Британците, британците - Множим се бързо и качествено с песен на уста! - тема 35

• 16 328
  • 727
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Всичките са ми жизнено необходими, какво ме бърка мен,че си скромна hahaha

Скромна съм, но в конюшнята ми цари ред и дисциплина, а аз съм добре отгледана!  Naughty
Че аз не съм ли Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms?

Добре, че си нагримирана, а като гледам и с маска ходиш - златна! - та да ти прикрие подпухналите недоспали клепачи от мъкненето на ведрата с вода и чепкането на атовете.

# 226
Анджи,

--- -.- --..-- /  - .... . -. --..-- /  .... --- .-- /  -- ..- -.-. .... /  - .. -- . /  .-.. . ..-. - /  -.. --- /  .-- . /  .... .- ...- . /  .-- .. - .... /  .-. .- .-.. ..-. /  .- -. -.. /  .... --- .-- /  .- .-. . /  .-- . /  --. --- .. -. --. /  - --- /  ... .--. .-.. .. - /  .. - ..--..

# 227
  • вятър в маслините, вятър над хребета
ВНИМАНИЕ, ВНИМАНИЕ! ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ! Набира се армия на британското кралство с цел защита на движимата собственост на британските поклоннички. Необходимо условие за постъпване- лично оръжие и защитно облекло. Всички желаещи ще бъдат приети незабавно, поради естеството на спешната ситуация- нашествие на безсрамни и алчни новобранки. Благодаря за вниманието!

# 228
Ау, новите кога налазиха, кога искат да направят преврат  Naughty  Laughing

# 229
Нахални, нали hahaha?
Ване, не ме мисли, имам си помощен персонал Mr. Green

# 230
Джо, Джо, Джо, аз приета ли съм, а, а, а? Flutter

# 231
  • Казанлък of all places
Ники,
. ...- . -.   -.. .- - . ...   .- .-. .   -- .. -. . --..--   --- -.. -.. ...   .- .-. .   -.-- --- ..- .-. ... .-.-.-   -.. . .- .-.. ..--..

# 232
Редник Бебе, назначена сте на щатен пост дешифровчик Mr. Green. Първа цел- Ангелинка писател Laughing

# 233
Анджи,  .--. . .-. ..-. . -.-. - /  - .... .- -. -.- /  -.-- --- ..- /  ...- . .-. -.-- /  -- ..- -.-. .... /  -.-- --- ..- .----. .-. . /  --. .-. . .- -

Simple Smile   bouquet

# 234
Армия- сформирана:
Командир- Пуциня Обебена
Адмирал- Джой Зевсова
Редник- Бебе Наглярско

Рапорт даден! Mr. Green

# 235
  • Казанлък of all places
Nickie,
.- .-.. .-- .- -.-- ...   .- -. -..   ..-. --- .-. . ...- . .-.   - --- --. . - .... . .-.   .-- .   ... - .- -. -..   --..-- -.. .. ...- .. -.. . -..   .-- .   ..-. .- .-.. .-..  
 bowuu beer

# 236
Злате, искаш ли още да те пишем командир на ВВС "Метла"?

# 237
Анджи,

.... .- -. -.. /  ..- .--. --- -. /  .... .- -. -.. /  -... .-. --- - .... . .-. /  - --- /  -... .-. --- - .... . .-. /  -. --- /  --- -. . /  ... .... .- .-.. .-.. /  -... . /  --. .-. . .- - . .-.

Simple Smile  beer

# 238
  • Варна
Адмирал - Богиня /рапортувах/

# 239
Бухи, нали знаеш, че като член на армията трябва да се закълнеш да пазиш чуждата собственост с цената на живота си, а това означава край на набезите из Геините имоти hahaha hahaha hahaha?

Общи условия

Активация на акаунт