Британците, британците - Множим се бързо и качествено с песен на уста! - тема 35

• 16 402
  • 727
  •   1
Отговори
# 555
  • гр.София-Красна поляна
Простете токсичната запетайка не съм разбрала за придобивките ви точка
Тех си ги барайте,пипайте,токайте,цвъкайте, обезкосмявайте колкото щете.

# 556
  • Ænima/Albuquerque
Леле запетайка що запетайка пропусна да напишеш удивителна

# 557
  • гр.София-Красна поляна
 hahaha hahaha hahaha

Мър запетайка мър либе мое запетайка тез токсичните ползват моржа точка

Мислиш ли запетайка майне либе въпросителна виж запетайка че нищо не разбраха от трансмисията точка
Мисля запетайка тез са от геноцида удивтелна

ПП Малейййй запетайка що скрити запетайка цели шестима многоточие шокиран емотикон

# 558
ЬЬЬЬIIIIЬЬIЬЬЬЬЬIЬЬЬЬIIIIIIIЬ Mr. Green

Кашалотската десна азбука ще да е майчиният език на любителите на бира, ми се струва?  Mr. Green

Атина НИКЕ десетият таен език хич не я интересува, тя си има мъж. Вярно, от колониите, но има хляб в него. И с любовна ода сме обвързани, само сватба няма да правим, понеже сме привърженици на отворените връзки (Рейфи, here, here, boy), пък и по една булка Зевска на година стига.  Mr. Green

Напускам ви, защото трябва да си бродирам ризата за първата Джонска нощ с долната шевица:
.- -. --. .. . --..--   .-- . .----. .-.. .-..   ..-. .. --. ..- .-. .   --- ..- -   - .... .   ... -.-. .... . -.. ..- .-.. . --..--   -... ..- -   ..   - .... .. -. -.-   .-. .- .-.. .--. .... -.--   ... .... --- ..- .-.. -..   --. ---   -... .- -.-. -.-   - ---   -.-- --- ..-   -. --- .-- .-.-.-  

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 12 нови отговора.

Какво правите, колеги...?! Публикувам, после ще ви чета.  Mr. Green

# 559
  • Ænima/Albuquerque
.- -. --. .. . --..--   .-- . .----. .-.. .-..   ..-. .. --. ..- .-. .   --- ..- -   - .... .   ... -.-. .... . -.. ..- .-.. . --..--   -... ..- -   ..   - .... .. -. -.-   .-. .- .-.. .--. .... -.--   ... .... --- ..- .-.. -..   --. ---   -... .- -.-. -.-   - ---   -.-- --- ..-   -. --- .-- .-.-.-   

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 12 нови отговора.

Какво правите, колеги...?! Публикувам, после ще ви чета.  Mr. Green

Мче как запетая ти докат го напишеш туй многоточие ще ти отговоря за следващата тема точка

# 560
  • гр.София-Красна поляна
 hahaha hahaha hahaha

# 561
  • Казанлък of all places
Ники, колонии, колонии, прясна кръв неразредена! Пък и това градина да ти прекопаят, овце да ти попасат... те тия неща ги умеят. А за другите ще си мълчим!
-. .. -.-. -.- .. . --..--   ..   ..-. .. -. .. ... .... . -..   -- -.--   - .-. .- -. ... .-.. .- - .. --- -.   ..-. --- .-.   - .... .   .-- . . -.-   ... ---   ..   .- --   .- .-.. .-..   .... .. ...  

Zisska, respect and all, ама според мен Ка-лаш-ни-ков! ви стресна. Ениуей, към вашите мъжове аз претенции нямам и продължавам да си джиткам из форОма.

# 562
  • Ænima/Albuquerque
Значи ще живееш.  hahaha

# 563
  • гр.София-Красна поляна
Zisska, respect and all, ама според мен Ка-лаш-ни-ков! ви стресна. Ениуей, към вашите мъжове аз претенции нямам и продължавам да си джиткам из форОма.
Муа?
Аз Калашников го изяждам на две хапки,дробя си го в попарата сутрин.
Те така, за жЕлезо да не ме гони анемията.

# 564
  • Ænima/Albuquerque
Ох, любов моя!  smile3532 smile3532 smile3532

# 565
Като някакъв стокър съм, само седя и се хиля с вас  Mr. Green Hug

# 566
  • Ænima/Albuquerque
Па земи мецни!  hahaha

# 567
  • гр.София-Красна поляна
Кажи мое либе ненагледно?
Майне клайне крокодилерче. kiss

Като някакъв стокър съм, само седя и се хиля с вас  Mr. Green Hug
Мише долна черта запетайка ти кое си въпросителна newsm78

# 568
  • в сърцето на един мъж...
 Joy Joy Joy
Мише, не си само ти, и аз тъй Joy Joy Joy

# 569
  • Ænima/Albuquerque
Майне либе запетайка Мишето долна черта запетайка иска да каже запетайка че ни следи запетайка като някакъв извратеняк тире тип воайор точка

Общи условия

Активация на акаунт