Ясновидци (врачки)- 6 тема

• 211 680
  • 730
  •   1
Отговори
# 645
Бях решила да не се включвам повече но не се сдържах след последните писания. Само искам да попитам съфорумките, които уважавам, не ви ли е минавало през ума, че всичките тези маг Ели-та са само една, просто на всеки клиент е казвана различна информация, за да няма лесно изобличаване. И с всичките неясности и различни версии около нея аз се убеждавам вече че това е правено с цел отвличане на вниманието и хората да не се ориентират кое е вярно и кое не и да пробват всеки за себе си и да попаднат в капана. Относно жената, която пише че е доволна, ние не успорваме дали може или не ( макар вече да е ясно), ние коментираме че се представя с няколко ника в темата и сама си се издъни накрая. Явно тези ''ясновидки'' често забравят че Господ има!!!!!

# 646
Да, възможно е да е един и същи човек - всичките тези маг Ели, но преди да се обадя прочетох мнения и на други потребители - страница 30 в темата, че също са доволни, и за това реших и аз да опитам - знам ли може просто и на мен да ми е продала надежда за 10 лв  Tired

Последна редакция: пн, 19 дек 2011, 22:15 от chocolate_Lady

# 647
ryannn Много ти благодаря за линка на ''маг'' Ели. Аз за нея научих от форума и сега го разгледах. Разбрах че е ''обикновеННа жена'', че ''въЗтановява баланса'', както и че има ''ниЗша магия". Как е възможно да очаквате помощ и качества от един човек с доста съмнителна грамотност.

Отделно е написала че е дипломиран маг, къде се е дипломирала, защо не пише това, защото я няма сканирана дипломата. Това аз разбирам под истинско представяне.

И за капак в раздела за контакти липсва телефон!!!

Когато фактите говорят и боговете мълчат.

Имаше мобилен телефон даден -по него се провежда разговора, което както казах, допълнително значително натоварва разхода.При другите, които сме коментирали поне плащаш таксата и после говориш по скайп.За неграмотността й какво да коментирам въобще...безумно е!!!Като искаш да не си просто квартална врачка в Шумен, а да имаш сайт, поне си купи речник( струва по-малко от консултацията при нея!) и си оправи представянето пред света!
Ама...това.както и да е...поне да не ми беше наговорила пълни глупости срещу сума категорично по-голяма от обявената в сайта й!
В крайна сметка,поведението й тук ,репликите й към момичетата от различните й никове,коментара й на тема какви пари била искала Ванга са очевадно ясни  характеристики.
Мисля, че няма какво да се занимаваме ...Всеки да си прецени и който желае след целия този аграрен бит пазар да я покани  в енергийното си поле , за да му гадае -да го направи и да прецени после дали предсказаното се е сбъднало.

# 648
Нямам време, да чета какво се е случило в темата, т.е. въпросната дискусия с Ели, но доста ясновидки следя темата.................

# 649
Не продавам Надежда ,за съжаление тя не се продава!На тези на които съм отговорила е било от сърце,на тези които  ме плюят ,ще кажа едно"Благодаря"Наистина има господ и които спекулира с името ми и се крие с лъжи ,господ ще го изкриви   Naughty 
chocolate_Lady  с мен говори спомням си вечерта на разговора ни.Знаете ли,дами и господа,вие искате да бъдете лъгани ,а не да чувате истината,искате да плащате по 100 такси не по 10 ,малко ви се виждат тези за да съм истинска.Наричайте с каквито имена ,както искате ,аз си имам само едно.Сайта ми,не е измислен нито дублиран.телефона,пощата са същите каквито са от 3 години.За Другите ясновидки знам кои са но за сега не ми се казва ,едната е вкарала цялата си рода и всички роднини да гласуват за нея,което е смешно.И пак казвам ако някой наистина има нужда от мен аз съм насреща.Имам 1 син и момиченце на 11 което е на съпругът ми от първият брак!Имам я като моя дъщеря.Също работя но не като Ясновидка имам си достойна работа,въпреки,че и тази не смятам за недостойна понеже съм минала всякакви тестове и имам диплома за това както и на всеки мога да издам касов бон:) Ако сте запознати след нова година се изисква за всяка ясновидка.Гледам само от разстояние понеже гледам сина си и съм и инвалид.Дано сте разбрали най накрая .Ако някой не вярва да заповяда да види с очите си.

# 650
Ели/Нели... бихте ли отговорили , моля, само на един въпрос ясно с да/не.

Това ли е Вашият сайт:

http://mageli.org/public/aboutme.php?b=2

Последна редакция: пн, 19 дек 2011, 23:57 от ryannn

# 651
Нищо не се показва на линка Rolling Eyes

# 652
Моля да не ме наричате Нели,понеже не съм!

# 653
# 654
Има ли значение че Ели се рекламира сама, ако познава както пишат тук, за мен няма значение.Аз съм ходила, говорила, писала с известни врачки който ми взимаха парите и ми даваха напразни надежди.Така че аз смятам да я потърся.После ще споделя мнението си.

# 655
ryann, aз отварям без проблем линка. А на вас Ели-Нели това, че сте инвалид не оправдава постъпките ви. Може би вече се опитвате да накарате хората да ви съжаляват. Не знам. Човек ако има достойнство не си разказа личните неща по този начин след като е разобличен публично.

# 656
Има ли значение че Ели се рекламира сама, ако познава както пишат тук, за мен няма значение.Аз съм ходила, говорила, писала с известни врачки който ми взимаха парите и ми даваха напразни надежди.Така че аз смятам да я потърся.После ще споделя мнението си.
Именно това казах! Въпросът е дали познава-при мен беше абсолютен провал, същото сподели и soul.
Видях, че едно момиче е доволно, а помня, че друг абонат беше казал, че абсолютно съшият скандал с Ели е имало преди в друг сайт.

Пуснах линк към сайта й и я помолих да каже тя ли е или не е, след като сама казва колко други шарлатанствали с нейното име и нека който желае да се консултира с нея-и тя ще спечели и хората ще са наясно.Аз вече съм!

# 657
Именно това казах! Въпросът е дали познава-при мен беше абсолютен провал, същото сподели и soul.
Видях, че едно момиче е доволно, а помня, че друг абонат беше казал, че абсолютно съшият скандал с Ели е имало преди в друг сайт.

Пуснах линк към сайта й и я помолих да каже тя ли е или не е, след като сама казва колко други шарлатанствали с нейното име и нека който желае да се консултира с нея-и тя ще спечели и хората ще са наясно.Аз вече съм!
Да благодаря ти.Но нали знаеш че човек трябва сам да провери за да се убеди.  bouquet

# 658
Не съм се рекламирала никога сама.Нели е моя близка  и без мое знание е писала като е видяла да пишат името ми,аз лично помолих Администратор да изтрие акаунта и .Тя в последствие ми каза за тази тема тук и аз реших да пиша с истинското си име.Имали нещо лошо?Бих помогнала на всеки .
   Отворих сайта и не виждам какъв проблем има?

# 659
ryann, aз отварям без проблем линка. А на вас Ели-Нели това, че сте инвалид не опраддават постъпките. Може би вече се опитвате да накарате хората да ви съжаляват. Не знам. Човек ако има достойнство не си разказа личните неща по този начин след като е разобличен публично.

Да!

Общи условия

Активация на акаунт