Ясновидци (врачки)- 6 тема

• 211 703
  • 730
  •   1
Отговори
# 600
Следя темата ви,много е интересна момичета !

# 601
Публикуваният коментар за това какви пари е вземала Ванга също беше много интересен.Поне преди да бъде изтрит от автора му.

# 602
Редовно чета темата макар да не съм посещавала ясновидец от години, но смятам скоро да го направя. Според моите скромни наблюдения тук пишат доста интелигентни жени. Искам да взема отношение относно случая с Ели от Шумен. Държа да подчертая, че не познавам жената и не съм ползвала нейните услуги. Прави ми обаче впечатление объркаността около нея. Един път взимала 10лева, после 30, после 25, нека да вярваме на ryann, която е говорила с нея. После били в Шумен една, две три с това име айде де. Май ми намирисва на измъкване. Вие сами можете да си прецените. Може жената да е кадърна, не мога да се произнеса, коментирам прочетеното тук. Но всички тези неясноти ми напомнят по-скоро за нещо нередно а не за коректен ясновидец.

# 603
ryannn, аз също прочетох вече изтритите коментари на ''m.eli'', която твърди че е маг Ели. Нека всеки който дръзва да коментира Ванга да има първо една трета от нейната дарба и морал. Дори да е взимала пари, те са били символични на фона на сегашните ясновидки. Освен това да не забравяме че Ванга е била НАУЧНО ДОКАЗАН ФЕНОМЕН и никой самозванец независимо маг, магьосница, пророк и т.н. няма право да петни името ѝ и да се слага до нея!!!!!!

# 604
Ани взима ли пари за въпросите по телефона?

# 605
ryannn, аз също прочетох вече изтритите коментари на ''m.eli'', която твърди че е маг Ели. Нека всеки който дръзва да коментира Ванга да има първо една трета от нейната дарба и морал. Дори да е взимала пари, те са били символични на фона на сегашните ясновидки. Освен това да не забравяме че Ванга е била НАУЧНО ДОКАЗАН ФЕНОМЕН и никой самозванец независимо маг, магьосница, пророк и т.н. няма право да петни името ѝ и да се слага до нея!!!!!!

Подобна внезапна поява, предшествана от интензивно хвалене от друг nick, после писане на злостни коментари за таксите на  Ванга, бързото им изтриване впоследствие и замяната им с нещо съвсем друго с надеждата, че никой не  е видял, са изключително красноречиви!

# 606
Не просто ми заби компютъра дами,и се наложи да трия защото невиждах какво съм писала.
 За Ванга,може и да е била феномен не отричам,но и тя е вземала пари даже клипове съм гледала които са правени през 1974г и се е плащало в кметството:) .А как е гонила хората?Може би защото за неверници.Според мен всеки има право на свое мнение,на никого не се сърдя:)

# 607
Аз знам ето тази маг Ели http://magicaura.com/authors/38172/Ели%20Маринова/

# 608
АЗ ТОВА ВИДЯХ

# 609
ryannn, забелязваш ли какво се случва. Mag Eli пише от ника на Нели Иванова. Ясна е работата!!!

# 610
Сега може би Нели Иванова ще напише че е копирала коментара на маг Ели и един час по късно го е постнала. Боже колко наивни хора има!!!!

# 611
Нели, Ванга е гонила хора, които са били лоши или на които е нямала какво особено да каже, ходили са при нея ей така за развлечение. Също и такива, които са отивали с нечисти помисли при нея т.е. искали са да навредят на някого. Знам от моята баба, че навремето са се организирали екскурзии от всички краища на страната и са ходили при нея. Баба ми я е дострашало да влезе при нея, но всеки е оставял каквото му е на душата.

# 612
Ммда, и аз това видях, allforone. А преди няколко дни категорично отрече да е въпросната маг ели.

# 613
Не просто ми заби компютъра дами,и се наложи да трия защото невиждах какво съм писала.
 За Ванга,може и да е била феномен не отричам,но и тя е вземала пари даже клипове съм гледала които са правени през 1974г и се е плащало в кметството:) .А как е гонила хората?Може би защото за неверници.Според мен всеки има право на свое мнение,на никого не се сърдя:)
-------------
МОЛЯ???????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Злостният коментар за Ванга беше написан от уж токущо появилата се "mag Eli", a не oт  nick  "НЕЛИ ИВАНОВА", която допреди малко декларираше как не била  " добрата маг Ели', а много доволна нейна клиентка, трогната и от дарбата , и от човещината на феномена!!!!
Тотален резил и автогол!!!

# 614
ryannn, то от толкова много никове жената се е объркала вече от кой и какво пише Simple Smile Simple Smile Simple Smile Вече започвам да вярвам че има много ясновидци които сами си пишат хвалби за себе и лошо за колеги.

Общи условия

Активация на акаунт