Британците, британците - Множим се бързо и качествено с песен на уста! - тема 35

• 16 340
  • 727
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Трудно, щото ми е верен Mr. Green

... разбрахте ме мисля добре  Wink

# 301
  • Варна
Гея, аз съм всичките богини в едно Simple Smile Нъц.
 Crossing Arms От всички митологии. Пак нъц.

Отивам да сънувам на Рик дик му, че му е много хубав. Embarassed

# 302
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Вижте кво двете Богини! На Рич и Дик му ще му писне много скоро от вас и ще избяга с мен!!!
И Гле`йте и аз да не стана една богиня, щото - Лошо! Simple Smile
И после натяква за наглост hahaha hahaha hahaha... Картинката се вижда вече Wink.

# 303
  • в сърцето на един мъж...
Не е хубаво раз/двоението/множението на личността Mr. Green Внимавай да не ти вържат по-здраво ръкавите Wink
Ване, отказвам да те разбирам, гледай си Краля и гъсока и не поглеждай в мойта купичка, че ще подкрепя териториалните претенции на другите властелини Mr. Green

# 304
Боги и Анджи! Елате да ви гушна, тъй. Аз нали пускам свободни британци, не знам кой къв самурай е, кой от коя митология, но аз съм ангел небесен и мисля за ближния.

Ето, например, Кайван Новак си е британец, роден си е там, а се развява дибидюс, за щастие на аудиторията

# 305
  • София
Гъсока  Shocked Кой това?
Не съм гъска патица съм, която отглежда британска ОУФСЪ!

# 306
  • Варна
Валче, какво си ни добричко само. Ела, гуш.  Hug
Този пич, дето си го показала /знам, че си била ръководена от благородни подбуди и пацифистки помисли/, може и да е гол, ама ... е грозничък, завалията. Не ми става от него. Rolling Eyes

# 307

Както казва една приятелка ``пуф, тиква``. Добре де, слагам го на тезгяха, мислете го, дами. Междувременно, пускам малко Хари Лойд, който продължава да ми прилича на гаРджето, да му се не види и чудото Shocked

# 308
Моля те, моля те, обясни ми какво точно им става на пернатите, винаги съм се вълнувала от този екзистенциален въпрос newsm78 newsm78 newsm78

# 309
Трудно, щото ми е верен Mr. Green

Гея, то и Хадес сигурно така е казвал на Джой, ама .... хайде да не изпадам в твърде лични подробности, една снимка казва много повече  Mr. Green

# 310
  • Варна
Моля те, моля те, обясни ми какво точно им става на пернатите, винаги съм се вълнувала от този екзистенциален въпрос newsm78 newsm78 newsm78
Перушинката, душко, перушинката  Mr. Green

# 311
Ники, бляяя! Как ще пускаш Рейф като Хадес, най-гнуснолявата роля! Пусни и на Джой това, да видиш какво става

# 312
Единственото, което пожелахме е график за ползване на Рейф.Ама не, не можело. И братята му не можело. И това не можело, и другото не можело...Ми пък, как да не го задържа Рейф още една седмица! И как да не го споделя с Ники! Райф, лак и лакочистител и мир по света за всички!

Бира?Ениуан?

В десятката, Анджи. Добра душа си ти. И Валандин, и тя също. И за Джой се носеха такива слухове, но ето - цяла армия вдигна на крак.

А на дремещата дълбоко в мен Атина никак не и се ще да се събужда.
Не ме принуждавайте да вдигам меч, ей!  Mr. Green

За будните -  Wine Glass

Валандин, ами аз нали се нАдам да го поразлюби.

Последна редакция: пн, 28 ное 2011, 00:31 от Nickkie

# 313
Перушинката, душко, перушинката  Mr. Green
Благодаря, голямо терзание ми беше Mr. Green

Вал, кога си успяла да ни снимаш във ваната, ти, предателски елф Shocked Crossing Arms? Изчервих се, видяхте ми срамотиите Blush Mr. Green

# 314
  • Казанлък of all places
Аз, докато боравя с Енигмата, пиша с морз, споря бесмислено с Джо, пращам куриери насам -натам успях да си преведа файла. Мога да попревеждам още малко и да погледам фърчащи пера и перушини или просто кротко да си пия. И като казвам,че си заплювам канадчето, моля да бъда чувана. Ако и да е малко и невръстно.
Спокойна съм, че Рейф е на сигурно място!

Наздраве!

П.с. Рейф е предателска душица, знам аз. Затова му е кеф да фърчи с куриерски пратки насам натам. Само дето се пали Джо. Сърцето му е голямо кат кадънски шалвари.

Общи условия

Активация на акаунт