Британците, британците - Множим се бързо и качествено с песен на уста! - тема 35

• 16 281
  • 727
  •   1
Отговори
# 420
  • Ænima/Albuquerque
Понеделникът стана четвъртък.  hahaha
Вени, не, това ___ е ню ню, а това __________ е нещо съвсем добре. *

*Мащаб 1:8.

# 421
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Може ли да ми кажете какво е това "_____________"?  Thinking

Това ___________ е повече от това ___ .  hahaha
лаконично и точно bowuu

# 422
  • КиТ
Ох както ме боли днес главата  Crazy едвам ви прочетох  Crazy
Подкрепям идеята за резюмета на всяка 5 страница,кой ще се наеме  Thinking Джой,Джой ти най много присъстваш  Flutter Flutter Flutter Flutter

Плами, ти си към Парламента! Хич не се готви за армията!!!  Crossing Arms

О не знаех  Rolling Eyes Blush bowuu bowuu bowuu bowuu
Но във връзка със съобщението на Пуци,аз не давам никой под наем  Naughty Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil,трябва добре да ме прелъжете за да стане тоя номер  Whistling Whistling Бумар да си мълчи  Mr. Green

Мише  много си тематична и прекрасна  Hug Hug Hug

# 423
Пуци се бъзикаше за Хюинцето,
обаче той изглежда по-добре от него

# 424
Плами, след тази седмица няма да е така, пак влизам в лаборатория, няма да ме има толкова Embarassed Embarassed Embarassed. Пий аналгинче Hug Hug Hug

# 425
  • София
Вени, не, това ___ е ню ню, а това __________ е нещо съвсем добре. *
Ми така и така сменихме понеделниците и четвъртъците, та реших да завиша критериите  Joy.

# 426
  • Ænima/Albuquerque
Вениииhahaha

# 427
Леле, Вени, това твоето е хептен лакомия hahaha. То и Титана няма да ти стигне на теб Whistling Whistling Whistling

# 428
  • София
Леле, Вени, това твоето е хептен лакомия hahaha. То и Титана няма да ти стигне на теб Whistling Whistling Whistling

hahaha

Луди гъби  Crossing Arms

# 429
  • София
Начиии, ако към четвъртък почна да поствам такива неща █████████ и ви заразправям, че това не е this is a точилка, а на Рик дик му, ша ва замола за кофа студена вода  hahaha!

# 430
Последните си мързеливски дни ползвам, не ме лудосвай hahaha

# 431
  • София
Искам да знам какво пушите, че пускате такива лафове...че напоследък от тва учене за държавен изпит нищо интересно не ми ражда главицата....

# 432
  • Ænima/Albuquerque
Начиии, ако към четвъртък почна да поствам такива неща █████████ и ви заразправям, че това не е this is a точилка, а на Рик дик му, ша ва замола за кофа студена вода  hahaha!

Буаххаххахахха  hahaha hahaha hahaha

# 433
Искам да знам какво пушите, че пускате такива лафове...че напоследък от тва учене за държавен изпит нищо интересно не ми ражда главицата....
Аз дишам хлороформ, за другите не знам Mr. Green

# 434
По понеделнишки захванахме с на Рик дик му и колко да е дължината на чертичката на Морз. Не ми се мисли до петък на какво ще заприлича тук, ама съм много любопитна да разбера  Blush Blush Mr. Green

Пламе, мерси много  Hug

Сите до една!

Общи условия

Активация на акаунт