МАЙ-ско бебе расте и хубавее и мама с него се гордее! - Тема 11

• 25 953
  • 718
  •   1
Отговори
# 480
хихихи тоя cън щe мe yмори, ох голям cмях! Обaчe чacттa c вcички мaми в Cпa хотeл aмa нeвeроятно много ми хaрeca пъъъък...
Лycинкa, много ce рaдвaм, чe вcичко e ок! Голямо гyш нa Вeнцyлини.
Мaми, много мe ycпокоихтe. Инaчe ecтecтвeно, чe много ce рaдвaм зa моятa пъргавeлкa, но нямa и кaк дa нe ce трeвожa. Ceгa, кaто ми припомни Бyбeто и нa нac ортопеда ни кaзa, чe щом дeтeто прaви дaдeно нeщо, знaчи e готово, но бях зaбрaвилa. Мaйкa ми и тя много мe шaшкa. A зa cпирaнe и дyмa нe можe дa cтaвa - нe могa дa я yдържa!
Блaгодaря ви отново! (гyш)
Щях дa пишa много дрyги нeщa, но вcичко зaбрaвих... Нa компa cи пишех нa друга cтрaничкa и cи бeшe cyпeр Sad НО ДA ЗНAEТE, ЧE CИ ВИ ЧEТA и то много подробно!
Много мe e яд, чe нe мога дa ви  глeдaм cнимкитe пъъък Sad Sad Sad
Днec ни взeхa кръв и глeдaх рeзyлтaтa в нeтa, но cи cпомням caмо, чe хeмaтокритa e понижeн и мaй тромбоцититe, но нe cъм cигyрнa... Yтрe щe погледна пaк. A yринa изобщо нe можaх дa cъбeрa и мaй щe пробвaм мeтодa нa Хeрич Wink
ииииии, ceтих ce кaкво зaбрaвих нa обяд - Хeр, aз вeднaгa тe взимaм, aко щe дeзeртирaш! Може дa отидeм нa вилaтa в Cв. Влac c подобaвaщо количecтво джинчe... Eeeeeeх, живот! Чe щe cмe близо и нa вaрнeнcки мaми Wink
Лeкa от мeн *)

# 481
Леле, изчетох ви!  Laughing book

честито на всички озъбили се, пораснали дечица и техните мами   bouquet
Страхотни снимки сте показали, няма да изреждам поименно, но и бебоците, и украсите ви са супер! Ние сме в процес на местене и е малък ад в момента, та коледната украса ще е за догодина.
Бързо оздравяване на болничките- търпение, всичко минава.

Луси- сори, но се връщам на твойта тема за хемоглобина, защото ми е болна. Нашият май ще е най-ниският от всички: само 94 е!!!!!  newsm45 Зор голям, че кърмих 6 месеца...Предписаха ни малтофер на капки, но не смятам да го давам, защото прочетох, че между 6 и 9 месеца е филиологично по-нисък при някои деца. Може да не е заради ниско желязо, а за да се изследва трябва венозна кръв- периферната от пръста не е показател, бла-бла.

В тази връзка за жълтъка- мисля да е в края на месеца, през ден по 1/4 и после след 7 дни по 1/2. Дано да помогне да влезем в "нормата".  Crossing Arms

Зъби нямаме, не се кефим на зеленчуковите пюрета, плодовите са с компромис.

Много хубава среща сте направили, аз точно тогава естествено съм я пропуснала smile3511, но снимките са уникални!

Сима- страшен сън  hahaha, да не сте вадили паспорт на детето?  Laughing

За пишката- не сме я открили още. Открили сме си само едното ухо и няколко косъма от косичката, като и едното бедро и корема. чакам с нетърпение да си я намери, за да си я забелва сам.

И преди да сте пуснали новата анкета да кажа за тази- спи в нашата стая сам в креватче през нощта. През деня е на леглото до мен или сам по средата на спалнята.

