В очакване сме на ритничета от Майските мъничета

• 26 555
  • 716
  •   1
Отговори
# 615
Момичете, на някой от вас да му е изсъхнала до безобразие кожата на лицето? Моята става толкова зле  Sad как да я спасявам  newsm78

# 616
Здравей, Куин Клара!
За доктор Атанасова мога да кажа само хубаво - виждала съм я два пъти, младичка е  - между 30 и 40, на сайта на клиниката има описание на кариерата й, към мен се отнесе много печено, не гледа да ти вземе парите, а да свърши работа - при първата ФМ трябваше да ми вземе 100 лв., тя ми таксува 80, ходих при нея и на една консултация, за която не взе пари, на мен ми допада, ти сама прецени...Истината е, че исках преди да се запиша във Фемина, но се държаха с мен ужасно по телефона, все едно не такива като нас им изкарват хляба, а те изкарват нашия...Тогава точно от първата страничка на Благовесна прозвъних още няколко клиники, и избрах Марковс - вътрешно усещане просто, чак после се рових из форумите за инфо. Не съжалявам!
Ели, аз също нямах час, просто се обадих и ги помолих, казах колко съм притеснена - може наистина вече да е наблъскано, но все пак опитай - кажи, че просто искаш консултация и ще им занесеш всички изследвания... Hug
Дам, във Фемина едната от жените на регистратурата, по-точно тази с русата коса е изключително нелюбезна  Close.И други хора се оплакват от  отношението и

Последна редакция: ср, 14 дек 2011, 17:01 от Бебоне

# 617
беки много се радвам за добрите новини
но ми е много интересно как някои казват още на ранния скрининг в 12 г.с какъв е пола а при теб не са искали да се ангажират с конкретно мнение тоест на всички които по рано са им казали момиченце има вероятност кам 20 г.с да се появят и тестиси Laughing Laughing Laughing

Ами с такова впечатление останах и аз. Доки говореше обаче все за момчешките работи, та си мисля, че може би подозира мъжленце, но не смее да ме навива още...живот и здраве януари ще се разбере.
Каза ми до 10 дни да се обадя за резултатите от бхс, но това се пада точно на 24-ти. Дали да звънна на 23-ти? Как смятате?

Аз мисля че пак всичко зависи от това колко добър специалист е лекаря и от това с каква апаратура работи.Мисля че повечето не играят на сляпо,а те си имат някакви размери по които си познават.На мен специално д-р Димитрова предположи не потвърди на ранния скрининиг по размерите на главичката че е момиче.

# 618
Здравейте,

и аз се записвам за срещата, имаме ли резервация?

1. Drina
2.sweetye85
3.Jalto_pate
4. Артемида
5.janin4eto_87
6.zvun4e
7.mi6oka
8. Беки_Б
9. tzveti 1
10. Anjella
11. cruelraven
12. Jia_m
13. elica 08
14. pale.enchantress

И да се оплача, днес е моят ред да съм тъжна. Не знам какво става, цял ден рева, а видима причина няма. Даже вчера научих една много хубава новина. Не вярвах че мога толкова да ми падне настроението и жизнеността. Абсолютно никога не ми се е случвало.

Голяма прегръдка на всички, много ще се радвам да се видим

# 619
  • varna
Ехо, варненските бъдещи мами Rolling Eyes, ние няма ли да си организираме някоя среща, да обменим опит на живо........Къде сте?

# 620
  • София
Отивам на Коледно тържество на малкия и бързам, но искам да се похваля....
Резултатите от амниоцентезата:
ЗДРАВО МОМЧЕНЦЕ!!!
Идва ми да крещя от радост.
Приятна вечер, милички. Аз не съм на себе си от радост:))))

# 621
  • varna
Радвам се за тебе Кари! Laughing

# 622
Кари,това е просто чудесно,сигурно огромен камък ти е паднал от сърцето....браво  smile3501
Беки,на мен ми вдигнаха,но честно казано първите лекции ги пропуснах,понеже не ми вдигаха или беше изключен телефона,но нали съм упорита та продължих да звъня,ще видя ако имат някакви други координати да ви ги дам  Peace

# 623
  • Sofia
kari, много се радвам за теб! Мога да си представя какво ти е било!

Момичета ,взех си изпита!!! Grinning Grinning GrinningМного съм щастлива -това са 6 години от живота ми!Вече съм магистър -фармацевт и даже още не мога да повярвам!!!А бебето през цялото време ме риташе -сигурно и то доста се е вълнувало Mr. Green

# 624
Kari   Hug много се радвам за теб,
janin4eto_87 честито  Grinning

да се запиша и аз за срещата  Simple Smile
1. Drina
2.sweetye85
3.Jalto_pate
4. Артемида
5.janin4eto_87
6.zvun4e
7.mi6oka
8. Беки_Б
9. tzveti 1
10. Anjella
11. cruelraven
12. Jia_m
13. elica 08
14. pale.enchantress
15. pileto13

# 625
  • София - Младост 1А
Хелоу,

Прибрахме се току що от Токуда. Бях записала на малкия час за нефролог, че има някакви проблеми. Уж всичко изглежда наред, но малко изследвания трябва да направят.
Сега чакам съпружеството да се прибере и ще учим стихотворение за Коледа... пионерско поръчение от градината са ни дали.

