Ясновидци (врачки)- 6 тема

• 211 692
  • 730
  •   1
Отговори
# 615
ryannn, то от толкова много никове жената се е объркала вече от кой и какво пише Simple Smile Simple Smile Simple Smile Вече започвам да вярвам че има много ясновидци които сами си пишат хвалби за себе и лошо за колеги.

Стоя и си мисля...с оглед на пълният резил и безочие на разни Нелита, Елита и подобни полуграмотни самозванки, според които множественото число на любимата им  за изчистване, заедно с портфейла на клиента "магия" завършва на "й"!!!
Когато човек има силна болка , търси "помощ", където види и най-малката имитация на надежда!
Отвратително е колко невеоятно много безочливи шарлатани и печалбари търгуват с нея,явно смятайки, че  не подлежат на никакъв контрол от по-горна инстанция!
Въпросната шуменска специалистка и лейди, искаща пари от хората, за да им говори врели некипели, когато бъде изобличена тук сама пише "Глупости","не е вярно и т.н " и приканваше  да сме и кажели колко деца имала маг Ели и какво й било семейното положение, че така да сме установили тя ли , видиш ли, била истинската, та същата тази  и призовава да й се пише, че да ни помогнела...!
Ако този форум си има администратор, който също , като Ели-Нели намира  темата за "много интересна", би трябвало да вземе отношение относно явният за всички, освен за раздвоената Ели-Нели, цирк с измислените регистрации и никове.
Колкото познава бъдещето, толкова се оправя и с инсценировките си тук!

# 616
Не просто ми заби компютъра дами,и се наложи да трия защото невиждах какво съм писала.

Когато забие компютъра не е необходимо да се трие вече публикуваното във форума.

# 617
ryannn Много сте добра,но дали и зад вас не се крие някоя Нелита ,Ренита?Сега имате шанса да ми пишете лично.Нека и други ясновидки се престрашат да пишат.

# 618
ryannn Много сте добра,но дали и зад вас не се крие някоя Нелита ,Ренита?Сега имате шанса да ми пишете лично.Нека и други ясновидки се престрашат да пишат.
Нали си имате сайт с  раздел "Контакти" с имейл, телефон, а пък в последните дни тук е НЕЛИ ИВАНОВА, защо чак сега тепърва да може да Ви се пише лично?
За разлика от Вас, ползвам само един единствен ник и  пак за разлика от Вас -от много време.
И пак за разлика от Вас-хората тук ме познават!
Безочие извън граници!
Когато някой сгафи в такава степен трябва моментално да се изнесе!Извинение едва ли може да очаква от нелеп лъжец, който под ник с  крещящи главни букви "НЕЛИ ИВАНОВА" троснато заявява, че не е маг Ели,която сам се съсипва да хвали, а после резилно казва, че е изтрил пост написан от ... същата маг Ели, чието пък съдържание представлява оплюване на Ванга!
Слава Богу, тук има много интелигентни и умни момичета, с които се подкрепяме и споделяме много преди появата Ви, та със сигурност хората видяха за какво става въпрос, та потърсете спонсори в друг форум и разбира се, там внимавайте повече , че да не се объркате  пак от кой от няколкото си ника хвалите себе си и чудните си чародейства!
Впрочем, сега се сетих, че преди много време едно от момичетата тук беше писало, че точно същият резил около Вас се е разиграл и в друг форум!
Хм...традицията си е традиция!Време е за съвсем нови никове!

Последна редакция: пн, 19 дек 2011, 19:27 от ryannn

# 619
Много лъжи се изписаха ,много ThinkingИ  не спряхте да обиждате .Нели си е Нели,аз съм си Ели.Мислете си каквото искате.Просто започнах да чета ,и се регистрирах с моето си име защо да се крия?

# 620
ryannn, забелязваш ли какво се случва. Mag Eli пише от ника на Нели Иванова. Ясна е работата!!!
Именно!

# 621
Ммда, и аз това видях, allforone. А преди няколко дни категорично отрече да е въпросната маг ели.

# 622
Да ,момичета сигурно трябваше по рано да се включа ,ама късно ми казаха за темата.

# 623
Да ,момичета сигурно трябваше по рано да се включа ,ама късно ми казаха за темата.
ее, как не си "видяла" темата, защо трябва да ти казват  ooooh!

# 624
M. Eli, мисля че е по-добре да се оттеглите от темата, защото това, което се случи определено не беше никак приятно, аз не съм имала допир с Вас, нямам и намерение да имам, нищо лично, но по мое мнение се изложихте достатъчно, та и да продължавате.
Тези, които бяхме на линия видяхме 2-та Ви поста, които впоследствие бяха изтрити, а после от друг nick бяха цитирани същите думи. С цялото ми уважение, но няма как да стане, ако не ги пише едно и също лице, аз също имам доста добра памет и бих могла да възпроизведа постовете, но не и по абсолютно дословен начин, както беше.

# 625
Аз вярвам, че този форум и тази тема са за потребители на услугите на гледачките.

И понеже повечето гледачки са търговци на услуги, то те трябва да оставят клиентите да споделят мнението си и да продължат чинно да си работят.