За регистрацията- много отдавна имах една и пишех с нея по теми различни от бременност и майчинство много преди изобщо да посмея да мечтая за дете. После обаче спрях да пиша, забравих си паролата и така си остана с години, докато не си направих нова регистрация наскоро- е скоро, скоро 7-8 месеца май.
Отчетните ги открих след като забременях случайно: първо хвърлях по едно око, след като родих се записах. Споделяла съм и преди, че съм изключително суеверна, никой не знаеше за бременността ми докато не ми пролича видимо. Може да е глупаво, но е така.
Пиша винаги когато имам възможност, не обичам интриги и спорове на дребно и няма да коментирам кой, какво, как, кога и колко писал.

Дълго стана, на който му се чете- да чете.  Peace

Лека нощ!    smile3535

# 482
  • при палмите и алигаторите,FL

# 483

Уникално сладка Моника!
То ухилено, ухилено, чак неповторимо. Много ми е слабост таз шошава Моника  Heart Eyes

Хоупинда..Ето това е то приятелка- без да знае какво, що, директно застава зад мен и туй то. Само така. Да знаеш, каквото и да става, аз съм невиннааааа  Mr. Green

Хоуп, Хоуп..днес забравих, че Фиф става на 7 месеца, беее..Да ти е живо и здраво юначето и като гледах едни снимки дето се напиня да ходи, скоро ти пожелавам и това да стане, макар не съм сигурна, че това ще ти донесе особено много спокойствие  Laughing Дет се вика- все по-зле ще става  Joy

Елфините моми, наистина не си приличат като малки. Напълно различни са. На мен друго ми е интересно. При Елфи са се наредили така:
Момиче-момче-момиче-? Та ми е чудно ако роди четвърто какво ли ще бъде?

Аз ако имам четири сигурно ще са така: момче-момче-момче-момче  Joy

Айде, лека нощ, до утре
А, само да вмъкна, че за сирене е рано още, ама вие си знаете. Най-рано според мен към 8 месец, аз лично ще го въведа в 10-я  Peace

# 484
Добро утро!Пожелавам ви един усмихнат ден!Всички хремави да оздравяват бързо,всички зъбки да избиват лесно,и хемоглобините да растат веднага  Grinning И ние днес се събудихме с кашличка от задна хрема ,но аз чакам "всеки момент " да ни избият горните два зъба.
И аз като БУБА мисля че е рано за сирене както и за жълтък , но ние още се захранваме с зеленчукови пюрета ,каката ни е с алергии и аз съм предпазлива!
nandi и Елфи децата са ви страхотни, да са ви живи и здрави!

# 485
  • Стара Загора
Малеееее влизам и що да видя....моето дете станало дете на Хоупова Mr. Green Давам го...давам го...на промоция с брат му вървят Twisted Evil Хоупова осигурявам млякото и пампресите до...когато требе Crazy
Ох момичета, момичета.....преколедно си изпоскубахме косите /който има де...щото аз съм плешива вече Twisted Evil/
По темите на Мушенце:
1. Жълтък не съм давала повече от половин...ама аз не съм превърженик на тоз ти ми жътък. Така, че тук мълча щото не съм компетентна и да не объркам някой.
2. Пишката - забели я сам...голямо дърпане и мачкане...как не го боли незнам. Само да е гол и ръката му е там и се сърди когато я махам Twisted Evil Мъже Crossing Arms Та все е мачка и преди седмица някъде сержа като го къпише решил да пробва...тя па се показа главичката и сега всяка вечер като го къпем я показваме Mr. Green
3. За кухнята - Слави го записах доста късно....направо вече когато бяха манджите и супите. ПЮРЕТАТА ги бях прескочила /купувах/ умишлено. Тогава давах супата на обяд, вечер манджата с едно сухарче вътре...към 18-18,30 когато му се падаше там и към 20ч. той пиеше мляко и ...нокаут Mr. Green Та и с Борис така мисля да правя....но ще видим....той сам ще си покаже.
Рапорт даден bowuu
Честити месечинки на всички дето съм пропуснал и днешните дето няма да пропусна Mr. Green Да са много здрави и послушни Heart Eyes
Мда...като казах здрави се сетих, че снощи търчах на доктор с Боримечков...рекох ще го опазя от бацилите ама нъц.. Twisted Evil Започна да прикашля леко през деня...вечерта като се закашля...че неможе да си вземе въздух...че полудях....Бягах по спешност в апартамента на нашето педи...на друг не вярвам за децата си Twisted Evil Жената като ме знае....рече идвай веднага, че инач на теб трябва да бия после диазепам Mr. Green Та резултата е много гъст носен секрет, който се стича назад и го дави и леко зачервено гърло. Пръскам Тантум верде в гърлото по 2 пъти на ден и чистя нослето често. То като ме види с апиратора и  #Crazy Имам чувството, че ако можеше да ходи...щеше да хукне като полудял Mr. Green
Аууу Момика е голям сладък мишелин Hug
Герииии не съм те отразила за питането...то този месец ми е направо кошмар Tired с тези болести...Слави още е болен апропо Tired и май хич и няма да успея да видя Хоупова Tired
Пускай снимкове на скйп да ги видя тези снимки...макар да не съм голям спец...аз съм спец по омазването Mr. Green

