Пиша, смятам и чета в Първи клас 2011/2012

• 35 576
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
Ние сме със скромен резултат - 87 т., но ... това се очакваше, както вече казах - със сметките сме се справили, но не можем да броим!  Mr. Green
[/quote]

А аз влязох за да се похваля с 90 точки  Joy
За мен  Hug за всички деца, които се пробваха, които са около 600 май... а на тези които са в челните места  Hug Hug

# 571
  • В светлината на слънцето
Браво на всички малки математици!   bouquet
Вие пък - нали темата е да се споделят всякакви вълнения. Един се интересува от математика, друг от книги, трети от балет, четвърти от лошото отношение на госпожа учителката, пети от реда и дисциплината. Но все става дума за първокласниците ни. И аз съм против състезанията в тази възраст, но не ми пречат математическите дискусии и вълнения.  Peace Даже си принтирах разни задачки и ги дадох на девойката да ги решава у дома за забавление. Много й харесаха и се справи чудесно. Което не променя решението ми да не я пускам на състезания де.  Grinning

# 572
  • София
Благодаря за поздравленията, много сте мили, добър си резултата явно, пуст родителски максимализъм:-)
А да ви питам нещо друго. В резултатите от КМС на 1-клас има 15 деца от ПЧМГ и още толкова от ЧНУ Питагор, които доколкото знам са всъщност едно и също училище и в първи клас има само 7 деца, а на състезанието се явяват 30? Някой има ли обяснение? Има ли тук родители на деца в първи клас в ЧНУ Питагор?

# 573
  • Варна
Честито на математиците и от мен! За Варна очакваме резултатите утре следобед, но аз очаквам да имаме около 70 т, защото е сбъркал логиката на 9 задача (-12т) и не е броил квадрата за правоъгълник, а тази задача е -20 т. Ама колкото, толкова.

# 574
  • Пловдив
Браво на всички учасници, все по-добри да стават!!!

bim_bam -спомням си и аз, че имаше едни руски сайтове, в които се преправяше информацията. Дали не ги гледах в темата за писмото от дядо Коледа.   newsm78

А що се отнася до това кой ще пише или не- няма смисъл от драми, нали сме се събрали с общи тревоги и радости около  нашите първокласници. Живи и здрави да завършат     Simple Smile

# 575
Браво на всички математици   bouquet
Нека запазят настроението и любовта към задачките  Hug

# 576
  • София
Благодаря за поздравленията, много сте мили, добър си резултата явно, пуст родителски максимализъм:-)
А да ви питам нещо друго. В резултатите от КМС на 1-клас има 15 деца от ПЧМГ и още толкова от ЧНУ Питагор, които доколкото знам са всъщност едно и също училище и в първи клас има само 7 деца, а на състезанието се явяват 30? Някой има ли обяснение? Има ли тук родители на деца в първи клас в ЧНУ Питагор?
Истински резултати тук http://www.iztok-smb.hit.bg/rez.pdf
В предния линк 7мокласниците са се оказали в 1ви клас отново Simple Smile

# 577
Драконче, няма да ме разгневиш, поздравявам всички успели деца.
Искрено се радвам на тези от участниците, на които мат. състезанията са им в кръвта.

И на двете ми деца любимият предмет е математиката, но със състезания не се занимават.
По ред причини. И Слава Богу!

# 578
Исках нещо да споделя с вас, от втория срок при нас стартират 17 клуба по интереси.
Има най-различни, но всичките са много интересни.
Два пъти седмично по два часа.
Правят се по проект, ако не се лъжа някой друг го спомена преди време.
Децата са доста радостни от новината.
Проверете по вашите училища, да не би да тече записване. Защото при нас в цялото училище са общо 300 деца и ще ги обхванат, но на места може и да не стигнат местата за желаещите. Това е просто мое предположение, все пак.

# 579
Исках нещо да споделя с вас, от втория срок при нас стартират 17 клуба по интереси.
Има най-различни, но всичките са много интересни.
Два пъти седмично по два часа.
Правят се по проект, ако не се лъжа някой друг го спомена преди време.
Децата са доста радостни от новината.
Проверете по вашите училища, да не би да тече записване. Защото при нас в цялото училище са общо 300 деца и ще ги обхванат, но на места може и да не стигнат местата за желаещите. Това е просто мое предположение, все пак.

Може ли повече инфо.Нашето училище е малко , та да съм подготвена като питам учителката и директора.

# 580
  • София
Аман от това състезание!   ooooh!
Няма ли друга тема за тази цел?

# 581
Люлин, за това ли иде реч?

# 582
Аман от това състезание!   ooooh!

Има и друга тема за книгите, за дядо Коледа..., но пишем и за тези неща, нали?

# 583
Това не е ли стар проект от 2005 год. newsm78 Или цифрите означават нещо друго?

# 584
  • София
Аман от това състезание!   ooooh!

Има и друга тема за книгите, за дядо Коледа..., но пишем и за тези неща, нали?

Проявяваш търпимост към хора, които се държат меко казано зле с теб, а с мен напоследък си крайно нетърпелива.
Защо ли!?!   Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт