Ясновидци (врачки)- 6 тема

• 211 738
  • 730
  •   1
Отговори
# 585
Някой беше писал за Мира, че по телфона греда и е точна. Може ли малко повче информация.
Бях й се обаждала преди време, но каза че консултацията е 50 лв, не се възползвах от услигите й ...

а как й е фамилията. И Ясновдка ли е ,защото съм чувала това има и за едва астоложка.
Не помня фамилията й, ясновидка е тази на която аз се обаждах.

# 586
  • София
Някой беше писал за Мира, че по телфона греда и е точна. Може ли малко повче информация.
Бях й се обаждала преди време, но каза че консултацията е 50 лв, не се възползвах от услигите й ...

а как й е фамилията. И Ясновдка ли е ,защото съм чувала това има и за едва астоложка.

Мерси:)
Не помня фамилията й, ясновидка е тази на която аз се обаждах.

# 587
Елка,Стефанова,Елисавета Иванова,Маг Ели от София,Ели Логинова  ,Ели от Шумен,И Маг Ели от Шумен коя? Outta JointНе защитавам никой но кажете коя?И Никой не ви кара да коментирате мили дами,просто се навъдиха много  Outta Joint мнения.Ако някой каже семейното положение на Маг Ели какво е и колко деца има,ще призная ,че е така и ще се извиня на всички
   Хубав ден

# 588
Елка,Стефанова,Елисавета Иванова,Маг Ели от София,Ели Логинова  ,Ели от Шумен,И Маг Ели от Шумен коя? Outta JointНе защитавам никой но кажете коя?И Никой не ви кара да коментирате мили дами,просто се навъдиха много  Outta Joint мнения.Ако някой каже семейното положение на Маг Ели какво е и колко деца има,ще призная ,че е така и ще се извиня на всички
   Хубав ден
Тази с която аз раговарях ми каза че има 2 деца на 11г и на 3г, аз я попитах всъщност, работи в дом за сираци и междудругото се занимава с ясновидство.

# 589
Аз нито една от всички не бих потърсила, след като вероятността да попаднеш на грешната Ели е толкова голяма Mr. Green

Апропо- Елисавета Логинова

Някой има ли нейни контакти, бил ли е при нея?

Чела съм 2 нейни книги... Flutter..много от нещата, които прочетох ме впечатлиха.

# 590
Ами не знам и аз какво да ви кажа,вече,По добре не ходете по врачки.Пак казвам Ели взема по 10лв такса ,не повече.Сигурна съм в това.Преди таксата и беше 25 но тв си е писала и в сайта,че има намаление на 10 лв .Нека пишем истината.

# 591
Здравейте. От сайта на Анелия Лечева/ Ани от Пловдив/ , става ясно , че трябва да се избере една от въпросните теми ,които са изредени и след превода на парите от наша страна , тя ни връща отговор , във връзка с интересуващата ни тема. Въпросът ми е - кое е по-добре , да си изберем тема и тя да ни я прати или да говорим с нея по скайп ? Задавам го , понеже ми е интересно по скайп по същият начин ли е , избиране на тема и тя само по нея говори? Възможно ли е по скайп да се засегнат повече теми? Благодаря!  Simple Smile

# 592
Защо трябва да имат такса? А ако не е познала и не сме доволни? Има хора без възможности, които също имат нужда от помощ. Щом имат тази дарба според мен трябва да помагат, не да я използват за печалбарство. А който е доволен ще прецени колко да им даде.

# 593
Хубаво съгласна съм но за таксата,че примерно на Светлина е 50лв,на маг Сибила също толкова на Селена е 100лв,?И някой въобще карали ви да ходите по врачки?И аз да съм и аз ще вземам как така без пари,вие ако сте без пари ли ще гледате?Айде все едно работете без пари на работата на която сте.Мисля,че някой хора прекаляват Whistling

# 594
Нели, защо не пуснеш координатите на твоята Ели тук в темата, за да се спре с това тя ли е, не е ли тя. Така всеки да си провери на коя Ели е звънял или ходил. Аз също знам, че има поне 2 Маг Елита - едната в Шумен, другата в някво село до Шумен. Доколкото си спомням беше писано за тях в предни теми.

# 595
Хубаво съгласна съм но за таксата,че примерно на Светлина е 50лв,на маг Сибила също толкова на Селена е 100лв,?И някой въобще карали ви да ходите по врачки?И аз да съм и аз ще вземам как така без пари,вие ако сте без пари ли ще гледате?Айде все едно работете без пари на работата на която сте.Мисля,че някой хора прекаляват Whistling

Ааааааааа Нели тук не си права и това сме го обсъждали много пъти!!! А Ванга, Бог да я прости, взимала ли е пари от хората? Колко хиляди хора са й минали през къщата - кои са й оставяли по нещо, коит не. И говорим за времето през комунизма, когато на широката маса заплатките бяха нищожни. Ами Слава Севрюкова, също вече покойница, и тя не е имала фиксирана такса. И колко още нямат такса, но има едни шарлатани кои решават, че могат да печелят от болката на хората и слагат едни цифри безбожни. До 20-30 лева ок бих ги прежалила от време на време, ама мине ли на горе вече почва да ме хваща яд, защото аз работя цял ден за тези пари, а някои хора и повече от ден, а те за 30 минути и дай 50 лева, дай 100 лева.
Не мисля, че е честно!!!

# 596
Никъде не съм писала да е без пари,... но ако е "стрелба в тъмното" трябва ли да дадем таксата, на която въпросната врачка се е оценила? А защо ходим по врачки...явно имаме причина да го правим.  

# 597
Rolling Eyes Изумена съм нека ryannn каже каква сума е поискала маг Ели?Аз не и вярвам и мисля,че е крано време да се включат истинските ясновидки а не тяхните протежета или те да се крият под лъжливи акаунти! Ти плати ли и такса?
--------
Имаше "консултация", естествено след заплащане!Нали го казах!Поисканата сума за консултация беше 30 лв + разходите  за разговор по мобилен телефон!
Не знам кой на кого е протеже и всякакви подобни глупотевини, казвам при мен какво е станало при свързване с лицето, чийто сайт  ( http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:1XtsLyDO3Xs … ct=clnk&gl=bg) беше пуснат тук и се изговориха немалко думи.Това са моите думи, от моя пряк опит!
Припомням и  че това, което ми беше  "предсказано" беше разбито на пух и прах от реалността още на другия ден, което, естествено, е най-директният показател за това как стоят  нещата!!!

Пиша това само, защото знам, че тук има хора в нужда и си споделяме и помагаме едни на други!
Идиотски коментари  като "ГЛУПОСТИ", направени от  позицията на анонимност зад монитора от някой си  nick ,който трескаво хвали шуменския феномен говорят достъчно за притежателя на nick-a.

Последна редакция: пн, 19 дек 2011, 17:22 от ryannn

# 598
Нели, вземи поработи върху агресивността си. Както каза ryannn тук сме да си споделяме и помагаме. И съм сигурна, че тези без таксите ще ти помогнат по-вече, няма да те гледат като банкомат.

# 599

[/quote]
--------

Идиотски коментари  като "ГЛУПОСТИ", направени от  позицията на анонимност зад монитора от някой си  nick ,който трескаво хвали шуменския феномен говорят достъчно за притежателя на nick-a.

[/quote]

Общи условия

Активация на акаунт