Възрастовата разлика - колко и в коя посока?

• 52 427
  • 337
  •   1
Отговори
# 105
Следователно, мъдро е по-възрастните мъже да бъдат "прилапвани" след въпросната криза, като улегнат и приемат хода на времето и факта, че нищо не могат да направят по въпроса.  Mr. Green

# 106
тя тази възраст е в граници, не е една определена година.Често излиза така, че  след тази възраст не са улегнали, а полегнали.Възраст е това.
принципно има и хармонични връзки, независимо от имане или нямане на разлика, със и без такава,въпрос на много обстоятелства е.Но за успеха на една връзка/или ако под успех наричаме дългогодишна щастлива докрая/ се съди на финала.Днес-никой не може да каже посоката.

# 107
Следователно, мъдро е по-възрастните мъже да бъдат "прилапвани" след въпросната криза, като улегнат и приемат хода на времето и факта, че нищо не могат да направят по въпроса.  Mr. Green

Стига да не ги накацат дегенеративни заболявания. Ако е вампирин, да е поне на 500 години. Щото преди това имат кризи на растежа и често се сбиват с върколаци.

# 108
Е, няма пълно щастие, какви сте такива максималистки.  Grinning

Естествено, че не е една година, Jizzlobber, ако беше, животът на мъжете щеше да е песен, откъде накъде.  Mr. Green

Мамасита, и при тях е относително - я виж някои и на 120 са по-мъдри и трезвомислещи от хилядолетниците.

# 109
Не обичам големите разлики, не и в дългосрочен план. За гадже - няма значение. Но за доживот - да, и още как. Мисълта че когато аз все още съм енергична той ще бъде кретащ старец, или обратното, и че единият вероятно ще си отиде много преди другия, никак не ми допада. Искам да остареем заедно. Разликата ни е по-малко от година.

# 110
Нашата разлика е 3,5 г., той е по-големият.
Но правила няма според мен. Е, ако трябва да съм детайлна, за жената чисто егоистично е по-добре, мъжът да не е доста по-голям от нея  Whistling, ако е по-млад даже по-добре. Сещате се защо. Sunglasses

# 111
  • Бургас
15 години разлика имаме. Той е по-възрастният. Нямам финансова изгода.
Не мисля, че това е определящо - човек на 25 може да се чувства и да е преживял неща, които друг и на 50 не е видял и разбрал, както и обратното.
При нас с мъжа ми чисто духовно сякаш разликата е обратна - сякаш аз съм по-голямата, а той - много по-малък. На моменти дори ми е като пубер. Така че важен е човекът, а не годините му.  Peace
(Друг е въпросът, че винаги съм харесвала по-възрастни мъже от мен, както и връзките ми са били с по-големи от мен мъже.)
Нямам наблюдения върху отношението към изневерите - за нас знам, че това е недопустимо. Ако се стигне дотам - значи вече отдавна сме се разделили в душите си един от друг.
Напълно подкрепям това мнение.Нашата разлика е 8 години и 5 месеца в негова полза.

# 112
Според мен е много относително. Не винаги физическата възраст е правопропоционална на зрелостта. Има безотговорни инфантили и на 50, има и много сериозни, зрели и отговорни  хора на по 20.

Нашата разлика е 1 година и 1 месец в негова полза. Добре ни е.
Била съм и с мъж, по-голям от мен с 25 години (не по финансова изгода или друга такава), ами усеща се... Големи разлики във възгледи за живота, и все се стигаше до там, че той е правият, защото е с 25 години по-голям и е видял и изживял повече. И няма как аз да мога да преценя по-правилно дадена ситуация. Едва ли не, аз трябваше само да го гледам в очите и да кимам в знак на съгласие.
След като се разделихме, разбрах от общи познати, че човекът си търси винаги по-млади жени, които да може да дооформи както на него му харесва.  Tired

И въпреки този си опит, съм далеч от мисълта, че всички случаи с такава разлика са такива.

# 113
11 години е разликата ни, той е по- голям, екстра си се чувствам

# 114
  • София
Разликата ни с моят мъж е 9 години, той е по големият. Като се запознахме, аз току що бях навършила 21, той беше на 30, мен ме привлече с това, че е мъж на място, улегнал, сериозен, умен и отговорен. Аз, обаче и досега го питам как така тогава ме взе толкова малка и ме изчака да си "узрея" Mr. Green, защото аз определено през годините с него, съм се променила и не съм момиченцето, което бях тогава. Финансова изгода не съм гледала, напротив, откакто сме заедно, до сегашния момент, се борим заедно, и негов успех е и мой, и обратното.

# 115
Зрелостта зависи от много неща, да - на 50 може да си и улегнал, и инфантилен, гаранция няма. Но виж, за едно нещо гаранция има - на 50 тялото ти е на 50, без значение душевно на колко се чувстваш или колко пластични операции имаш. Природата спирка няма, така че... можем да си говорим за души и сърца до утре, но времето си тече без да ни пита и оставя незаличимите си следи, както върху физическите възможности, така и върху здравето и върху рисковете за изгубването му. Затова просто не мога да си затворя очите с хубави мисли за младата душа.

# 116
Зрелостта зависи от много неща, да - на 50 може да си и улегнал, и инфантилен, гаранция няма. Но виж, за едно нещо гаранция има - на 50 тялото ти е на 50, без значение душевно на колко се чувстваш или колко пластични операции имаш. Природата спирка няма, така че... можем да си говорим за души и сърца до утре, но времето си тече без да ни пита и оставя незаличимите си следи, както върху физическите възможности, така и върху здравето и върху рисковете за изгубването му. Затова просто не мога да си затворя очите с хубави мисли за младата душа.
Тъй, тъй... природата е непобедима и в никакъв случай факта не е за пренебрегване. Може би просто когато си на 20 не мислиш много по темата.  Peace
Ние нямаме разлика, даже сме в един месец, това пък ме навежда на други мисли...да не остарея аз първа, видимо.

# 117
Ние имаме почти 10 години разлика и не виждам проблем.

# 118
  • София
Един път  писах в такава тема, явно започвам да се повтарям, дали пък не остарявам по-бързо от мъжа ми ?!  Mr. Green
С първия ми съпруг имахме разлика 7г. в негова полза и определено се усещаше: аз бях дивачка на 19-20г., а той вече се беше "наиграл" и му се занимаваше с по-улегнали неща. Нямам предвид конкретно щуреене по нощни клубови и разни други дивотии, а цялостен начин на мислене. Той си беше с вече оформен характер и его. Не се получи.
Сега разликата с мъжа ми е 2г. и малко в негова полза и определено усещам, че сме на еднакви вълни.
Може би след 25-30 годишна възраст, когато знаеш кой си и за какво се бориш, разликата в годините няма особено значение. Мой извод  Wink

# 119
10 години в негова полза (то пък дали е полза?!). На никого разликите не меря и не ме интересуват дали са допустими и според кого са допустими. Вярно е, че понякога се получават разминавания, не го отричам, но нима при наборите и тези с по-малка разлика не се случват?!
Финансова изгода... имам и още как Mr. Green.

Общи условия

Активация на акаунт