# 486
Доброе утро Simple Smile

Нанди, добре е Виката, мерси за загрижеността. Расте, пее и хубавее  Heart Eyes
Нахранена, в момента спи в другото си легло, със сменен памперс. Облечена с розово боди, жълт панталон и розови чорапки. Ако съм изпуснала важен детайл ще добавя и него.  bowuu

# 487
Та, накратко само частта, в която сте замесени – момичетата от тук, от отчетната тема бяхме в един физкултурен салон (намиращ се в нещо като хотел със СПА). Имаше преподавател, който беше едно младо момче – мускулест спортист, тип фитнес-маниаяк, но цялото му лице беше покрито в дебел слой фон дьо тен. Показваше ни някакви много странни и много сложни гимнастически упражнения, които ние повтаряхме, хванати за ръце и тичайки в криволичещо хоро.
В това време, докато виехме хорото, изпълнявайки причудливи движения, влязоха някакви костюмирани хора, единият беше адвокат и почнаха да търсят нещо по земята и чух как адвокатът обяснява, че тук някъде Боримечето си е загубило документите, малко след като се е родил. (що за дивотия!) Но в съня ми майката на Боримече беше Хоуп. (!!) През цялото време адвокатът го наричаше Боример (!!!) и аз минавайки с хорото покрай тях понеже ги подочух и исках да им обясня, че Боримече не идва от Боример, а че това му е прякора и че всъщност се казва Борис (и в изгубените документи най-вероятно това пише). Но точно да стигна до тях и те излязоха от салона...
Няма такава простотия просто, откъде ми ги ражда мозъкът нямам представа. Това е малка част от съня, но понеже за останалата нямам думи, няма да ви я разказвам.

smile3532 smile3532 smile3532
Сима, изби рибата! Само дано не са ти пророчески сънищата и да си изгуби моя син докИментите с тия пътувания, че това ми е голчм ужас на мене .... Praynig

Иначе Боример ( rotfImao ) го взимам за син отма! Заедно със Славун! Даже и майка им ще взема, да има с кой да си пием джинче лятото, а зимата да ми разтрива петите !  Whistling
 Mr. Green

# 488
Добро утро!
При вчерашните събития съвсем забравих да честитя месечинковците - Вики на Джей, Дани на Люфис, и разбира се Фифо на Хоуп!    bouquet  bouquet  bouquet  ura  ura  ura  ura
И сега да не забравя и днешните - Еди на ГериСян, Мириндичка на Спасдиди, Тияна на Полита, и разбира се наша милост  bowuu- малкото ми непослушниче Ани.
Да почерпя нещо сладичко:

Относно регистрацията във форума - регистрирах се, като разбрах че съм бременна. В отчетната съм от септември, но не бях много редовна - ходех на работа до последно.
Нанди, Моника е ужасно сладка- Направо да я схрускаш.
Сима,  rotfImbo rotfImbo rotfImbo smile3532 smile3532 така се смях на съня ти, че събудих дзвера. Моля, ела сега да го приспиш, че не ще  box
Хера, страхотни снимки   bouquet- ега ти професионализЪма - ние не моЕм те стигна никога.
Взе за прескача - стига толкоз.
А забравих,  Луси bouquet, браво за изследванията.

# 489
  • Варна
Добро утро!

Честити месечинки на Ани на a_val, Еди на Гери, Миринда на Спасдиди и Тияна на Полита!

