Британците, британците - Множим се бързо и качествено с песен на уста! - тема 35

• 16 241
  • 727
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
Богиньо,направо сме от една порода. Wink
Hug

# 646
Прювет!
Заслужавам медал, че изчетох всичко от вчера до сега Mr. Green Луди сте!!!

Да си кажа, че и аз съм русофил, макар и не на вашето ниво. Че и името ми е руско даже Mr. Green

И аз гледам Хоръра Wink, ама съм столкър в темата за него Mr. Green

Валандинче, разкажи повече за коледния базар Praynig. Аз като видях репортажа по ТВ, започнах да обработвам мъжо да ни заведе с детето на вурстчета и глювайн, засега без успех Wink Но до 22.12. може и да успея да го навия...

Пуци, много готин договор Mr. Green Аз съм пас, благодаря  Sunglasses Не посочваш обаче, ще включиш ли в багажа му и зелената жилетчица, щото с нея е неотразим Crazy Както и има ли ограничение за кутиите изпушени цигари на ден. Все пак, която го вземе трябва да се грижи и за здравето му!

# 647
Вие не сте хора, бре!  Joy  Hug

Злате - снощи те сънувах като буля на Макавой, аз с вас и Райън Куонтен гонихме да пуцаме дзвер в джунгла.  Crazy

Чарли Хънам е събрал още почитателки, гледам, за Сарки знам отдавна, де.  Mr. Green
Да си знаете - НЕ се преотстъпва, наема, дава, подарява, продава. Тъй.  Mr. Green

# 648
  • гр.София-Красна поляна
Оооо,Цеце,баш ми е драго да те скивам,ма. Hug

Аз трябва да се похваля,че снощи за първи път успях да гледам серия на Хоръра
по Фокса. Crazy
Без да заспя.

# 649
  • София
Добро утро...снощи какви работи сънувах заради тая британска тема...сънувах сите, че вместо "Червените ботушки" пеете "Британците, британците опаковат се в подаръци и пътуват към нас.." и некви такива...абе страшни бяхте. А Пуцито размахваше някво листо и обясняваше нещо на някого..ама не разбрах на кого! А една друга така й не разбрах ника или името поне налагаше Кристен Стюарт(как можа баш да се появи...таз...мразя я!) ама за какво нз, само се чуваха "Пръчка" и бам по главата, "Дърво" и още един удар по тиквата. А аз само стоях и наблюдавах и викам няма да се обаждам .

# 650
Слава Богу, че Мечо не ме вълнува.
Пуце, това са драконоски клаузи, ве. Освен задължения, наемателката ТРЯБВА Да има и права. Иначе договорът ти е нищожен.

Зисе, мдааа, и Зомбитата гледам. Обичам ходещи черва, какво да правя?!?!

Има, как да няма, вж. точка 5. Аз съм разумна драконица.  Grinning

# 651
  • КиТ
Crazy Crazy Crazy Crazy Нареждам се до Сончето за искане на златен медал  Whistling Whistling Whistling

Пуци само размахване на пръст не стига Naughty Joy Joy Joy Joy Иначе тежко му горко,на този който иска Мечо под наем Crazy

Джой,Джой само с блага ракия ли ни черпиш и кви са тия чували дето ще му слагаш на жениха като дойде на наша земя,някой да не ти го вземе ли Thinking

Точките,запетайките и удивителните най-ме измориха Mr. Green

малеее, страх ме е да си легна  Shocked утре може вече да има две нови теми, докато аз съм спала  hahaha

Снощи си легнах с тази мисъл,но не би успях да хвана още старата тема Shocked Joy Joy Joy Shocked

# 652
  • срещу двата комина :)))
Пуце, ако можех да стихоплетствам щях да се пробвам, ама е...пуста липса на талант  Joy
а как да плюем само по Кийрето, бре, Джоковица колко плюнки обърса  Mr. Green

# 653
Е, то само стихоплетстването да е проблема, Муре. Ми ако поискам за заместител Бетани или Джуди, а?  Mr. Green

# 654
  • София
Подозирам, че Джуди няма и за `пип`да можем да го приближим...  Whistling

# 655
  • срещу двата комина :)))
Е, то само стихоплетстването да е проблема, Муре. Ми ако поискам за заместител Бетани или Джуди, а?  Mr. Green
при положение, че мога да ти дам Мичо  Shocked

# 656
Дами, аз такова... Снощи писах на 31-ва страница  Shocked Да не излезе човек да пийне мартини след бирата значи  Crossing Arms

Забравих да се отчета - гледах три епизода на Being Human, засега не съм зарибена  Rolling Eyes
а за Мичо кво ши каеш  Rolling Eyes

Хубав, като не броим косата  Laughing

# 657
  • София
Слънчо, само хубав ли ще кажеш!?!?!?!?
Кажи как го виждаш като вампир!

при положение, че мога да ти дам Мичо  Shocked

К`ъв е наема за `пип`на Мичо?

# 658
  • Ænima/Albuquerque
Подозирам, че Джуди няма и за `пип`да можем да го приближим...  Whistling

В правилна посока мислите.
Дубрютър.  Mr. Green

Снощи заспах с Гослинг и започвам сутринта с красоти.
Как гу не беше срам цел филм да се разхожда по костюм, направо съм изумена.  Shocked

# 659
  • вятър в маслините, вятър над хребета

Извънредно резюме: Зиса яде попара с Калашникови парчета, Ангелина пие червена бира. Джой се бракосъчета.
Дълбоко съм засегната- най-важното в резюмето трябва да се изпише първо Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Мечо няма да наемам Mr. Green

Добрутро де Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт