Британците, британците - Множим се бързо и качествено с песен на уста! - тема 35

• 16 382
  • 727
  •   1
Отговори
# 285
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Мисля, че този съфорумски подпис е много подходящ в настоящата ситуация  hahaha hahaha hahaha

▬|█████████|▬
This is a точилка. Pls. copy the точилката on your wall if you want to cook a вкусна баница. You can also take the точилката to фраснете с нея някой мръсник по главата, just to feel по-добре

Куин запетайка сторено е запетайка развили са резистентност точка дай винкел запетайка моля удивителна Mr. Green

Гея, ти си много фьешън самурай Wink

# 286
Ох бе, получих уплах от последните снимки на Джой и Гея, ще развия зависимост към мента, глог и валериан, заради тая тема!

# 287
  • гр.София-Красна поляна
▬|█████████|▬
This is a точилка. Pls. copy the точилката on your wall if you want to cook a вкусна баница. You can also take the точилката to фраснете с нея някой мръсник по главата, just to feel по-добре
Аааааа  smile3532 smile3532 smile3532

Джо запетайка в уж ацетонените торбички има друго многоточие Раздавай  щом казвам удивителна

# 288
  • в сърцето на един мъж...
Джо, нали, нали? Blush Имам и една още по-любима униформа Flutter

Коя ще ми отива повече за бойните действия?

# 289
Джо запетайка в уж ацетоновите торбички има друго многоточие Раздавай щом казвам удивителна
Раздавам удивителна да не ни обвинят в геноцид уплашен емотикон край на съобщението

Ауу, Гея, дай и на мен от тази униформа, ще изправим днес Ралфи на военен съд Blush Heart Eyes

# 290
  • София
Алоооо! Ще ви пратя в Хага на съд с тоя ацетон! Втората Световна завърши зле за немците!!!! Помните ли?!?!?!?

# 291
Иванова запетайка не мога да Ви разбера запетайка предполага се като ветеран да сте на наша страна удивителна възмутена съм от вашите предателски пацифистки позиви запетайка ще получите торбичка точка

# 292
  • Казанлък of all places
Моля да ми се обясни като на блондинка ( под прикритие , служител на МИ все пак, без никакви претенции към мъжовият на Гея) , както и на всичкото новак, какво аджеба поведение трябва да поддържаме в темата, за да не бъдем лумкани с винкели по главите, хранени с фафли докато пием бира и замеряни с торбички, докато се лакираме?
Все пак ...

# 293
Нямате шанс, живот йе бой hahaha

# 294
  • София
Моля да ми се обясни като на блондинка ( под прикритие , служител на МИ все пак, без никакви претенции към мъжовият на Гея) , както и на всичкото новак, какво аджеба поведение трябва да поддържаме в темата, за да не бъдем лумкани с винкели по главите, хранени с фафли докато пием бира и замеряни с торбички, докато се лакираме?
Все пак ...

Идея си нямам...  Mr. Green
Тя войната е с мен в момента... Толкова векове и все още военните се стремят да наложат своя ред  Crossing Arms

Иванова запетайка не мога да Ви разбера запетайка предполага се като ветеран да сте на наша страна удивителна възмутена съм от вашите предателски пацифистки позиви запетайка ще получите торбичка точка

Ами то някой трябва да бъде пацифист, иначе тука сте Генерал до генерала (а и нали трябва да е интересно)

# 295
  • Варна
Да, да, и аз се присъединявам към питането на Ангелинка. Щото и  мен тъй мЪ посрещнаха - с бой, винкел и пощене. Ама сега ми викат, че съм "старо ку.. пардон, сова", дори ветеран, а мъж НЕ Ми дават. А той си е мой по право. Най-много мръснишки сънища АЗ съм имала с него.
Нъц.

Гея, аз не съм уточнила каква точно богиня съм, и аз първична пък. И нъц.

# 296
Ване, я виж кви джиджени униформи имаме, а пацифистите само с едни бели гълъби разполагате Mr. Green

Свърши ли първия сезон?

# 297
Боги, ай уточни ква богиня си? От коя митология? Оти от гръцката аз съм първичната, нема по-първична от мен Mr. Green
Анджи, война има само като се посяга към вече оплюти мъжове. Иначе ако си намерите спокойни и зелени полета - ваши са си, без никой да ви заплашва Peace

# 298
  • София
Вижте кво двете Богини! На Рич и Дик му ще му писне много скоро от вас и ще избяга с мен!!!
И Гле`йте и аз да не стана една богиня, щото - Лошо! Simple Smile

Ване, я виж кви джиджени униформи имаме, а пацифистите само с едни бели гълъби разполагате Mr. Green

Свърши ли първия сезон?

Виждам само Х  Sad

Свърших даже втора серия на втори сезон  Party

# 299
Трудно, щото ми е верен Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт