Британците, британците - Множим се бързо и качествено с песен на уста! - тема 35

• 16 258
  • 727
  •   1
Отговори
# 360
Бумър, много хубав подпис. Поздравления   bouquet

# 361
  • в сърцето на един мъж...
Пуциня, я сподели къф е наема на Мечо???
Ох, намерих страшен филм, който излиза декември, споделя, защото е пълен с брит герои, а и е за едно от великите изобретения в сексуално отношение Mr. Green
Hysteria - има два трейлъра, на немски и английски, английския е малко по-надолу и е по-дълъг Mr. Green

# 362
  • срещу двата комина :)))
след събота може и аз да се позаинтересувам от наема на Мечо  Whistling , ама само за малко де  Joy

# 363
Привет!
Пак сте презполовили темата Crazy

Аз пък снощи се правих на мъж и гледах "Fright night" в 01.00 часа Mr. Green сам-самичка bowuu
Ми не е толкова льош филма Mr. Green Пцулютно съм съгласна с ревю-то на Скротума, по-специално с: (цитат)
"Истинската находка на „Нощта на ужасите” обаче е Колин Фарел и той е единственото нещо в целия филм, което става за гледане от всички ъгли. Фарел играе вампир точно така, както трябва – с хладнокръвието и вулгарността на безскрупулен садист. Всеки негов поглед и реплика са наситени с нисши човешки емоции, а вампирският му чар е достатъчен да конвертира всичко, дори и HDD. Показателно е, че сцените с него носеха най-плътна атмосфера на хорър, ..... Друг фактор е това, че Колин играе себе си – сексуално агресивен нощен ловец на крехка женска плът с цел карнални актове и други телесни дреболии."
bowuu bowuu bowuu

В духа на наближаващите празници ще бъда добричка и обявявам - съгласна съм да се разделя с Пол Никълс, ако някоя  от новите бритолюбки го иска Mr. Green Ей това е прекрасникът - http://www.imdb.com/name/nm0629493/

Но останалите ми притежания остават лично само и единствено за мое ползване Mr. Green Може да се гледат само през стъкло или от екран.

Джой, Мише - много сте хубави Hug

# 364
Да, мисля, че Мечо ще натрупа точки след като строши таблата  Blush Пък и по едно време го размятаха малко по боксерки  Heart Eyes

Та колко му е наемът?

# 365
  • София
Red Sonja направо го заплювам...нещо наем има ли? или просто тряя да го гушкам редовно?

# 366
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Да си правя ли актуализация с предупредителен надпис или да Mr. Green?

# 367
Джес, много се радвам, че ти го приюти Grinning
Той е послушен, кротък пред хората и много палав в леглото Mr. Green
Гушкай, мачкай, каквото искаш го прави, твой си е вече Grinning

Подарявам ти го, за какъв наем говориш  Wink
Пиши си го, да не забравиш за следващата тема да го актуализираш за Списъка Grinning

# 368
  • София
Аз ще определям търгове за любимците ми и ще ги отдавам за по седмица на този, който даде най - много... Mr. Green

# 369
Абе кога станахте така дашни всичките тук Shocked?

# 370
  • Ænima/Albuquerque
E, майна, 25 страници!
Дори, като съм си вкъщи не мога да смогвам!
Ми имам и личен живот бе, хора!  Crossing Arms

# 371
Е па живей си го hahaha

Видя ли в джобса за "Стинг"?
аа, защо не работят малките букви?

# 372
Кротко, кротко, още не съм измислила наема, но няма да е лек.  Twisted Evil

Джой, какво искаш от мене, бе мило, аз само дадох идея, не ви карам да споделяте. Ако искаш увеличи бодливата тел и вдигни волтажа, твои са си.  Mr. Green

# 373
  • София
Джес, много се радвам, че ти го приюти Grinning
Той е послушен, кротък пред хората и много палав в леглото Mr. Green
Гушкай, мачкай, каквото искаш го прави, твой си е вече Grinning

Подарявам ти го, за какъв наем говориш  Wink
Пиши си го, да не забравиш за следващата тема да го актуализираш за Списъка Grinning

Тенкюююю Simple Smile Сега ако кажете и как е врътката с това актуализиране много ще съм ви благодарна ...

# 374
  • Ænima/Albuquerque
Аз пък снощи се правих на мъж и гледах "Fright night" в 01.00 часа Mr. Green сам-самичка bowuu
Ми не е толкова льош филма Mr. Green Пцулютно съм съгласна с ревю-то на Скротума, по-специално с: (цитат)
"Истинската находка на „Нощта на ужасите” обаче е Колин Фарел и той е единственото нещо в целия филм, което става за гледане от всички ъгли. Фарел играе вампир точно така, както трябва – с хладнокръвието и вулгарността на безскрупулен садист. Всеки негов поглед и реплика са наситени с нисши човешки емоции, а вампирският му чар е достатъчен да конвертира всичко, дори и HDD. Показателно е, че сцените с него носеха най-плътна атмосфера на хорър, ..... Друг фактор е това, че Колин играе себе си – сексуално агресивен нощен ловец на крехка женска плът с цел карнални актове и други телесни дреболии."
bowuu bowuu bowuu

Навихте ме, днес ще го гледам.  Twisted Evil

Е па живей си го hahaha

Видя ли в джобса за "Стинг"?

Живея го и после не мога да стигна до форумските клюки!  Crossing Arms
Видях, много тежко вишу искат там, мър.

Общи условия

Активация на акаунт