Седем часа разлика - тема 5

• 42 726
  • 726
  •   1
Отговори
# 405
Абе Тео ще не отива в посолството, полицията след като са му откраднали паспорта #Crazy.Какво си мисли,че ще прави без документи

# 406
  • Пловдив
Нина Роси ли ми се стори на снимката на Иванов ?

# 407
  • Ню Йорк

Каква да му се пада на Иванов?

# 408
Кое ли е момиченцето на снимката, след като жена му(на Иванов) се е самоубила бременна Thinking

# 409
И на мен ми се видя позната боксьорката, но не мога да се сетя откъде.
Иначе както някой предположи след миналата серия - явно и таксиметровият шофьор ще ми развиват образа. Mr. Green
newsm78 Има още някаква боксьорка, българка май беше, наскоро беше гост в някакво предаване и я сравняваха с Дейзи, сегашна победителка и спечелила всичко била (божеее не мога да помня имена и това си е), не е ли тя?
...едва ли някой ме разбра  Blush
Origanum vulgaris, чакай и ти де, ако подаде оплакване ще го върнат, преди да го намери когото трябва  Laughing

# 410
Жената на снимката, която Иванов прибра беше тъмнокоса, а когато даваха съня му с бременната, тя беше руса. Освен това, ако жена му се е самоубила бременна, каква беше тази ситория със стареца и детето на детската площадка. Пък и снимката на момиченцето - кое е то  newsm78
явно има още нещо, не само това което каза

# 411
  • София
Жената от снимката на мен не ми заприлича на Нина Роси ...ама грам .  Това си беше просто жена му която се е самоубила .
Детенцето сякаш е по интересната линия тук ... Нима след самоубийството да са го извадили и да е било живо !?!?! Някак не ми се вярва , но знае ли човек какво са ни подготвили сценаристите .
Сериала много бавно разгръща събитията , иначе продължава да си е на ниво  Peace

# 412
 Mr. Green Според мен Иванов поизмисли историята си пред Стоева. Стоева, от своя страна, преувеличи това с Милото, щото осъзнава, че ще й трябва як гръб, когато Милото разбере за това с Роки:)

# 413
  • Велико Търново
Нищо лично, но... нали не се смята, че тези, които четат в темата не по време на излъчването, а СЛЕД това, трябва според часа на публикуването на поста да започват да гадаят какво точно се е имало предвид при написването му.
Защото така вметнато, изглежда по-скоро като реплика, подхвърлена в компания около маса, примерно.
Имайки предвид спецификата на форумите, след като се публикува нещо, най-малкото би трябвало да бъде пояснявано, иначе... какъв е смисълът от споделянето въобще, ако остане неразбрано?
Моля само да не остана и аз неразбрана. Наистина - нищо лично.  Wink

Дейзи, да, аз за Дейзи се сетих, но актрисата ми е позната, върти ми се нещо в ума
През цялото време и аз точно това си повтарях - "много ми е позната, много ми е позната". Отивам да следя кога ще го качат някъде, за да видя финалните надписи, та дано ми просветне нещо  Grinning

Абе Тео ще не отива в посолството, полицията след като са му откраднали паспорта #Crazy.Какво си мисли,че ще прави без документи
Щото нали е беглец - техните ще го намерят.  Laughing Явно първо иска той да открие Мая, пък тогава. Ама като че ли не знае какъв е бил дядо му, че да живее с илюзията, че няма да бъде намерен.

Не. Покойната му жена.
И не, the slayer, в съня му беше същата жена, не е била с руса коса. Но иначе със сигурност има още за разказване Иванов.

# 414
А някой знае ли коя е актрисата (ако е актриса!), която играе боксьорката, много позната ми се стори, а не се сещам....

# 415
Нищо лично, но... нали не се смята, че тези, които четат в темата не по време на излъчването, а СЛЕД това, трябва според часа на публикуването на поста да започват да гадаят какво точно се е имало предвид при написването му.
Защото така вметнато, изглежда по-скоро като реплика, подхвърлена в компания около маса, примерно.
Имайки предвид спецификата на форумите, след като се публикува нещо, най-малкото би трябвало да бъде пояснявано, иначе... какъв е смисълът от споделянето въобще, ако остане неразбрано?

Simple Smile
За боксьорката става дума

# 416
http://www.lipa-bg.com/t7-temenuga-pervazova
Ето я боксьорката Маги, актриса си е. И на мен ми е позната отнякъде, чак се дразня, че не се сещам, сигурно ще е от някоя реклама, защото определено не съм й гледала нито постановките, нито филмите.
Аз лично имам усещането, че нещата вървят към кулминация и развръзка, а така и би трябвало да бъде, при положение, че остават още малко епизоди до края на сезона.
Между другото, много смешно ми става някой като напише нещо от рода на "те ни четат и ето че коригираха нещо в поредния епизод". Ами че той втори сезон е заснет и приключен, а епизодите, които сега гледаме, са направени много преди да се напишат коментарите тук.
Мая явно няма да тръгне с адвоката, но чичо й с тези комплименти към мисис Станкофф ... не знам  newsm78

# 417
И не, the slayer, в съня му беше същата жена, не е била с руса коса. Но иначе със сигурност има още за разказване Иванов.

моя грешка - съжалявам  Embarassed
нали четох някакви мнения, че в съня му била Стоева, явно заради това съм се объркала, че е руса жената.

Между другото, много смешно ми става някой като напише нещо от рода на "те ни четат и ето че коригираха нещо в поредния епизод". Ами че той втори сезон е заснет и приключен, а епизодите, които сега гледаме, са направени много преди да се напишат коментарите тук.

Понеже аз казах нещо подобно - ясно ми е че сериите са заснети доста отдавна и въобще никой не се интересува какво си пишем тук. Пък и ние не сме вкато други сериали, където развръзки, герои и т.н. се влияят от рейтинга ин публиката (напр. да върнат някой уж убит, защото публиката много го искала). Ни тук си имаме сценарии на сериозни и много по-умни от нас хора и никой май не се интересува от това дали се харесва или не зрителя (важното е реклами да има) - иначе досега да са ни отървали от Борянка в СД.
Просто си чешем клавиатурите .

За Боян и мисиз Станкофф - на него по-скоро му стана неудобно заради държанието на Анджи, а не че толкова хареса госпожата

Последна редакция: нд, 04 дек 2011, 22:41 от the slayer

# 418
Не е ли възможно на снимката на Иванов, на която има момиченце да е сестричката му? А не е ли възможно тази негова сестричка да е Нина Роси?

# 419
http://www.lipa-bg.com/t7-temenuga-pervazova
Ето я боксьорката Маги, актриса си е. И на мен ми е позната отнякъде, чак се дразня, че не се сещам, сигурно ще е от някоя реклама, защото определено не съм й гледала нито постановките, нито филмите.
Аз лично имам усещането, че нещата вървят към кулминация и развръзка, а така и би трябвало да бъде, при положение, че остават още малко епизоди до края на сезона.
Мая явно няма да тръгне с адвоката, но чичо й с тези комплименти към мисис Станкофф ... не знам  newsm78

На мен на моменти боксьорката ми прилича на Галка от Каризма  Mr. Green

Не му е чиста работата на Гончев  Peace И липсата на пистолета и дезинформирането на  Милото  Thinking Много ме дразни жената на адвокат Станкоф. Аги май изгори снимката на Васко, когото ще срещне в Ню Йорк  Mr. Green Крайно време е да ни покажаат и майката на Явор

Общи условия

Активация на акаунт