Британците, британците - Множим се бързо и качествено с песен на уста! - тема 35

• 16 310
  • 727
  •   1
Отговори
# 330
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Злате, ти пък откога пацифист го раздаваш? До вчера се моли за пост в армията, днес от котация било страх Crossing Arms Laughing

# 331
Това беше кат бях млада и глупава преди няколко месеца  hahaha и дойдох за сефте в гугуткенската тема. После видях, че е по-далверско да не си под пагона и прегърнах с охота битието си на ятачка.
Котаците ги предпочитам дебели и пуфкави  Grinning

# 332
Оххх, че хубав котаннн. Heart Eyes Heart Eyes

# 333
Разкошен котан!

Допреди малко гледах Quills (за 1627ми път). Дори няма да чета списъка. Взет, невзет, Стивън е ... без думи  Mr. Green
Отивам да го сънувам за 1627ми път.  Mr. Green

Последна редакция: пн, 28 ное 2011, 03:08 от Nickkie

# 334
Добро  утро!

Някой вече да е гледал товаhttp://www.imdb.com/title/tt1365483/.Видях,че са го качили в Арена.
И за закуска порция свободни австралийски фермери:
Aaron Jeffery
Myles Pollard
Brett Tucker
Luke Jacobz
Справка тук http://www.imdb.com/title/tt0292414/

Последна редакция: пн, 28 ное 2011, 06:55 от dt

# 335
Ники, това не беше уместно да го споделяш  Whistling Чакам реакцията на Н.В.Зиса  newsm43

# 336
Ники, това не беше уместно да го споделяш  Whistling Чакам реакцията на Н.В.Зиса  newsm43

И аз се нареждам в публиката. Поля от слънчогледи, пуканки искаш ли  Popcorn? Това си струва да се види  Mr. Green

# 337
  • Казанлък of all places
Сеирджии! Mr. Green

Морнин'!

# 338
  • гр.София-Красна поляна
Разкошен котан!

Допреди малко гледах Quills (за 1627ми път). Дори няма да чета списъка. Взет, невзет, Стивън е ... без думи  Mr. Green
Отивам да го сънувам за 1627ми път.  Mr. Green

Мила девойко,ДОЛУ ЩИПКИТЕ!!! af
Оттегли се докато не съм ти набола дупарата с 1627 габърчета,докато не съм ти изрезала ушите с нокторезачка и докато не съм ти сплела езика на плитка! Angry

Дубрютру!

# 339
  • в сърцето на един мъж...
 Joy Joy Joy

Dt, аз го чакам от доста време, качен беше в замунда още като излезе, обаче няма субтитри Confused

# 340
Така. Добро утро. Щях да буча, че сте преполовили темата, но толкова се кикотих, че реших да ви простя.  hahaha

Сега, мисля, че имаме ситуация, която не може да се разреши от изобилното семейство Файнс (кво са правили тия, бе, стотици Файнсове!  Shocked). В хода на четенето на конфронтацията ви ме осени чалъм, чрез който всички ще са доволни, а именно - временно отдаване под наем.

Тихо, Джо, Щурми! Чакайте и ще обясня!

Първо, едно е в темата да нахлуе случаен външен елемент, незапознат с порядките и да протегне лапа към нечие. Друго е, както наблюдаваме тия дни, организираното присъединяване на информирани и сами по себе си ценни за темата индивиди, които, проявявайки добрия си вкус, протягат лапи към нечие. С цел запазване на мира в надебелялата тема (не, че снощната престрелка не беше забавлителна), предлагам да се обсъдят вариантите за наемане, срещу кожодерски цени, разбира се, но все пак.

Край на съобщението. bowuu

ПП Тука армия тип гугуткенска няма да оцелее, баси, обектите са в пъти повече от армейците. Кой е луд да се навие.  hahaha

ППП Какъв беше правописния казус, че забравих?

# 341
  • София
Златооо, къде го намери това коте  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Нареждам се с пуканките и аз, обаче изпуснах първия рунд на Зиса (от де ги мислиш тези мъчения  hahaha )

Мише, изглеждаш невероятно добре в новата си премяна  Heart Eyes , но не забравяй да върнеш Акцента  Heart Eyes

Пуци  Joy Joy Joy
Много добро решение!
Правописният казус беше дали Британското Кралство се пише с големи букви и колко да бъдат те!

# 342
Ми мисля, че не е с главни, с кво пък е заслужило да е с главни. Виж, Кралството като синоним на Бритън мисля е с главна, както рече Джой.

Мише, защо си се преоблякла?

# 343
  • гр.София-Красна поляна
Обебената,моля,срещу моите обекти да се сложи надпис:
Обектите са недосегаеми!дис ис дЪ винкели-обработват качествено.!Пипнете ако смеете!

Последна редакция: пн, 28 ное 2011, 09:30 от zisska

# 344

Общи условия

Активация на акаунт