Ясновидци (врачки)- 6 тема

• 211 750
  • 730
  •   1
Отговори
# 570
За тази Ели от Шумен, която толкова интензивно беше въведена, искам да споделя огромното си разочарование-на сайта й е обявена една тарифа за ясновидство по телефона, като й звъннеш , таксата се оказва друга и в добавка  получих типовата врачкина оферта  да "работим" срещу превод на 3цифрена сума.Да не говорим, че след като преведеш таксата за разговора, го провеждаш по мобилния й телефон, което естествено също доста натоварва още сметката.
За капак -каза ми неща по 2 абсолютно основни въпроса, които още на следващия ден имаха точно противоположното развитие!

Последна редакция: пн, 19 дек 2011, 12:17 от ryannn

# 571
Здравейте Simple Smile
Преди време Карла ми отговори със смср но загубих кординати. Моля някой да напише нейни кординати.
Благодаря предварително Simple Smile

http://karla.dir.bg/_wm/diary/?df=46&dflid=3

За отговаряне със СМС - http://karla.dir.bg/_wm/diary/diary.php?did=637217&df=46& … 8759febaef893619f

За тази Ели от Шумен, която толкова интензивно беше въведена, искам да споделя огромното си разочарование-на сайта й е обявена една тарифа за ясновидство по телефона, като й звъннеш , таксата се оказва друга

Как така за оказва друга? Rolling Eyes нали таксата е 10лв, поиска ти още ли да й пратиш?

# 572
[
За тази Ели от Шумен, която толкова интензивно беше въведена, искам да споделя огромното си разочарование-на сайта й е обявена една тарифа за ясновидство по телефона, като й звъннеш , таксата се оказва друга

Как така за оказва друга? Rolling Eyes нали таксата е 10лв, поиска ти още ли да й пратиш?
[/quote]

Именно.За да видела "по-изцяло" ситуацията.

# 573

ЗДРАВЕЙТЕ,

ДНЕС МОЯ ПРИЯТЕЛКА МИ ИЗПРАТИ  СТАТИЯ ЗА НАДЯ АНДРЕЕВА-ЛЕЧИТЕЛКА.пише,че лекува по телефона без доп.имп.Живее в гр.Камено Бургаска .Много ми е далеко,а и изобщо дори след тази хвалебствена статия не съм сигурна дали и тя не е като коментираните.Има тел.,скайп-връзки,но бих предпочела да прочета нещо от Вас,ако сте я ползвали.Благодаря.

# 574
  • София
Здравейте Simple Smile
Преди време Карла ми отговори със смср но загубих кординати. Моля някой да напише нейни кординати.
Благодаря предварително Simple Smile

http://karla.dir.bg/_wm/diary/?df=46&dflid=3

За отговаряне със СМС - http://karla.dir.bg/_wm/diary/diary.php?did=637217&df=46& … 8759febaef893619f

Не ми приема смс -а. Не знам защо така

# 575
Gerber:

И на мен системата ми отхвърли съобщението веднъж, но тя го беше получила..отговори ми с огромно закъснение, ама пък беше верен отговора   Whistling

# 576
И аз съм била при Стефка от Генерал Тодорово. На мене тя просто ми позна ситуацията, в която съм, като цяло, без детайлите. Предрече много особен развой, само тя, за разлика от леля Искра и другите, които са ми гледали. Срокът още не е изтекъл, до април догодина е, но ако се случи, ще ви уведомя. Иначе при мене и Искра, и Дороти, и още една, при която ходих, казаха точно обратното. Thinking
Мисля си да ходя при Себа от Шемшево, в началото на 2012. Ще ви разправям.

# 577
 Rolling Eyes Изумена съм нека ryannn каже каква сума е поискала маг Ели?Аз не и вярвам и мисля,че е крано време да се включат истинските ясновидки а не тяхните протежета или те да се крият под лъжливи акаунти! Ти плати ли и такса?

# 578
  • София
Някой беше писал за Мира, че по телфона греда и е точна. Може ли малко повче информация.

# 579
ryannn
Регистриран

Публикации: 0

Re: Ясновидци (врачки)- 6 тема
« #576 Пон., 19 Дек. 2011, 12:06 »
   Отговори с цитат
За тази Ели от Шумен, която толкова интензивно беше въведена, искам да споделя огромното си разочарование-на сайта й е обявена една тарифа за ясновидство по телефона, като й звъннеш , таксата се оказва друга и в добавка  получих типовата врачкина оферта  да "работим" срещу превод на 3цифрена сума.Да не говорим, че след като преведеш таксата за разговора, го провеждаш по мобилния й телефон, което естествено също доста натоварва още сметката.
За капак -каза ми неща по 2 абсолютно основни въпроса, които още на следващия ден имаха точно противоположното развитие!
     Глупости!

# 580
Gerber:

И на мен системата ми отхвърли съобщението веднъж, но тя го беше получила..отговори ми с огромно закъснение, ама пък беше верен отговора   Whistling

Да, и на мен ми отговори на другия ден. Както бях писала, настоящето го позна, но прогнозата й за бъдещето се различаваше от предишната, която ми каза. Crazy

# 581
O, Нели, моля те! Naughty
Стига лобира вече за тази маг Ели!
Започва да ме натоварва това.
Не знам дали ти си тя или не, не ме интересува, разбирам останала си доволна от нея, кажи го веднъж, два пъти, достатъчно е.
ryannn e един от най- сериозните потребители и коментатори точно в тази тема, нейното мнение е абсолютно безпристрастно, тя нещата както ги преживява, така и ги разказва тук и нейните думи са достоверни и  сигурност не са ГЛУПОСТИ.

Благодаря, че се включваш в темата, но стига за маг Ели.

# 582
Някой беше писал за Мира, че по телфона греда и е точна. Може ли малко повче информация.
Бях й се обаждала преди време, но каза че консултацията е 50 лв, не се възползвах от услигите й ...

# 583
Момичета,
относно "Станция нова",стигам до извода,че канят на гости само ясновидци от типа "шарлатани или обирджии".В това студио влизат само тези,при които трябва да се ходи с пачки...Имат парички да си позволят рекламата,да ги видим колко са мили ,любезни,интелигентни...
Аз също като Riri,няма кого да препоръчам на 100%.За сега съм доволна от Ани и Карла.Доволна съм и от Ели,но последния път ми отговори сопнато и аз вече не я потърсих.Сега ще си поръчам хороскоп при Ани и когато го получа,ще споделя.
Спокойна и успешна седмица!  bouquet

Peace и аз споделям същото мнение!;)

# 584
  • София
Бях й се обаждала преди време, но каза че консултацията е 50 лв, не се възползвах от услигите й ...

а как й е фамилията. И Ясновдка ли е ,защото съм чувала това има и за едва астоложка.

Общи условия

Активация на акаунт