Няма лошо да се следи форума, да следиш хората какво мислят за теб- но до там.

Работата ти и качеството й е онова, което трябва да говори за теб самия. Peace

# 626
Колко гнусна история! Аз също видях излагацията с постовете на м.Ели, които бяха изтрити, даже в първия момент се зачудих къде изчезнаха. Е, съвсем скоро Нели Иванова даде обяснение защо си е изтрила постовете, пък и цитира изтритото... плоско, много плоско... Sick 

Ryannn, съжалявам, че си превеждала пари на човек, който процедира по този начин! Аз поне спонсорирах минимално само мобилния оператор. Както споделих - нулева познаваемост за каквото и да било. Но нещо друго ме кара да се замисля. Като си спомняте жлъчните и заплашителни коментари на Нели Иванова, вие представяте ли си тази жена наистина да има способности да ви влезе в биополето?!?! Ужасно! После наистина ще трябва да ви правят енергийни изчиствания.

# 627
Вие,не приемате нито истината ,нито лъжата.Не съм Нели,но има нещо което не свързва.Няма да коментирам.Просто исках не като мижатурка да се крия.Вижте,тук имате доста ясновидци с които вие забавно,аз никога не съм искала да съм в темите ви,просто наистина научих случайно,и това което прочетох за себе си ме гръмна.нали знаете,че не само аз съм маг Ели?Всеки си има своите проблеми и с никого не бих се подиграла.Пожелавам ви весели празници и всичко най хубаво.

# 628
Колко гнусна история! Аз също видях излагацията с постовете на м.Ели, които бяха изтрити, даже в първия момент се зачудих къде изчезнаха. Е, съвсем скоро Нели Иванова даде обяснение защо си е изтрила постовете, пък и цитира изтритото... плоско, много плоско... Sick  

Ryannn, съжалявам, че си превеждала пари на човек, който процедира по този начин! Аз поне спонсорирах минимално само мобилния оператор. Както споделих - нулева познаваемост за каквото и да било. Но нещо друго ме кара да се замисля. Като си спомняте жлъчните и заплашителни коментари на Нели Иванова, вие представяте ли си тази жена наистина да има способности да ви влезе в биополето?!?! Ужасно! После наистина ще трябва да ви правят енергийни изчиствания.    

Да, и аз си мисля всички тези неща!!!Лишаваш се от много неща, за да заплатиш коректно сумата, която ти е поискана, нищо, че тя не  е тази, която е предварително обявена, ходиш, превеждаш парите, насрочваш си час, освобождаваш си време, плащаш  си и за разговора иостави това, макар че изобщо не е маловажно в тези  много трудни времена, но представяте ли си....докато сърцето ти е свито  докрай, душата ти е на решетка, ти се отваряш, надяваш се, че се обръшащ към Човек и че този човек има дарба, има желанието да ти помогне, нали затова ти взима безотчетно парите...или поне най-малкото да не ти навреди....
А от другата страна на мобилния телефон някаква си там просто се гаври с  мъката ти, с болката ти и ти взима от парите, времето и надеждата.
Да, сам си  отишъл, но ти постъпваш коректно, лелката отсреща-меко казано-не!
Представете си само...директно (само)изобличена по безумно нелеп, жалък и смешен начин, най-безочливо тя продължава да казва в очите на сума ти народ, който лично е видял бързо изтритите й постове, че това , видиш ли, не била точно тя, амиии, компютърът забил  после пък не била Нели, ама пък имали нещо общо...може би общ компютър.......и някак си....абе там..нещо ..таковата...
Ако някй лъже толкова нагло за нещо, което цяла група хора е видяла с очите си, представяте ли си що за лъжи и дране на кожи и души става дума в тьй мистичния свят на невидимото?!!!!
 „Ясновидството” на въпросната , която оплю и Ванга в постовете, които пък после изтри с един от никовете си и каза, че ги е изтрила от другия... та, нейното ясновидстване се състоеше в мънкане на пълни глупости, които самият живот мн.бързо опроверга, та при подобно "ели"тно представяне остава надеждата, че няма как да  причини друго, но...така или иначе, всяко едно общуване, каквoто и да е то, е обмяна на енергия, особено когато се отваряш и даваш достъп.
Отваряме вратата, плащаме си, за да влезе някой.....Въпросът е колко е чист и добронамерен, да оставим настрана доколко е нещо друго освен полуграмотен печалбар-шарлатанин.

Последна редакция: пн, 19 дек 2011, 20:56 от ryannn

# 629
Можех да се скрия под някой ник,но реших да се представя,пак не го разбрахте,искате,да давате пари пари ....е давайте няма лошо.Искам да ви кажа,че щях да попитам дали мога да отговарям безплатно в форума ви но вие сте против мен.Е живи и здрави да сте всички.
   Не карам нито мерцедеси,нито БМВ нито имам огромна къща.Не знам какво сте си въобразили тук.

Общи условия

Активация на акаунт