволна.. Въпрос на време е да видим дали прогнозите ще се сбъднат!За две от нещата в хороскопа Дороти ми беше отговорила със същият период + – 1 години като  период  за тяхното осъществяване!Дано Дано  се случат.. Laughing Laughing Препоръчвам Ани..Успех на всички.. Peace Peace Peace
Peace

# 532
аз имах час при теменуга.чакахме 70 мин,тя даже не дойде...

# 533
[/quote

Ужас   newsm78 newsm78 #Crazy #Crazy  какво неуважение само!Тц тц

# 534

Може нещо да й се е случило, но не съжалявай никак-аз я дочаках, което не стана с нито едно от предсказанията й!

# 535
мда,и аз реших,че е знак,че явно не трябва...

# 536
bulgari bs, а колко страници е дълъг хороскопът? Достатъчно изчерпателен ли е, да не са само общи приказки от рода на: "Трябва да внимавате с непознати", "Вие сте много добри, но често ви лъжат" и т.нат. -  повечето астролози все такива ги плещят... А тези, които наистина са добри, предполагам, че се изразяват и по-оригинално.

# 537
bulgari bs, а колко страници е дълъг хороскопът? Достатъчно изчерпателен ли е, да не са само общи приказки от рода на: "Трябва да внимавате с непознати", "Вие сте много добри, но често ви лъжат" и т.нат. -  повечето астролози все такива ги плещят... А тези, които наистина са добри, предполагам, че се изразяват и по-оригинално.

Е има обща характеристика на характера да,но не мога да кажа,че е съставен само от това!Напротив има доста информация за мен за бъдеще за 5 години,не е супер подробен ако това имаш в предвид!Нахвърлени са най-важните събития  обхващащи този период -семейство,работа,здраве и така! Моят е дълъг 4 страници!Не знам какво имаш в предвид в това да се изразяват по оригинално..За мен хороскопа трябва да бъде така представен,че да може да се възприеме добре от потребителя !Все пак да не е пълен с някакви си техни неразбираеми астрологични термини..четох и за такъв случай!Не че съм си правила при друг човек хороскоп за да направя съпоставка,но за мен хороскопът който Ани ми изготви е добър!Услугите и са достъпни  като цена(не всеки може да си позволи и отдели голяма сума пари в тази безработица   Wink )и тя ми се струва готин човек!Допълнително ми отговори на 2 въпроса жената!Всичко хубаво! Wink

# 538
bulgari bs,благодаря за отговора, много хубаво, че си намерила някой съвестен астролог да си гледа прецизно работата. Между другото, понякога в сайтовете за колективно пазаруване се появяват оферти за намалени хороскопи, но не посмях да се доверя, дано да сподели някой, който се е възползвал от този тип услуга именно от там...

# 539
Здравейте,

За първи път влизам в темичката ви, успях да я прочета само тази. Искам да ви попитам, ако някой знае Гюкчен и Гюлбин една и съща врачка ли е и ако да, то моля, да ми дадете някакви координати  на ЛС.

Предварително благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт