МАЙ-ско бебе расте и хубавее и мама с него се гордее! - Тема 11

• 26 036
  • 718
  •   1
Отговори
# 165
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ДЕСИ - опосумче- сватя!
Бъди здрава, красива и лъчезарна и да ми гледаш снахичката! Весел празник!

# 166
Честит Рожден Ден,Опосумче!!!Да си жива и здрава,все така очарователна,мила и добра и много много весела и щастлива!!!Бъди обичана и най-любима!!!  newsm51

# 167
Опосумче - честит рожден ден! Да си жива и здрава и много, много щастлива  bouquet
И честито зъбче на Мариса. Дано всички останали да избият лесно и бързо  Hug

# 168
Забравих да отбележа КРАСИВ мъж  hahaha Та аз лично тайничко бях щастлива от това ново откритие Mr. Green

Марте,в тебе ми е надеждата да я/го провериш smile3532

Честито зъбче на Мариса Heart Eyes

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КРАСИВАТА ОПОСУМКА!ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА!

Олее,забравих одеве Нанди ooooh! Прекрасни снимки и прекрасни малки принцески Heart Eyes Моник ми скри шапката Laughing

ГлеЙте сЯ,искам бързо мнение за този стол,че вече ще се гръмна Crazy

http://mal4o.com/product_info.php/products_id/1456

Някой има ли такъв,стабилен ли ви се струва,някой случайно да го е виждал наживо....

# 169
  • Варна
Благодаря ви момичета, толкова сте мили, и аз като Елфи се просълзих  Hug
Почерпете се с една торта с опосуми и разни други такива същества  Laughing

# 170
Честит рожден ден на една от най-красивите мами в темата ни! Бъди все така прекрасна, много щастлива и обичана!!!

# 171
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ОПУСУМЧЕ!!! bigdance2  Gift  :party023

Луси,Луси...голямо съниване му удари  rotfImbo Столчето,което си показала изглежда много готино,но незнам колко е стабилно...

Гери много вкусна сутрешна почерпка.

За очен лекар,ортопед,да взема да питам педи другия път.Водила съм Мариела на ортопед само веднъж в началото като беше на около месец.

Нанди,и аз искам клипче на пълзящата назад пухкавелка.

Добре дошла на новата мама,все забравям да го отразя.

За томболата-за мен няма значение дали ще е за децата или за майките:)

# 172
  • Варна
Честит рожден ден, Опосумче! Да си жива и здрава и много обичана мама и любима!

Относно прегледите - ние ходихме на ортопед на 3 месеца и ни каза да отидем пак като стане на 8 месеца.

На други специални прегледи не сме ходили, освен на гастроентеролог, но това беше заради запека. Чудя се дали да не го заведа на офталмолог, че мъжът ми е с мързеливо око, да не се окаже, че има такъв проблем newsm78.

# 173
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ОПОСУМЧЕ - ДЕСИ!!!!
БЪДИ ЖИВА И ЗДРАВА, ВСЕ ТАКА КРАСИВА И ЛЪЧЕЗАРНА, БЪДИ ГРИЖОВНА И МИЛА МАМА, И МНОГО ОБИЧ В ЖИВОТА ТИ ДА ИМА!
Нанди, страхотни снимки и деца.
Честито на всички месечинковци!
Честито и на всички озъбили се!
Луси, страшен сън! Стола ми харесва!

# 174
Опусумче, честит рожден ден! Бъди все така нежна и обичана!

Мариета, честито зъбче. И аз как ги чакам...

Луси, за какво съм те игнорирала??? За томболата ли? Ами ти вече си в списъка, споко, къде без теб Simple Smile Нели, хайде да теглите, достатъчно време имаха всички желаещи да се запишат. Майчетата стават нетърпеливи да овършеят магазините Simple Smile

Въпрос - някой пазарувал ли е от продавалника? Как става цаката с транспорта и плащането? Кои куриерски фирми доставят на прилични цени?

# 175

Въпрос - някой пазарувал ли е от продавалника? Как става цаката с транспорта и плащането? Кои куриерски фирми доставят на прилични цени?

Редовно си пазаря какво ли не от там.
Доставката е по лична уговорка.Както се договорите с продавача -може по пощата/за по-дребни неща е по-изгодно/ или с куриерска фирма/Еконт,Спиди/ за по-едрите.
Цената на доставката също вие си се уговаряте,обикновено е за сметка на купувача...но пак казвам може и да не е и да се пазариш на лични съобщения/аз правя така обикновено при по-едри суми и ако стане -стане Blush/

А в сайтовете на куриерите си има тарифен калкулатор и може да си изчислиш колко ще струва приблизително  Peace

# 176
  • София
[Въпрос - някой пазарувал ли е от продавалника? Как става цаката с транспорта и плащането? Кои куриерски фирми доставят на прилични цени?

И аз си пазарувам, но до сега не съм изпращала нищо! Peace
Ако купуваш нещо първо виж рейтинга на продавача- ако има само положителни оценки, значи е точен! Peace Аз парите ги пращам или по банков път или със запис в пощата!
 С Български пощи обикновените колетчета струват около 1.5-2 лв. и пристигат за 2 дни (може и 1 ако го пуснете сутрин!) Това е уточнение за всички, които искат да участват в Коледната томбола.
За мен томболата е начин да покажа уважение към всички вас и особено към този, на когото ще подарявам. Hug Изпитвам истинско удоволстие от такива дребни жестове и за мен е без значение за детето ли са или за майката.
П.с. Нанди: Децата са страхотни, а Моника е супер подвижна за килограмите си и е голяма душица! Hug

# 177
  • София
Да ви покажа нашия Данко как яде пюрета.Отваря уста като ламя

И още-като сме в майчинство работим от вкъщи  Grinning

Между другото-днес дадох банан намачкат само 2 кръгчета за проба

Последна редакция: пт, 02 дек 2011, 16:46 от silvia1111

# 178
Да се икажа и аз по въпроса с томболата - реших да купувам коледен сувенир, не играчка ! В началото бях за играчка, кавам си честно, но:
1. не знам майката какви претенции има към играчки/марки - хубавите играчки на ФП и Чико са над 15 лева, до 10 лева най-много да взема някоя гризалка;
2. подаръкът може да се повтаря, тоест майката вече да има тази играчка

Затова ще взема нещо коледно, така всяка година акто е коледа ще се сещате че е от нас и надявам се ще си го ползвате с удолствие, и най-важното ще ви остана за спомен. Доакто това с играчката е временно, ще я ползва има-няма 1 месец и ще се захвърли в някои ъгъл.

МОЛЯ ВИ СЕ ! Уточнете кога е тегленето, крайна дата за изпращане и последно сумата.
Тази цялата неорганизираност започва да ме дразни и съм на път и аз да отпадна. Ще пътувам и
после няма къде да ви търся подаръци !

П.П: Марте какви са тези трима хубостници дето си ги турила в подписа бре ?  Laughing Не бяха ли две момчета ?

# 179
Ей,мен ме няма в списъка,а пък преди три страници заявих желание newsm78
Даже Мартичка каза,че ме е вписала....
Изтървах ли последния влак?

Общи условия

Активация на акаунт