Седем часа разлика - тема 5

• 42 726
  • 726
  •   1
Отговори
# 600
vv9, хайде открехни ни и за детето на Иванов, толкова чудене се изчудихме Simple Smile
Детето е живо и здраво, в САЩ е и го хранят с пълнени чушки. Но Иванов не знае това. Историята, която той разказа на Таня, не беше цялата истина. Заблуждава я просто.

E, не разбра ли че vv9 се бъзика яко с всички тук ,че го питаш Mr. Green
Няма такова нещо. Напълно сериозни сме (не страдам от раздвоение на личността, просто от този профил пишем двама души - Любен Фучеджиев и Милена Дилова-дъщеря).

# 601

Няма такова нещо. Напълно сериозни сме (не страдам от раздвоение на личността, просто от този профил пишем двама души - Любен Фучеджиев и Милена Дилова-дъщеря).
nali,oba4e tuk uporiti pitat si te e ti vqrvat Laughing

# 602
Трябва да ми се вярва.

# 603
Трябва да ми се вярва.
gotin si ili gotina ne znam  Joy i v temata na Pod prikritie ima6 dobri vklu4vaniq

# 604
vv9, хайде открехни ни и за детето на Иванов, толкова чудене се изчудихме Simple Smile
Детето е живо и здраво, в САЩ е и го хранят с пълнени чушки. Но Иванов не знае това. Историята, която той разказа

Е, трябва да призная, че не очаквах такъв отговор.

# 605
Днес стигнах до прозрението ,че мнооого скоро "чорапът ще се разплете" и авторите ще благоволят да открият тайните на изтерзаният от догадки драг зрител ...., при това не за друго ами понеже по Коледа стават чудеса!!!! Mr. Green

Joy Joy Joy

# 606
  • Велико Търново
Ужас!
Кръстили са го като бившия генерален директор на БНТ.

Добре че не е Любен поне Joy
Да де... само дето треньорът на Таня и Милото се казва Кирил Коцев Wink

Извинявам се, ако вече някой е коригирал, но нямах време да прочета всичко.

# 607
Тренера може би има задача да разбие  екипа Таня- Милото.
Не изключвам възможността и възрастния прокурор Неделчев
да иска да го разбие. Все пак той отдавна е в съдебната система.
Твърдо Лука не е на върха и той самия не е върха. Но е върховно
безскрупулен. Това качество се забелязва и у дъщеря му. Тренера е
просто някаква пионка в цялата игра и е нужен, защото познава Таня
и Милото като деца. Но те са вече пораснали и сега не може
да предвиди ходовете им.
Милото не иска да зачеркне с лека ръка приятелството си с Таня.
Той дори на два пъти в различни ситуации го намекна.
Един път, когато беше в апартамента на Стоева и каза да не зачерква с
лека ръка приятелството им. Втори път на вечерята с Тренера. Направо
тогава подаде ръка на Таня.

# 608
Последните секунди от промото,когато Тео намери Мая-стори ми се,че тя се гушка в някого,но не мога да разбера в кого. Сто пъти връщах и не мога да го позная.

# 609
Трябва да ми се вярва.

аз също ти/(ви) вярвам, макар някои неща да изглеждат нелепи.
не следях сериала стриктно, по-скоро 'мятах по едно око' между другото, но любовния флирт на Таня и Иванов толкова ме развълнува, така ме потресе колко вълнуващ беше, че започнах да ставам най-големия фен на тоя филм.  Laughing Crazy
изобщо не мога да повярвам, че е възможно единият от тях да 'играе роля' в тая свалка, истинско беше, макар, че чак 'любов моя' и 'влюбвам се в теб' от един секс  Blush - боза.

искам да знам нали М. няма да убие Т.?
ще се скарат ли с Иванов?
в крайна сметка тя няма да предаде Милото, нали?  и тогава няма как да е с Иванов.

бай Юнал да изнасили Мая ... това е импосибъл, но не ми се вярва и да е Гончев.

# 610
Последните секунди от промото,когато Тео намери Мая-стори ми се,че тя се гушка в някого,но не мога да разбера в кого. Сто пъти връщах и не мога да го позная.

май е жена  Shocked тая Мая съвсем се разюзда

# 611
  • Berlin
Някой май беше казал по -напред, че е Цвета, облечена като монахиня.На мен също ми прилича малко на нея.  newsm78

# 612

май е жена  Shocked тая Мая съвсем се разюзда

Joy Joy Joy

На мен също сюжетът на vv9 ми звучи съвсем последователно, макар и в някои части наистина безумно. Логично е ако Чушката се прави на идиот, за да не бъде разкрит в Америка, да има някакви  причини да е заставал срещу Иванов в миналото, да му е отвлякъл детето (определено знаем, че Иванов има фобия от отвличане на деца) и да го е накарал да си мисли, че е мъртво. Все още неясно поради каква причина.
Все в същия ред на мисли, ако Таня е човекът в съдебната на система на линията Милото-Тренера-Лука, съвсем логично всичките са заинтересовани тя да няма друга любов и друг живот, за да им остане вярна на тях.
Друг е въпросът, че много ми се иска Иванов да не е толкова фалшив с Таня, и наистина да изпитва нещо към нея .

# 613
детето от снимката на бюрото на Иванов не му е дете, това го разбрахме, неговото дете е умряло с бременната му жена, нали така?
нищо чудно детето наистина да е сестра му, която е отвлечена, и може да е НИНКА

# 614
  • Анкх-Морпорк
Иванов реагира много бурно, когато някакъв дядо в парка теглеше дете за ръката, скочи и го повали на земята... а детето се оказа внуче на дядото. Случката ми прилича на намек, че детето на Иванов е било отвлечено и убито, а вероятно жена му се е самоубила след това... Възможно е да разказва историята на части...

Не го разбирам тоя Гончев, уж е влюбен в Таня, а каква я заплете с делото за Роки... И ако е влюбен в Таня, не се връзва да е участвал в побоя над Мая - макар че той знаеше, че никой не я пази, има ключ от жилището и подари меченцето, купено от същия магазин...

Общи условия

Активация на акаунт