Британците, британците - Множим се бързо и качествено с песен на уста! - тема 35

• 16 349
  • 727
  •   1
Отговори
# 585
  • Разпиляна във въображението
По една забутана телевизия дават сериал за английско кралско семейство. Май в неделя сутрин го дават.

# 586
Никакъв Алергозан, Сарказмов е прекалено готин. Тактическа грешка, принцесо, да постваш снимки на апетитно имущество винаги е провокирало опити за убийство.

Ехоо, котки, котки донесете!

# 587
Майне либе запетайка Мишето долна черта запетайка иска да каже запетайка че ни следи запетайка като някакъв извратеняк тире тип воайор точка
hahaha hahaha hahahaПууу,ти срам немаш ли бре Мише долна черта?
Ай сега натърти се за наказание - сто тояги по без гащи.

Отивам да се накажа точка но не сама емотикон запетая повдигащ вежди точка а запетая познай кой ще държи тоягата удивителна удивителна удивителна зелен емотикон да запетая Акцента ще е точка и удивителна

и повече така няма да пиша така удивителна удивителна удивителна  Mr. Green

Вчера ми говориха за Сарказмов като спайперист. Мисля да погледам малко от него тези дни. От далеч и с възхищение и почит към Принцесата, разбира се!

# 588
  • Ænima/Albuquerque
Тактическа грешка, принцесо, да постваш снимки на апетитно имущество винаги е провокирало опити за убийство.

Изобщо не, тука има йерархия. Свиквайте само да го гледате. Отдалеч, с възхищение и почит. Като Мишето.   Mr. Green

# 589
  • София
Аз не мо`а да рАзбера как не ви мързи да изписвате с думи всеки препинателен знак, че и грешки не допускате  Joy  Hug!

ПП: форума пак цикли, обаче аз знам от какво е - от нас е  hahaha, нЕма такъв трафик на друго място  hahaha!

# 590
Ето и кученце

# 591
  • в сърцето на един мъж...
Верно е, скоро ще ни накажат за генериране на огромен трафик, ако не намалите точките и запетаите Mr. Green

# 592
Има нещо много секси в прошарени британци на една определена възраст...

# 593
Верно е, скоро ще ни накажат за генериране на огромен трафик, ако не намалите точките и запетаите Mr. Green

Може нещата да се успокоят Whistling

# 594
Ефектът на хаоса в пълно действие, Гея  Mr. Green Ако петнайсет пеперуди махат с крила в една тема...
Хайде, ще бъда добричко и ще спра да махам.

# 595
  • Ænima/Albuquerque
А! Това ли била причината цЕл ден форума да не е в час?!

Мириел, мерсаж за алергозана!  Hug

Пъъът!

# 596
  • Казанлък of all places
Има нещо много секси в прошарени британци на една определена възраст...
Не нещо. Всичко.

По HBO- Р.Кроу, Хелън Мирън и Бен ви Афлек в един филм. Гляйти си работата.

# 597
Може нещата да се успокоят Whistling

Луд умора няма  Naughty Mr. Green

# 598
  • Ænima/Albuquerque
Само се пОти.

# 599

Общи условия

Активация на акаунт