Ясновидци (врачки)- 6 тема

• 211 685
  • 730
  •   1
Отговори
# 630
Хайде,че другите врачки ви чакат,няма какво да се занимавате с мен.Бъркате човека с друг

# 631
  • В Балкана
 Хванах партито от средата Popcorn

m.Eli, при желание от Ваша страна, нищо не пречи да отговаряте безплатно на наши въпроси.

# 632
m. Eli, какво толкова сте прочели за себе си? Да, споменавано е името Маг Ели, но е и споменавано, че са няколко Маг Ели. Защо Вие приемате, че за Вас конкретно се говори? Като искате да отговаряте безплатно, отговаряйте, не виждам кой може да Ви спре.
Кои са другите ясновидки в темата?

Последна редакция: пн, 19 дек 2011, 21:30 от stasha_s

# 633
Вижте,тук имате доста ясновидци с които вие забавно,аз никога не съм искала да съм в темите ви
Напротив, искахте да сте в темите, дори за това използвахте фалшив nick, за да си правите сама реклама. Знаем, че атаката е най-добрата защита...но за да не са голословни думите Ви, кажете все пак кои са тук другите ясновидци, с които ни е забавно???

# 634
Аз също имам подозрения, че са влизали и са си правили реклама, поне откакто аз следя темата, но от рейтинга съдя, че е имало защо да се направи рекламата.

# 635
Аз също прочетох изтритите съобщения от Нели_ Ели, но смятам, че жената с която разговарях аз не е същата, след като написах че има 2 деца и т.н. , тя НЕЛИ ми върна че има само един син, доста по-голям от 11 години.
Междудругото  след като получих съобщението се опитах да изтрия моя пост, но ми изписа съобщение за грешка, че не мога да го изтрия, става дума за 10-15 мин след публикуването му.  newsm78

# 636
chocolate_lady Разбира се че Нели–Ели или там каквато е ще ти напише че има само едно дете за да не се разбере че това е гледачката Ели. И защо всички се хващате че ще гледа безплатно в сайта. Защо го предлага след като се изобличи сама публично а не преди това. Кой гледа така безплатно. Потресена съм от нещата които изчетох за маг Ели. И какво си мисли като се е регистрирала от нейното си има и след всичката помия има наглостта да пише, това за мен е свръх наглост.

# 637
За да има яснота, още веднъж пускам линк към сайта на тази , която с нулева познаваемост ми каза неща, които после се развиха по точно обратния начин :

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:1XtsLyDO3Xs … ct=clnk&gl=bg

Това е доста по-смислен начин за конкретизиране, отколкото да се ориентираме по семейния статус и броя на децата на еди коя си врачка.

# 638
chocolate_lady Разбира се че Нели–Ели или там каквато е ще ти напише че има само едно дете за да не се разбере че това е гледачката Ели. И защо всички се хващате че ще гледа безплатно в сайта. Защо го предлага след като се изобличи сама публично а не преди това. Кой гледа така безплатно. Потресена съм от нещата които изчетох за маг Ели. И какво си мисли като се е регистрирала от нейното си има и след всичката помия има наглостта да пише, това за мен е свръх наглост.
И аз не мога да разбера каква е целта на играта,
аз лично разбрах от форума за нея/не от НЕЛИ/ и още веднъж казвам доволна съм от разговора си с нея по телефона...

# 639
За да има яснота, още веднъж пускам линк към сайта на тази , която с нулева познаваемост ми каза неща, които после се развиха по точно обратния начин :

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:1XtsLyDO3Xs … ct=clnk&gl=bg

Това е доста по-смислен начин за конкретизиране, отколкото да се ориентираме по семейния статус и броя на децата на еди коя си врачка.
От тази маг Ели съм доволна, но пък за разлика от други пишещи в темата, не съм доволна от Карла, Ани, Искра, това което ми казаха, не стана нищо до момента, даже за конкретен въпрос стана точно обратно ....

# 640
А преди няколко страници, сега не ми се връща да проверявам, някой беше писал, че Маг Ели, която е баш Маг Ели, в момента не работи много, а си гледа детето.
Не мога да разбера и въпроса на Нели, колко деца имала Маг Ели и какво й било сем. положение. Ами аз никога не съм се интересувала от децата и сем. положение на тези, при които съм ходила, едва ли са много тези, които се интересуват, та да може това да бъде някакво доказателство за каквото и да е.

# 641
ryannn Много ти благодаря за линка на ''маг'' Ели. Аз за нея научих от форума и сега го разгледах. Разбрах че е ''обикновеННа жена'', че ''въЗтановява баланса'', както и че има ''ниЗша магия". Как е възможно да очаквате помощ и качества от един човек с доста съмнителна грамотност.

Отделно е написала че е дипломиран маг, къде се е дипломирала, защо не пише това, защото я няма сканирана дипломата. Това аз разбирам под истинско представяне.

И за капак в раздела за контакти липсва телефон!!!

Когато фактите говорят и боговете мълчат.

