Ясновидци (врачки)- 6 тема

• 211 843
  • 730
  •   1
Отговори
# 480
Liliya13 ,мерси!  bouquet
бях ти писала,но ти е препълнена пощата...

# 481
# 482
Хора занимаващи се с регресия, ме вълнуват, но определено 100лв за сеанс, мисля е множко........ ако има доволни от друг, с тарифа поне 50лв.........моля, да споделят.
Да споделя за Карля: ако някой помни, нещо не ми допадна, но се случи едно от предсказаните неща, т.е. тя предрече  декември да  се случи нещо, което ще промени еди-какво ди.........няма да конкретизирам, да призная не вярвах. Ами, наистина се случи нещо, и то негативно събитие, но  имаше положителен резултат, ефект за друго, както тя предрече.......да споделя, че тя не беше конкретизирала, точно какво ще стане, а само че ще има събитие което ще промени еди какво си.
Относно времето и предсказанията, не всички могат да го преценят правилно, понякога си мисля, че е най-трудното, да определиш точното време. Все се сещам за една ясновидка( не е коментирана в темата) и моя приятелка, беше и казала: " Спокойно моето момиче, до края на годината ще си бременна.....дойде края на годината, но тя не беше бременна, но забременя точно края на следващата........жената сбърка точно с 1г...........но позна Laughing''

# 483
Направо не мога да повярвам на прочетеното за Ирина и 100-те лева! Все пак преди броени дни консултацията ми струваше 50 лв. и много ясно, че не съм питала само за 1 човек! Не знам как и за какво са определени тези 100 лв., но в моя случай й исках информация за минало, настояще и бъдеще на хора, свързани с мен, както и за бъдеще при мен. Не съм искала някакви пространни анализи на минали или бъдещи животи. 

# 484
Момичета  и аз писах смс на Роберто , но вече 2ри ден ни вест ни кост? Май , маи ще си остана с чакането ' Cry

# 485
Днес говорих с Ели - Елица Христова, изключително доволна съм - това което ми каза, беше на 100% истина без да ме пита нищо, аз само мълчах и слушах....
Имах конкретни въпроси на които ми отговори, ще се разбере в рамките на една година прогнозите й дали са верни, не ми спести нищо и хубаво и лошо....

# 486
Момичета  и аз писах смс на Роберто , но вече 2ри ден ни вест ни кост? Май , маи ще си остана с чакането ' Cry

Както казах, и аз чакам все още отговора. Rolling Eyes Случвало се е да ми отговаря преди с 3-4 дни закъснение.

# 487
Момичета, някои да даде отзиви за Надя от Русе, аз се консултирах по препоръка от съфорумка ,но се чувствам притеснена от прогнозите за напред които никак не се покриват с настоящето трябва да станат кардинални промени а нали знаете промените са болки и загуби , моля някой да сподели ,през последните няколко години съм виждала какви ли не шарлатани малко са можещите да обяснявят причинно следствената  връзка на нещата , Надя опитва да прави такъв анализ моля споделете опита си ако искате на ЛС за да преценя за себе си  много ми е важно

# 488
  • По света и у нас
Направо не мога да повярвам на прочетеното за Ирина и 100-те лева! Все пак преди броени дни консултацията ми струваше 50 лв. и много ясно, че не съм питала само за 1 човек! Не знам как и за какво са определени тези 100 лв., но в моя случай й исках информация за минало, настояще и бъдеще на хора, свързани с мен, както и за бъдеще при мен. Не съм искала някакви пространни анализи на минали или бъдещи животи. 
    Намирам се в чужбина и предположих, че по номера Ирина щеше да разбере, че не съм у нас. За това и й казах, от къде се обаждам. Може за хората в България тарифата е по-ниска - не съм се интересувала. Все едно- ще мина без нея Simple Smile.

# 489

Както казах, и аз чакам все още отговора. Rolling Eyes Случвало се е да ми отговаря преди с 3-4 дни закъснение.

Хммм наистина не съм видяла ,че си писала .. иначе покрай теб и аз се надъхах и още същият ден пуснах смс Simple Smile

# 490
Здравей,tannia_4.Колко плати на Ели и как.   bouquet

# 491
  • София
Днес говорих с Ели - Елица Христова, изключително доволна съм - това което ми каза, беше на 100% истина без да ме пита нищо, аз само мълчах и слушах....
Имах конкретни въпроси на които ми отговори, ще се разбере в рамките на една година прогнозите й дали са верни, не ми спести нищо и хубаво и лошо....

Как става това?

# 492
Момичета, някой писа ли тук?
http://www.sagittarius.com/free-psychic-question.php
Май познават Thinking

# 493
А аз искам да питам дали вече се е случило на някой, нещо от предсказаното от някоя от англоезичните ясновидки?

# 494
На sagittarius ми дадоха много полезен отговор, който ме накара да се замисля много над определената ситуация..но е по- скоро..психологически отговор. Но ти помога!

Дороти- тя ми отговори конкретно и ясно, но не ми даде срокове за нещото, просто каза, че ще се случи newsm78
Но нейната тарифа за и-мейл рийдинг е 20$, което е към 30 лв. ...така,че бих се консултирала с нея някой път..

Последна редакция: пт, 16 дек 2011, 11:08 от Riri

Общи условия

Активация на акаунт