Седем часа разлика - тема 5

• 42 726
  • 726
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Гай Ричи е всичко друго, но не и младо яре.Поне не и за мен. Laughing
И Лютаков, на прага на 40-те не е младеж, че да ме смути интимността му с Ваня Цветкова.
Ако той беше на 50, а тя на 40, нямаше да изглежда "смешно и неестествено", нали? Laughing

# 526
Нали не очакваш от мен да ти се обяснявам, защо намирам нещо за смешно и неестествено?
Просто написах моето виждане, не е нужно да ме убеждаваш така усилено в правотата на твоето

И разбира се не съм имала предвид Гай Ричи  ooooh!

# 527
Разликата в годините на Таня и Иван е точно колкото между майка ми и мъжа ми   Crazy, което ми изглежда нелепо, но ми харесаха, пак казвам - лично на мен, как изиграха привличането си.
допадна ми, много по-вълнуващо от Камен и Боряна от СД или СЪни и Марто от ПОд прикритие, или от онези, от Столичани в повече - Юруков и Марковска.
Явно такова ми е виждането за флирт  Whistling

# 528
  • София
Нали не очакваш от мен да ти се обяснявам, защо намирам нещо за смешно и неестествено?
Хич даже. Аз си пиша по същество - коментирам ситуации, изказвания, казвам моите на база на другите, но не очаквам дискусии за личните разбирания и пристрастия на потребителите.
Не сме си на гости, че да си нагласяме характерите и вижданията. Laughing

# 529
Някой може ли да ми каже каква е историята на Милото с обувките?
Нещо има ли свързано с миналото му?
Скрит текст:
Може ли да ми кажете как се казва книгата, която е основа за филма?

# 530
  • Разпиляна във въображението
Няма такава книга. Книгата е върху филма. Peace

# 531
Сега се сетих от къде ми е позната боксьорката.
Участваше в една реклама за нещо си за деца.Тя правеше една схема и казваше на майкате коя от къде да наблюдава децата ,на една детска площатка се развиваше действието,оф малко тъпо го обясних ,но не се сещам за какво беше рекламата

# 532
Някой може ли да ми каже каква е историята на Милото с обувките?
Нещо има ли свързано с миналото му?
Скрит текст:
Може ли да ми кажете как се казва книгата, която е основа за филма?

ехее, много е яка тази опция "скрит текст". За първи път я виждам Simple Smile Супер.

# 533
  • Ню Йорк
Я ме светнете, защото аз явно съм тъпичка, точно колко години и в полза на кого трябва да е разликата във възрастта между двама партньори, за да се счита за "нормално" и "естествено"?

# 534
Сега се сетих от къде ми е позната боксьорката.
Участваше в една реклама за...
йодасепт
на 32-ра страница в темата има линк към рекламата

# 535
На мен лично Таня и Иванов са ми много симпатични. Пък и в живота никой не си избира в кой да се влюби, просто се случва. Аз смятам, че отначало на всеки от тях целта му беше да флиртува с другия за да се сближи с него и да постигне целите си, но нали знаете приказката Кога Господ се смее? - Когато хората си правят планове. Мисля, че без да искат и двамата хлътнаха яко и че вече всичко между тях е искрено.

# 536
Според мен Иванов не е влюбен ни най-малко.. гони цел..

# 537
Peace И аз така мисля. Ще я накара да се влюби в него, за да си отмъсти възможно най-жестоко:)

# 538
Е, аз залагам на искреността на чувствата им. Все пак това ще е нещо истинско сред морето от л...а, в които плуват. (Цитирах думите на Къртев от първи епизод  Peace, не че този лаф много ми допада). В промото видяхме как Лука предупреждава Иванов да се пази от Таня, което значи че старото ченге е усетило колко надълбоко е затънал в чувствата си неговия колега да го кажем. Така, че аз Иванов не го подозирам, а и Таня също... Но ще видим какво ще излезе.
На мен продължава да ми е чудно защо Таня сподели нещо толкова лично на Тренера (за чувствата си към Иванов). Толкова ли му вярва? Продължавам да се чудя и как все още гласува такова доверие на Гончев? Умът ми не го побира  newsm78

# 539
Peace И аз така мисля. Ще я накара да се влюби в него, за да си отмъсти възможно най-жестоко:)

еее, това е много гадно, дано да не е истина, аз много му повярвах. и чак се развълнувах, което никога не се случва на филм, още по-малко на сериал

Общи условия

Активация на акаунт