# 642

Да, и аз си мисля всички тези неща!!!Лишаваш се от много неща, за да заплатиш коректно сумата, която ти е поискана, нищо, че тя не  е тази, която е предварително обявена, ходиш, превеждаш парите, насрочваш си час, освобождаваш си време, плащаш  си и за разговора иостави това, макар че изобщо не е маловажно в тези  много трудни времена, но представяте ли си....докато сърцето ти е свито  докрай, душата ти е на решетка, ти се отваряш, надяваш се, че се обръшащ към Човек и че този човек има дарба, има желанието да ти помогне, нали затова ти взима безотчетно парите...или поне най-малкото да не ти навреди....
А от другата страна на мобилния телефон някаква си там просто се гаври с  мъката ти, с болката ти и ти взима от парите, времето и надеждата.
Да, сам си  отишъл, но ти постъпваш коректно, лелката отсреща-меко казано-не!
Представете си само...директно (само)изобличена по безумно нелеп, жалък и смешен начин, най-безочливо тя продължава да казва в очите на сума ти народ, който лично е видял бързо изтритите й постове, че това , видиш ли, не била точно тя, амиии, компютърът забил  после пък не била Нели, ама пък имали нещо общо...може би общ компютър.......и някак си....абе там..нещо ..таковата...
Ако някй лъже толкова нагло за нещо, което цяла група хора е видяла с очите си, представяте ли си що за лъжи и дране на кожи и души става дума в тьй мистичния свят на невидимото?!!!!
 „Ясновидството” на въпросната , която оплю и Ванга в постовете, които пък после изтри с един от никовете си и каза, че ги е изтрила от другия... та, нейното ясновидстване се състоеше в мънкане на пълни глупости, които самият живот мн.бързо опроверга, та при подобно "ели"тно представяне остава надеждата, че няма как да  причини друго, но...така или иначе, всяко едно общуване, каквoто и да е то, е обмяна на енергия, особено когато се отваряш и даваш достъп.
Отваряме вратата, плащаме си, за да влезе някой.....Въпросът е колко е чист и добронамерен, да оставим настрана доколко е нещо друго освен полуграмотен печалбар-шарлатанин.

[/quote]
   newsm10 newsm10

# 643

Да, и аз си мисля всички тези неща!!!Лишаваш се от много неща, за да заплатиш коректно сумата, която ти е поискана, нищо, че тя не  е тази, която е предварително обявена, ходиш, превеждаш парите, насрочваш си час, освобождаваш си време, плащаш  си и за разговора иостави това, макар че изобщо не е маловажно в тези  много трудни времена, но представяте ли си....докато сърцето ти е свито  докрай, душата ти е на решетка, ти се отваряш, надяваш се, че се обръшащ към Човек и че този човек има дарба, има желанието да ти помогне, нали затова ти взима безотчетно парите...или поне най-малкото да не ти навреди....
А от другата страна на мобилния телефон някаква си там просто се гаври с  мъката ти, с болката ти и ти взима от парите, времето и надеждата.
Да, сам си  отишъл, но ти постъпваш коректно, лелката отсреща-меко казано-не!
Представете си само...директно (само)изобличена по безумно нелеп, жалък и смешен начин, най-безочливо тя продължава да казва в очите на сума ти народ, който лично е видял бързо изтритите й постове, че това , видиш ли, не била точно тя, амиии, компютърът забил  после пък не била Нели, ама пък имали нещо общо...може би общ компютър.......и някак си....абе там..нещо ..таковата...
Ако някй лъже толкова нагло за нещо, което цяла група хора е видяла с очите си, представяте ли си що за лъжи и дране на кожи и души става дума в тьй мистичния свят на невидимото?!!!!
 „Ясновидството” на въпросната , която оплю и Ванга в постовете, които пък после изтри с един от никовете си и каза, че ги е изтрила от другия... та, нейното ясновидстване се състоеше в мънкане на пълни глупости, които самият живот мн.бързо опроверга, та при подобно "ели"тно представяне остава надеждата, че няма как да  причини друго, но...така или иначе, всяко едно общуване, каквoто и да е то, е обмяна на енергия, особено когато се отваряш и даваш достъп.
Отваряме вратата, плащаме си, за да влезе някой.....Въпросът е колко е чист и добронамерен, да оставим настрана доколко е нещо друго освен полуграмотен печалбар-шарлатанин.

newsm10 newsm10
[/quote]

# 644
ryannn Много ти благодаря за линка на ''маг'' Ели. Аз за нея научих от форума и сега го разгледах. Разбрах че е ''обикновеННа жена'', че ''въЗтановява баланса'', както и че има ''ниЗша магия". Как е възможно да очаквате помощ и качества от един човек с доста съмнителна грамотност.

Отделно е написала че е дипломиран маг, къде се е дипломирала, защо не пише това, защото я няма сканирана дипломата. Това аз разбирам под истинско представяне.

И за капак в раздела за контакти липсва телефон!!!

Когато фактите говорят и боговете мълчат.
Сега разгледах по детайлно линка, когато аз за първи път попаднах на тази страница формата беше същия, имаше си телефон и нямаше нейна снимка, представянето й беше доста по-дълго а не с 3-4 реда както е в момента - дали е възможно да е преработен или просто дублиран newsm78

Общи условия

Активация на акаунт