Да се включа и аз по последните теми:

1. Кухнята при нас е от 10 месеца мисля, имам възможност да го запиша по-рано, но няма, защото още не съм въвела всичко /то какво ли съм въвела, едни зеленчуци и някой друг плод Laughing/.
2. С жълтъка ще изчакам още месец, а сирене и други млечни и аз мисля след 10 месеца да въвеждам. Сега на дневен ред са ми плодовите пюрета, после месото, след това глутена и едва след глутена ще въвеждам млечни, а жълтъка не знам, някъде към 8-ми месец мисля.
3. Пишката на Валентин е забелена с моя помощ или поне така мисля, не съм много сигурна дали няма нужда още да се забелва newsm78. Но вече не я пипам, да си я дооправя сам. Все още не я е открил.

Syma, голям смях е съня ти, името Боример е направо трепач Joy.

# 490
  • София
Здравейте.Да се включа и аз.Имам регистрация от 2006г. когато забременях с дъщеря ми.В отчетната тема съм след като забременях с Дани.Преди четях теми които ме интересуват.
За жълтък-давам през ден по 1/4.
За забелването-нещо не успявам още.
Тези дни и аз мисля да сложа малко сиренце в пюрето.

# 491
Добро утро  wavey !!!

spasididi ,nandi,Бубе,tzura,Луси  Hug Hug Hug Благодаря ви за хубавите думи за моите дЯца   Mr. Green Heart Eyes Hug

Сватя....Моник е не-ве-ро-я-тна !!!Ей за такава сначхичка си мечтая....весела и засмЕна  Heart Eyes  Пък и сватята е номер 1  Flutter !!! /ейй....уредих се аз  Mr. Green /

Лусиндоооо....шЪ мЪ умориш!!!Какво пак хулиш детето ....аз все цъкам с език какъв е готин и по снимките и как позира...ти сега пак започна да си измисляш някакви работи  Mr. Green

Аз пък все се чудя как все успявате да ги снимате засмяни и ухилени  Thinking Рая толкова невероятно се хили,такава усмивка има....и като застана с фотоапарата,замръзва и гледа кат' ПУКЪЛ  smile3506  ooooh!

Сима....направо се попиках от смях с този твой сън  rotfImao Как успя да го родиш такъв ,то бива бива....фантазия.... Crazy

Аз да се похваля колко съм смотана....Вчера бях до КАрфур и беше такава жега вътре и си бях нахлупла една шапка,която съмсушила в сушилнята и яко се е свила...та така ме беше стегнала на тиквата,че щях да припадна от болка.А не можех да я махна,че косицата отдолу ми беше....  яко мръсна #Crazy  Embarassed
И в цялата тази тъпня,плюс някаква неориентирана майка,която ми се пречкаше и все едно избираше златни кюлчета от тези пюрета....награбих пюрета на Хаме/някакви чешки без консерванти,сол и захар/ на съвсеем прилична цена/10 ст. над Ганчевите/.И крача гордо и си свиркам...и като се прибрах видях,че съм взела само МЕСНИ  #Silly Та сега щЪ не щЪ ще въвеждам и месо/да не си помислите,че ще тръгна пак за зеленчукови/  Mr. Green

# 492
хихи щe cи имaмe ощe eдно мecоядно! Eлфи, cпоко, нaли понe ca бeз конceрвaнти Wink
 Хeрa, ceгa кой когa нe отразява!? Sad Aз cи викaм, ощe yтрe щe дотърчиш! (тyк ce cърдя, но нямам тaкaвa eмотиконa) Sad
Чecтито нa милитe ни мeceчинковци (тeзи, които cъм пропycнaлa cъщо дa ce чyвcтвaт поздравeни)! Дa ca ни живи и здрави, дa рaдвaт мaмa и тaти!
Хyбaв дeн нa вcички!

# 493
хихи щe cи имaмe ощe eдно мecоядно! Eлфи, cпоко, нaли понe ca бeз конceрвaнти Wink

То моето уж последното в темата....последното захранено...,а сред първите месоядни и глутенови /че и това въведох с една каша  Laughing ooooh! /.Не се притеснявам, не треперя,всичко се понася отлично,пък и не е малка  Peace

# 494
Запис чак сега в темата   bouquet
                                      bouquet  bouquet

Моничка много сладка бузанка !! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт