Британците, британците - Множим се бързо и качествено с песен на уста! - тема 35

• 16 281
  • 727
  •   1
Отговори
# 465
  • в сърцето на един мъж...
Чшш, ма, нали се борим да оттървем мъжовете, мълчи ся - убав е принца Mr. Green
Ники, кой от двамата вземаш? Нова Зеландия или Австралия? Mr. Green А Кучо правилно си запомнила кога да го споменаваш hahaha

# 466
  • Казанлък of all places
Кой сега твой? Свинделът ли? Ако да- пу за мен другоро момче! Пупупу! Изобщо - мУНчетата от този пост ПУ ЗА НАС с Ники!!!ние ще се разберем!
Австралия,може ли може лиможе ли???

# 467
А аз споделих ли с вас изненадата си от Невил Лонгботъм, след като гледах онзи ден последните два харипотърски филма. Тоз младеж порастнал та се забравил. Само Хари си остана запъртък.

# 468
Хубу де, пуснах ги за вас, разбирайте се Mr. Green

# 469
М, дами, аз съм си написала кой. Т.е., има снимка в поста. Не съм алчна, и с един ще се задоволя... засега  Twisted Evil

# 470
  • КиТ
Плами по твойта логика ми трябват 24 британеца по съответните теми и области...и да са готови и който се падне тоз,....

Е оплакваш ли се  Mr. Green Whistling Whistling Whistling

Определено е четвъртък Party Party Party Party
Гея обаче виж кви рискове ровиш нови мъжОве,само и само да не се посяга на заетите добра стратегия Peace  Само някой от нас да не ги хареса Whistling Whistling Whistling,тоз Никки дето го постна изглежда симпатичен Blush

# 471
Ауу, Австралия много хубава
http://www.imdb.com/media/rm1895990016/nm1485069

# 472
  • Казанлък of all places
Поемам отговорността за онези Колонии тогаз. И никой да не пипа момченцата от поста,че по отношение на точилкa use се уча от най-добрите!

П. С. Ники, не бръсни Рейф , няма да го забележат като го прекараме така покрай точилките.

# 473
  • Ænima/Albuquerque
Поемам отговорността за онези Колонии тогаз.

А, да бе! Ние отдавна сме пуснали пипала до там.  hahaha

Чшш, ма, нали се борим да оттървем мъжовете, мълчи ся - убав е принца Mr. Green

Траем.  Mr. Green

# 474
  • Казанлък of all places
Поемам отговорността за онези Колонии тогаз.

А, да бе! Ние отдавна сме пуснали пипала до там.  hahaha

ОпУщили сте ги тез малядьожи. И правилно. От тук поемам АЗТ!

# 475
  • Ænima/Albuquerque
А, дръж, дръж.  Mr. Green
Само ский колко съм ларш.  bowuu

# 476
тоз Никки дето го постна изглежда симпатичен Blush [/b][/i]

Корекция: Ники не го постна. Ники го заплю. Пълноправно, тотално, необратимо, приматно, по всички правила на изкуството. Оттук нататък симпатии по негов адрес минават само през мен и термостъкло с дебелина един метър. Ай лърнт фром дъ бест, а годес, ноу лес. Wink (Гея визирам с последното, при това с най-добри чувства.)

# 477
  • Ænima/Albuquerque
Тия новите и бързо схващат даже.  hahaha

# 478
Мнем, не сме ги дирили Mr. Green
Принцес, антъй Peace
Плами, аз дали ще пробутам нещо, дето аз го харесвам Mr. Green Пък и така не рискувам да стана престъпник - ще пишат у вестниците - Бритска фенка наби посестрима заради виртуален мъж hahaha
Ники, ю ар уелкъм Mr. Green
Чи как
айде веее, пуснете ме, пъъъът

# 479
  • Ænima/Albuquerque

Понеже гледам, че нееднократно се изпускаш, да спомена, че съм върл русофоб и трудно понасям руска реч, дори и реч наподобяваща такава.
Мерси.  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт