Възрастовата разлика - колко и в коя посока?

• 52 436
  • 337
  •   1
Отговори
# 90
Ревноста и реакцията при изневяра когато са набори или мъжът е по-млад са първосигнални и спонтанни.По-улегнало разсъждава един здраво стъпил на земята по-възрастен мъж.

Та с Богинята викате,че сме сбъркали жестоко, а Simple Smile Друго си е да хванеш по-възрастен мъж да ти прощава "любовите"... Ама вЕрно си ималО решение на липсата на секс  Whistling

# 91
Ревноста и реакцията при изневяра когато са набори или мъжът е по-млад са първосигнални и спонтанни.По-улегнало разсъждава един здраво стъпил на земята по-възрастен мъж.

Та с Богинята викате,че сме сбъркали жестоко, а Simple Smile Друго си е да хванеш по-възрастен мъж да ти прощава "любовите"... Ама вЕрно си ималО решение на липсата на секс  Whistling
Аз не съм казала, че ще прощава. Богиня твърди това.

# 92
Е и аз не съм те цитирила, или споменала  Whistling

# 93
Това за ревността... според мен не винаги и не непременно е така (по-първосигнална при по-младите) - възрастния мъж може много по-гадно да го яде отвътре дали жена му няма да го зареже заради по-млад. А и, както каза Богинята, мъдростта съвсем не е задължителен спътник на старостта.

# 94
  • Варна
О, Пуци, добре, че поне ти имаш способността да четеш текст с разбиране...

# 95
Сладури.. Laughing
Мен определено са ме ревнували много повече близките до възрастта ми гаджета, отколкото другите с над 10 г отгоре.. Wink
Както и аз, вече на една по-горна възраст - ставам все по-малко ревнива.

# 96
точно пък здраво стъпил на земята може да е човек, който има Някаква подплата, то и това не зависи често от възрастта.Повечето 50-годишни мъже, с които съм се сблъсквала са далеч от здраво стъпили, така летят, сякаш меха е пълен с въздууууух.

# 97
  • Бургас
15 години разлика имаме. Той е по-възрастният. Нямам финансова изгода.
Не мисля, че това е определящо - човек на 25 може да се чувства и да е преживял неща, които друг и на 50 не е видял и разбрал, както и обратното.
При нас с мъжа ми чисто духовно сякаш разликата е обратна - сякаш аз съм по-голямата, а той - много по-малък. На моменти дори ми е като пубер. Така че важен е човекът, а не годините му.  Peace
(Друг е въпросът, че винаги съм харесвала по-възрастни мъже от мен, както и връзките ми са били с по-големи от мен мъже.)
Нямам наблюдения върху отношението към изневерите - за нас знам, че това е недопустимо. Ако се стигне дотам - значи вече отдавна сме се разделили в душите си един от друг.

# 98
Ревноста понякога е болест и като такава не е нужно даима дори и намек за изневяра за да се появи Peace
Не съм казала-хвани си старчок,че да се шлякаш на воля,а той да прощава.Казах само,че по-рядко проявяват безпочвена ревност.Естествено,че никой независимо от годините и опита си няма да търпи да му слагат рогИ-било то мъж или жена.

# 99
Още ли никой не е стигнал до следната утопична теория:

Жената взима по-възрастен мъж, примерно 20-25 години по-голям, с пари и влияние. Гледа си живота и децата, изпраща си човека и когато тя стане достолепна дама, взима младеж. С интелект и грижа се забавлява с него, докато той не стане улегнал и не вземе млада жена. И така до безкрайност.

Имах голяма разлика с бившия, но не това беше проблемът. Все още ми харесва идеята. По-интересно ще е. Малко е прекалено да се иска да са на една възраст, да си пасват във всичко...поне като има някой поживял, може да е материално по-добре и така бракът няма да е борба за оцеляване.

http://www.marksdailyapple.com/high-fat-diet-no-cardio-washboard-abs/

Този е на 57. За съжаление верен на жена си...

# 100
  • където ми харесва
^^ Този мъж изглежда ужасно Confused (поне по моите критерии де)...Съжалявам.
Има мъже, които изглеждат прекрасно, въпреки възрастта си (говоря за мъже, които са по-големи от мен с минимум 20 години)... Мога да дам много примери в снимков материал, просто не ми се занимава.

Надали възрастта е определяща, когато играят чувства, или физическо привличане (поне).
Важното е да знаеш как да запазиш душевния комфорт в една двойка...

# 101
Абе не е супер модел, ама в България на тази възраст има вече умирающи, увиснали и без настроение. Поне го дадох за пример за добро здраве на тази възраст.

Иначе аз лично предпочитам по-зрелия вид и у мъже, и у жени, но за съжаление се налага модата на по-бебешките лица и хората отвикват какво значи пораснал човек, мъж или жена.

Като си свикнал на Джъстин Бийбър, моят пример изглежда страховито.

Иначе и мен не ме кефи, защото е рус.

Но на 60 трябва да може да се справи с 40-годишна:)

# 102
От Трябва, до Ще може има какво да се желае... Laughing
И за телосложение и вид дори не говорим.Аз лично се хванах за репликата-здраво стъпил на земята, а по-честото е на една такава възраст да не са никак стъпили.Познавам мъже, на по 40 години, преполвили дет се вика пътя на живота, но са до никъде и в нищото.Ден за ден.Къде са стъпили-не се знае, но е ясно, че на тази възраст няма и да стъпят-най-активната им част от живота е минала реално.Дори трудова.Бъхтили са вече 20 години и са поочукани.Не всеки е Директор все пак.
Този постнатия Здравко Желязков ми е чак гнусноват леко.
Никак не е и до възраст стъпването на земята, има достатъчно младежи добре стъпили, има и възрастни господа така, но и в двата случая имат на какво да стъпят.Нямат ли-възрастта не е от значение.

# 103
  • където ми харесва
Абе не е супер модел, ама в България на тази възраст има вече умирающи, увиснали и без настроение. Поне го дадох за пример за добро здраве на тази възраст.

Иначе аз лично предпочитам по-зрелия вид и у мъже, и у жени, но за съжаление се налага модата на по-бебешките лица и хората отвикват какво значи пораснал човек, мъж или жена.

Като си свикнал на Джъстин Бийбър, моят пример изглежда страховито.

Иначе и мен не ме кефи, защото е рус.

Но на 60 трябва да може да се справи с 40-годишна:)

Никой не говори за супер модели, или такива, мязащи на недоразвит хермафродит в тийн възраст.
Става въпрос за мъже, които изглеждат ДОБРЕ Wink

# 104
Здравостъпили друг път Simple Smile Особено баща ми и приятелите му  ooooh! Всички така ги тресе критическата  ooooh! Баща ми винаги се е поддържал, изглежда много добре... ама напоследък е такава пудра, започна да си следи белите коси (колко били станали) и когато някой го заговори на тема 50-годишнината му и целия се вдига на нокти  ooooh!

Дано устиска и не хукне и той по 20 годишни, че не знам къде ще му излезне края  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт