Ясновидци (врачки)- 6 тема

• 211 778
  • 730
  •   2
Отговори
# 555
Изумена съм от Искра !!!! Всичко което каза за минало и настояще  е едно към едно !! Остава да видя и бъдещето дали ще е така!

# 556
Тя ми каза по телефона че за консултация взима по 50лв. на човек, в моя случай 150лв.щом намесвам и други хора, аз се отказах.

ooooh! ooooh! ooooh!
В повечето случаи, когато човек се допитва до такива хора, има "замесени" и други... Какъв е този ценоразпис... това си е подигравка с проблемите и болката на хората.

# 557
Hug няма защо и аз писах на joan@psychicwindow.com  преди три дни, но все още нямам отговор  newsm78 ако получа ще споделя

на мен ми отговори-лаконично,. но бързо.

# 558
Днес при ''Съпругите'' в ''Станция НОВА" гостува ясновидката Гинка Иванова. Ще се радвам да прочета отзиви за нея. Не съм чела коментари досега като че ли. Преди година ѝ се обадих защото исках да направя консултация за един бизнес който щях да предприема в съдружие с двама други човека. Тя ми каза по телефона че за консултация взима по 50лв. на човек, в моя случай 150лв.щом намесвам и други хора, аз се отказах. Не се ангажирам с мнение дали познава или не, затова искам да прочета и други мнения.

Имах  среща с нея преди бая време-научих, че имам магия, за спасяването ми от която трябва да й предам 250 лв.Казвам-разбира се, а може ли сега и да ми ясновидствате извън тази тема-мина доста време, не се случи наистина нищо от предсказаното.

# 559
Изумена съм от Искра !!!! Всичко което каза за минало и настояще  е едно към едно !! Остава да видя и бъдещето дали ще е така!
Момичета, бих искала да споделя моите впечатления от леля Искра. Преди няколко дни се свързах с нея по телефона. Поиска ми име и навършени години и започна - ти си много добричка, много чувствителна, изживяваш и най малките неща на които други хора дори не биха обърнали внимание, много си отзивчива към хората, дори наивна, прекалено се доверяваш, имаш чувствителен стомах, не всички храни ти понасят, кръвното ти играе - по скоро е ниско отколкото високо, кой от вас - ти или някой близък е опериран, имаш близък човек в чужбина, била съм живяла на две места, пита каква ми е професията - аз и казах че уча второ Висше - е щяла съм да работя по него и т.н. - с две думи все общи неща. Попитах за мъжа ми / с когото от няколко месеца сме в ужасни отношения /- нищо. Не виждала друга жена, нямало да се разделяме и т.н. - пак общи приказки. За сина ми - бил амбициозен като майка си, учел се много добре / а той е в такава възраст, а и покрай проблемите вкъщи - ама грам не му се учи/.Моя приятелка звънна след няколко дни и познате - абсолютно същите неща - едно към едно. При нея обаче има нещо специфично, което не може да се налучка ако наистина не го видиш - има болна сестричка с генетично заболяване, детенцето е голям сладур, но не може да говори и има и други проблеми. Когато тя попита за сестричката и се започна - ами тя по голяма ли е, учи ли - тя отговори че е по малка. И тогава - ами тя е много амбициозна, много добре се учи / тя изобщо не учи, в специално занимателно училище е /, ще се занимава с правосъдие и ще работи в тази система и т.н. Rolling Eyes Дай боже, но сами разбирате, че......
Умишлено ви споделих с подробности това което ми каза, защото като обисание и настояще, то се препокриваше на 99% с това което каза на моята приятелка. И всичко това ми заприлича на шаблон за настоящето - като описание на теб самия, операции на теб или близки, кръвно, работа, учене и т.н. То е ясно че като ходим по такива места не сме някакви дебили и сме чувствителни и изживяваме нещата и се доверяваме. Но когато дойде ред на проблема със сестричката и - нищо, ама нищо - защото там вече общите приказки не могат да са валидни и точно при това детенце според мен може да се разбере познава ли или не за съжаление.
Описах по голямата част от казаните от нея неща за да може  тези от вас които са говорили с нея или са ходили да кажат същите неща ли им е говорила и на тях за да можем да разберем дали това си е шаблон, които се ползва при всички или......????

П.П. Извинявам се за дългия пост - дано не съм Ви оттегчила, но според мен наистина е добре да съпоставим мненията.

rafaela67, кажи само дали беше в същия стил разговора, защото това май се оказва като шаблон, който се ползва - инъче наистина е мила и любезна жена, но...... ако прочетеш написаното по горе...., за това детенце просто шаблоните по никакъв повод не важат и това е много, много показателно за мен. Моля те сподели дали разказа беше в същият стил.

# 560

Абе на мен също ми уцели някакви неща за минало и настояще...за съжаление за бъдещето и двата пъти не се оказа права..дано..при теб да е да излезе по- точна Peace

# 561
Нищо от прочетеното не каза.Попита за име и години.За работата каза-не работиш,което е истина.Въпроси почти не задава-само тя говори.Каза имаш брат-4-5 години по-голям.Което е така.Каза брат ти ще излезе от вас до 1 година/скоро той самия го каза/.Каза -вие не сте в добри отношения и за това ти си виновна-преди време си взела пребързано решение-това пак е истина и така.................

# 562
При мен леля Искра позна и за бъдещето. Нещата се развиха точно както тя каза и то в посочените от нея срокове.

# 563
Момичета, относно анкетата, съм пред огромна дилема- за кой да си дам гласа.

Първоначално си бях дала гласа за 4- Искра, Карла,Ива и Мариела.

Мина време..Искрето за съжаление не ми позна и то цели 2 пъти, макар, че описа текуща ситуация добре.
Ива ми е уцелвала отговори..но отговаря с типови смс- и...много, често ми е познавала, последните1-2 пъти не...не съм убедена, дали да оставям глас за нея.
Мариела ми описа текуща ситуация мн. точно, но за бъдеще- нищо общо с белите мечки. Crossing Arms
Карла описа текуща ситуация мн. добре, случиха се някои работи, но по основният въпрос изглежда ще има яко разминаване с реалността....  И пак, като че ли ...тя е една от малкото..където поне нещо от предсказаното  е станало!

Обаче направо в чудо се виждам..няма кой да препоръчам на 100%.  Naughty
 Скоро ще се чуя с Ани, но преди да я проверя дали познава..време ще мине... не знам вече..явно трябва да спра с врачките, защото те при мен очевадно нямат Никакъв ефект

# 564
Момичета,
относно "Станция нова",стигам до извода,че канят на гости само ясновидци от типа "шарлатани или обирджии".В това студио влизат само тези,при които трябва да се ходи с пачки...Имат парички да си позволят рекламата,да ги видим колко са мили ,любезни,интелигентни...
Аз също като Riri,няма кого да препоръчам на 100%.За сега съм доволна от Ани и Карла.Доволна съм и от Ели,но последния път ми отговори сопнато и аз вече не я потърсих.Сега ще си поръчам хороскоп при Ани и когато го получа,ще споделя.
Спокойна и успешна седмица!  bouquet

# 565
Момичета,
относно "Станция нова",стигам до извода,че канят на гости само ясновидци от типа "шарлатани или обирджии".В това студио влизат само тези,при които трябва да се ходи с пачки...Имат парички да си позволят рекламата,да ги видим колко са мили ,любезни,интелигентни...
Аз също като Riri,няма кого да препоръчам на 100%.За сега съм доволна от Ани и Карла.Доволна съм и от Ели,но последния път ми отговори сопнато и аз вече не я потърсих.Сега ще си поръчам хороскоп при Ани и когато го получа,ще споделя.
Спокойна и успешна седмица!  bouquet
Peace  Споделям мнението относно ясновидците в "Станция нова", пълни шарлатани, които печелят от хорското нещастие. Колкото до коментираните във форума, аз до момента съм доволна само от леля Искра.

# 566
И аз като Riri си изтеглих гласа за Искра, според мен познава от типа "нагоди го", казва ми нещо и след това друго, което изключва първото... Може би отначало имаше най-голям рейтинг, защото е мила и позитивна, но във времето явно не се случват нещата, предсказани от нея. За мен най-точни са били Веска от Джулюница /при мен тя води класацията ми/, Стефка от Генерал Тодоров /много точна за анализиране на случващото се, хора и характери; за бъдеще е по-пестелива, но ако познава е достатъчно/ и Величка от Катуница /тя с малко думи казва много точно ситуацията/.  
Е, на 100% е трудно да познават... но поне да не ни объркват по-вече, все пак всеки ги търси от нужда и проблеми.

# 567
  • София

Дано Simple Smile Пожелавам ти да е така. Пиши за бъдещето Simple Smile

# 568
  • София
При мен леля Искра позна и за бъдещето. Нещата се развиха точно както тя каза и то в посочените от нея срокове.

Питанията бяха ли в петък или във вторник, когато знам, че тогава се гледа, или пък рано сутринта, когато не е била изморена?

# 569
  • София
Здравейте Simple Smile
Преди време Карла ми отговори със смср но загубих кординати. Моля някой да напише нейни кординати.
Благодаря предварително Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт