Възрастовата разлика - колко и в коя посока?

• 52 437
  • 337
  •   1
Отговори
# 150
Как той се възприема с доста по-млада жена от него?

# 151
Със сигурност си му е екстра на човека...кой мъж на 55 не иска жена му да е на 35 Wink

# 152
Винаги съм била с по-възрастни мъже. Още като тинейджърка, та и до сега.
Опита, това че знаят кои са, какво искат и как да го получат ме е привличал винаги. Не си представях да съм с набор, или дори с човек 5-6г. по-голям от мен. Разликата е била поне 10г. в полза на мъжа. )

# 153
Със сигурност си му е екстра на човека...кой мъж на 55 не иска жена му да е на 35 Wink

Peace И то каква жена - Джането е пускала снимки, мъжът й определено е ударил джакпота.

# 154
Въпросът е докога?  Mr. Green

# 155
  • Tам през Атлантическия океан
Била съм и с по-голям от мен  (16 год разлика) и с набори  Grinning ...... ей на съдба омъжих се за по-млад (7 год разлика) Wink
Нямала съм предпочитания към определени възрасти , харесвам човека не годините му Wink

Djane  Peace

А какво ви пука на вас ?  Wink

Peace

# 156

Дребни души сме, още не сме се научили да сме над хората и нещата.

# 157
Иронично Wink

# 158

Е, докога...) До като на единият му писне и смени партньора. ))))

# 159
Защо докога? Ако са набори е по-голяма гаранцията, че ще остареят заедно ли? Simple Smile
По-скоро съм забелязала, че е точно обратното.Когато има по-сериозна разлика в годините, в една сериозна връзка или брак, обикновено говорим за много силни чувства, дори и възрастта не е била пречка да са заедно.Често такива семейства са много по-устойчиви на проблемите.

А и дали по някаква случайност или напълно резонно, при подобни двойки, разликата в годините трудно се забелязва, при някои въобще.

п.п.изключвам млади момичета, които съзнателно си търсят възрастен и мнооого заможен мъж Mr. Green

# 160
Защо докога? Ако са набори е по-голяма гаранцията, че ще остареят заедно ли? Simple Smile

Не, просто вероятността по-младият да се превърне в болногледач на по-възрастния е по-голяма при разлики от 20 и повече години.

# 161

Не, просто вероятността по-младият да се превърне в болногледач на по-възрастния е по-голяма при разлики от 20 и повече години.

Wink а като са набори заедно ще сдават багажа  Whistling

# 162
Desss, разлика от 20 + години обикновено имат деца и родители. Също така обикновено вторите си отиват преди първите. Биология, физиология, природен закон.
 Това че, се чукаш с някой 20 години по-млад от теб не те прави пиещ амброзия и сока на живота. Да, остаряваш преди партньора си и да, вероятността той /партньорът/ да ти сменя подлогата е по-голяма от тази, когато сте набори или с по-малка разлика.

Разбирам, че като човек седем години по-голям от партньора си имаш някакви страхове, но такива имаме всички. Аз също, моят съпруг е със седем години по-голям от мен.

Дали ще сдавам багажа успоредно с него, не зная. Просто виждам бившият си, днес 46 годишен и виждам себе си.

# 163
Аз се страхувам, че с годините този който е по-възрастен става ревнив и заядлив към по-младия партньор. Едно е как изглеждаш, а друго е как се чувстваш. Времето от 15-20 години няма как да го върнеш. Все пак повечето завиждат на по-младите заради годините.

# 164
Касита, принципно си права.
Но животът поднася толкова изненади, че надали точно разликата във възрастта и проблемите, които могат да възникнат след време, ще са спирачка за двама души, които се обичат.

Общи условия

Активация на акаунт