Британците, британците - Множим се бързо и качествено с песен на уста! - тема 35

• 16 261
  • 727
  •   1
Отговори
# 435
  • Разпиляна във въображението
Момичета, 17 страници!!! Чета за опит за узурпиране на движена собственост, сформиране на опълчение и после раздаване на любимци?

# 436
  • София

Аз дишам хлороформ, за другите не знам Mr. Green

Да си признават веднага и да пробвам и аз Grinning че белким на изпита ми се привидят темите и всичко написано в тях Grinning или някой готин секси британец и по тялото му да са ми написани темите и да преписвааам

# 437
РЕЗЮМЕ: ________ _ _ ___ ______________________________________________. И пак се спомена на Рик дик му.

# 438
И като искаш клюка- при Изаурите е имало война Wink

Че те без Twifun друго освен "ох, ах, пъш", "пеперуди в стомаха" и снимки до припадък могат ли да родят  newsm78 newsm78 newsm78 Гледай ти  Mr. Green

НикиHug

Ирко, ай, последното се страхувам да му питам за мащаба  Crazy

# 439
Амчи едно към две, да кажем, за да не се стряскате.  Mr. Green

Обмислям условията за наема на Мечо, треперете!  hahaha

# 440
За Мечо съм готова на всичко, откакто го видях с неустоимата зелена жилетка  bowuu  Laughing

# 441
  • КиТ
Искам да знам какво пушите, че пускате такива лафове...че напоследък от тва учене за държавен изпит нищо интересно не ми ражда главицата....

Само на мъгла го караме ooooh!,теШко е положението  tooth tooth tooth
Иначе за изпита ти препоръчвам британец с знания по съответната област и да ти преподава материала по ______________________________________________ Whistling Whistling Whistling Whistling

Брех тоя Мечо много популярен Crazy

# 442
  • София
Искам да знам какво пушите, че пускате такива лафове...че напоследък от тва учене за държавен изпит нищо интересно не ми ражда главицата....

ни-що! Поне да пушех, та да знам от какво се случва това  Crazy

# 443
  • София
Плами по твойта логика ми трябват 24 британеца по съответните теми и области...и да са готови и който се падне тоз,....

# 444
Обмислям условията за наема на Мечо, треперете!  hahaha

Започвам да броя парите и имотите. За Мечо давам каквото се иска  Heart Eyes

# 445
  • вятър в маслините, вятър над хребета
За Мечо съм готова на всичко, откакто го видях с неустоимата зелена жилетка  bowuu  Laughing
smile3532 smile3532 smile3532

# 446
  • София
Ох! Днес всички колеги сме в една стая и сега всички колеги ме гледат как се смея необяснимо  Joy

Аз Мечо го нещЪ! Ще обмисля други наеми... Кралят ще ми услужи с имущество ако се наложи!  Mr. Green

# 447
  • Ænima/Albuquerque
РЕЗЮМЕ: ________ _ _ ___ ______________________________________________. И пак се спомена на Рик дик му.

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 448
Колега Пуци, дълбоко оценявам опитите ви за омиротворяване и дипломация, още повече, че блестят като редки бисери сред звънтенето на меч о щит (oops, то от мен идвало) и намирам предложението за добросъседско и неегоистично отдаване под наем на движимата собственост или на най-движимите части от нея (insert the нон-точилка here) за разумно, компромисно и напълно в тон с коледния дух, пийсмейкър дух, пейсмейкър дух, кейфор дух и ainsi d'suite духове.

Оценявам и дълбоката лична жертва, която правите за каузата в готовността ви да споделите Мечо. Затова съм още по-дълбоко смутена и затруднена да ви призная, че аз, всъщност, съм фен на Кучо, и съм готова да оставя на мира Н.В. Стивън и небезизвестния Рик с дълъг ник, ако имам възможност гордо да развея Кучо като мой, мой, мой. Разбира се, тук срещаме затруднения с гражданството, та вероятно ще е необходим специален указ на Парламента.

# 449
  • Ænima/Albuquerque
Днес е четвъртък! Днес е четвъртък! smile3532 smile3532 smile3532

Общи условия

Активация на акаунт