Британците, британците - Множим се бързо и качествено с песен на уста! - тема 35

• 16 337
  • 727
  •   1
Отговори
# 240
  • София
ВНИМАНИЕ, ВНИМАНИЕ! ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ! Набира се армия на британското кралство с цел защита на движимата собственост на британските поклоннички. Необходимо условие за постъпване- лично оръжие и защитно облекло. Всички желаещи ще бъдат приети незабавно, поради естеството на спешната ситуация- нашествие на безсрамни и алчни новобранки. Благодаря за вниманието!

Джо, тия работи се решават от Парламента и имаш правописна грешка

# 241
 newsm78

Адмирал Венера Книдска, Вие не сте ли от противниковата страна на изброената армия, предвид факта, че Ви сложиха в кюпа на наглите новаци, окупиращи чужда собственост? (не са мои думи, цитирам по памет)

# 242
  • Казанлък of all places
Nickie,

- .... .   .. -- .--. --- ... ... .. -... .-.. .   .-- .   -.. ---   .- -   --- -. -.-. . --..--   -- .. .-. .-. .- -.-. .-.. . ...   - .- -.- .   .-   .-.. .. - - .-.. .   .-.. --- -. --. . .-.
 Hug Two Hearts

Професор Богиньова, да ви Пиша и на вас с морз?

# 243
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ване, къде я видя таз грешка? И още по-важно- къде го видя тоз парламент hahaha?

# 244
  • София
Ване, къде я видя таз грешка? И още по-важно- къде го видя тоз парламент hahaha?

Писала си го Кралството с малка буква пък  Crossing Arms

И Парламента съм аз! Референдум! Референдум! Не може така еднолично! Колко хора са умрели за това  Naughty Sunglasses

# 245
  • Варна
newsm78

Адмирал Венера Книдска, Вие не сте ли от противниковата страна на изброената армия, предвид факта, че Ви сложиха в кюпа на наглите новаци, окупиращи чужда собственост? (не са мои думи, цитирам по памет)
Ауу, пак не съм догледала.
В такъв случай, пишете ме фюрер на окупантите. Адмирал Венера Книдска ще атакува по вода.
Ангелина, да, морзувайте ме.

# 246
Сега, ако ще сме пунктуални, британското кралство е с малки букви, само Кралството е с главна май Wink.

Ако искате парламент, ще се гласува и такъв, ама няма да си ти еднолично, искам и аз да удрям с чукчето Laughing. Сега обаче армията е по-важна, морзовите съобщения продължават newsm43

Богиня е вече ветеран, не я вербувайте, моля Wink

# 247
  • Казанлък of all places
Rule, Britania, rule the waves, Britons never will be slaves!  People Cop smile3540 smile3548

Професоре, стара ли ви нарекоха?  #Shocked

# 248

And waive the rules!

Моля, адмирал Книдска не се поддава на вербуване и изначално спада към лагера на окупантите.

# 249
  • София
Сега, ако ще сме пунктуални, британското кралство е с малки букви, само Кралството е с главна май Wink.

Ако искате парламент, ще се гласува и такъв, ама няма да си ти еднолично, искам и аз да удрям с чукчето Laughing. Сега обаче армията е по-важна, морзовите съобщения продължават newsm43

А не! Не може хем в армията, хем в Парламента!  Crossing Arms

За малките и големите букви Главнокомандващият ще се изкаже!!!

И не съм едноличен Парламент, а само представител! (пиша го с голяма буква, за да натъртя неговото значение!)

# 250
  • Варна
Богиня е вече ветеран, не я вербувайте, моля Wink
Опааа, това беше интересно. И ново.
Кат' съм ветерен, къде ми е латифундията, а? А? Това питам аз. Дики не ми е зачислен  Crossing Arms
Ако удовлетворите исканията ми, ще издухам новаците с божествената си мощ.
Ако пък се правите на приятно британско разсеяни, ще усетите  к'ви вълни мо'а да 'дигам. Нептун ми е брат'чед, ако не зна'йтИ.

# 251
  • Казанлък of all places
Богиня, -.-. --- -- .   - ---   - .... .   -.. .- .-. -.-   ... .. -.. .   .-- .   .... .- ...- .   -.-. --- --- -.- .. . ...   

Nickie, посъветвайте я като божество- Богиня!

# 252
Да, къде е Командирът, да стегне редиците и да разясни правописните брожения hahaha?

Пернатото, защо морски войски, все си мислех, че сте летяща като Златето newsm78?

Винкел-ефрейтор, не стойте на балкона, индийската ви челяд има нужда от защита Wink.

# 253
Анджи, Богините затова са Богини, защото се съветват само със себе си, so I wouldn't presume, но ще се присъединя към вашите думи към Адмирал Книдска със следното:

.- -. -..   .-- .   ... - .- -. -..   .-   ... .. --.. . .- -... .-.. .   -.-. .... .- -. -.-. .   --- ..-.   .... .- ...- .. -. --.   .-. .. -.-. -.- .. . ... --..--   -.. .. -.-. -.- .. . ...   .- -. -..   .- .-.. .-..  

# 254
  • Варна
Ко ми гУвритьИ, ни нам  Whistling

Джо, какво стана с латифундията? Да знам как да организирам военните действия  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт