Британците, британците - Множим се бързо и качествено с песен на уста! - тема 35

• 16 307
  • 727
  •   1
Отговори
# 255
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Парламентът да се изкаже Mr. Green

# 256
  • Казанлък of all places
Nicckie,
.- .-.. .-..   -.-. .-.. . .- .-.   --..--   .- -.-. - .. --- -. ...   .--. .-. --- -.-. . -.. .   

# 257
В морзовата тишина наминавам да заплюя- Томи Фланаган МОЙ  Mr. Green http://www.imdb.com/name/nm0281107/

# 258
Джо, само редник ли бе? Crossing Arms Аз първа ти се притекох на помощ! Naughty

# 259
Actions засега замразени, предстои да се изясни дали ще се разберем с изпитаната дипломатическа тактика "Со кротце, со благо..." или ще трябва да добавим още по-изпитаната "... и со малко кютек".  Mr. Green Освен това, предстои решение на Парламента, или, по-конкретно, на първичното божество (не В.Кн.), относно неизяснени спорове и тълкувания.

Та в тишината, нека се порадваме на снимките от новия линк.  Mr. Green

# 260
Джо, само редник ли бе? Crossing Arms Аз първа ти се притекох на помощ! Naughty
Не се безпокой, на бойното поле лесно се изкарват повишения Hug

# 261
  • София
Здравейте, момичета  Hug.
Тия дни една от вас пусна линк към английски крими сериал, ставаше дума за серийни убийства. Не стига, че забравих кой даде препоръката, ми и името на сериала не помня. Моля ви, помагайте  Hug! Аз отивам да ровя тази и предишната тема за линкове.

# 262
Препоръката беше от dt, името на сериала обаче забравих Peace

# 263
  • КиТ
Оха станало интересно,след моето предложение за войска  Crazy

Джой,Джой аз съм на среща,знаеш,че се справям добре със военната служба и защитавам собствеността без да протягам хищни пръсти  bowuu bowuu bowuu
С тая морзова азбука,обаче ще ни е трудно  Thinking

Но Ването е права,трябва първо Пуци да се произнесе  Mr. Green Peace

# 264
Мдаа, трябва да се произнесе, ама я няма, а ситуацията е спешна, освен с теб и Бебето да се пишем партизански отряд Joy

# 265
  • София
Препоръката беше от dt, името на сериала обаче забравих Peace
Мерси  Hug! Мислех, че съм благодарила с цитат и досега си рових из публикациите, ама без успех. Сега отивам да ровя в нейните  Blush.

# 266
  • срещу двата комина :)))
Джой, пиши ме и мен генерал на кавалерията, че и аз имам много имоти да пазя  Joy

# 267
Всъщност аз се замислям за нещо друго- при гугутките имотните са клиенти на армията, дали да не направим и ние така- свръхнаглите опъват кълка, а умерените теглят каиша Whistling? (Ване, сега вярвам разбираш защо е по-полезно за твоето здраве да си по-лакомичка Mr. Green Mr. Green Mr. Green)

# 268
  • гр.София-Красна поляна
Винкел-ефрейтор, не стойте на балкона, индийската ви челяд има нужда от защита Wink.
ShockedКо? На мен ли шпрехате?

# 269

Общи условия

Активация на акаунт