Kari, браво, чудесно, страхотно... много, много се радвам!  newsm44

janin4eto_87, честито! Много успехи и късмет ти пожелавам!  newsm10

Арлина, ние на Нова Година ще сме в Хепи. Били сме и друг път и е много весело. Най-важното е, че е близо до нас и можем бързо да се приберем. Пешко ще празнува с баба и дядо, а ние... като за последно сами. После... поне 3 Нови Години ще изкараме по къщите.

Verano, чудесни резултати!

Tzuntzurka, радвам се, че всичко и при теб е наред!

Само да ви кажа, че администраторката във Фемина е същата като преди 6 години. Просто няма друго такова същество. Явно обаче си имат причина да я държат.

Беки, записах се. Звъннах в 10 сутринта. Имат и мейл, ако искаш пиши им – трябва само да си оставиш името и че искаш да се запишеш за лекциите. Ето мейла: office@interconnectionbg.com
За изследванията, провери на сайта (http://lmpbg.org) дали са готови. Ако не са публикувани, няма смисъл да звъниш на доктора ти.

Krasichka, и двамата ми лекари в 12 г.с. казаха, че е почти в сферата на научната фантастика да кажат какъв е пола. Предполагат според размера и движенията на бебето, опирайки се на опита си. Но да кажат със сигурност какъв е пола... поне моите доктори не се навиха. Утре съм на преглед и ще споделя.

pale.enchantress, утре ще звънна за резервацията и ще ви пиша. Пусни си някой романтичен филм, изяж един гооолям шоколад, поговори с приятелка и всичко ще си дойде на мястото.

# 626
здравейте момичета
много се радвам за всички с хубави новини
Жанинче честито   bouquet  bouquet  bouquet
моя държавен е точно май месец и сигурно ще го пропусна зависи кой изпревари изпитите или бебо

Кари миличка  Hug Hug Hug браво

Дрина значи и аз много много да не вярвам тъй се замислям вече че на мен ми казаха в 12 семица но се наслушах на доста истории с объркан пол даже чак на финала

# 627
Кари, чудесни новини!!! Браво!  Hug

Жанинче, честито!!! Много успехи в професионалната сфера ти пожелавам!!!   bouquet

Мишока, Дрина, благодаря ви много.  Hug Hug Hug Ще драсна едно мейлче сега. А в този сайт трябва да имам парола. На мен ми взеха кръв в Щерев и нямам номерче, ще трябва пак при тях да се обадя...

Красичка, аз четох в един сайт, че между 12-14 могат да предполагат, но моите явно не им се занимава или не искат да ме лъжат. Живот и здраве като му дойде времето всички ще  разберем!  Wink

Момичета, исках да ви попитам за обезкосмяването - как се случва при вас? Мен ме посъветваха още да не ходя на коло маска та за сега се бръсна, но ми е много неприятно.  Confused А преди раждане задължително трябвало да сме епилирани или обръснати - имате ли информация по въпроса?  newsm78

Последна редакция: ср, 14 дек 2011, 20:37 от Беки_Б

# 628
Беки аз си ходя на козметик без прекъсване всеки месец предопредих козметичката но нямаше никаквки проблеми и мисля да си ходя до края ако нямам проблем
иначе преди термина е много препорачително иначе те бръснат в болницата а това мисля че е много неприятно точно когАтО си с контакции

# 629
  • София - Младост 1А
Мишока, Дрина, благодаря ви много.  Hug Hug Hug Ще драсна едно мейлче сега. А в този сайт се влиза без парола ли?

...

Момичета, исках да ви попитам за обезкосмяването - как се случва при вас? Мен ме посъветваха още да не ходя на коло маска та за сега се бръсна, но ми е много неприятно.  Confused А преди раждане задължително трябвало да сме епилирани или обръснати - имате ли информация по въпроса?  newsm78

Ако говориш за сайта за резултатите от БХС - с парола се влиза. Паролата са трите ти имена, датата ти на раждане и датата на която са ти взели кръв. С тези данни можеш да си ги изкараш от сайта. Като отидеш на резултати, виж накрая на страницата:

3. Алтернативна идентификация.
Ако не сте получили код на пациент и парола, и не сте попълвали поръчка в сайта на НГЛ, можете да използвате този метод.
За идентификация трябва да въведете данни във всички полета, идентифицирането ще е успешно само при пълно съвпадение на данните.
Имайте предвид че са възможни разлики в изписването на имената при регистрация в лабораторията, заради които идентификацията по този начин може да е неуспешна.
При този тип идентификация имате достъп само до резултати от пробата взета на указаната дата.

А по втория ти въпрос... ами да, за раждането трябва да си обезкосмена изцяло. Никакви лентички, кози пътечки, линийки и прочие. Аз си ходя на кола маска. Всъщност ходя близо 20 години вече и не ми е проблем. С предишната ми бременност си ходих до края. И сега смятам така. Предимство е, че по време на бременност космите по бавно и по-малко растат. Поне при мен е така. Ако не си се обезкосмила вкъщи, в предродилна зала, ще ти направят процедурата, преди другата "вълнуваща" процедура, а именно клизмата. Мен не са ме бръснали. Бях се привела във вид готов за действие. Чувала съм, че бръсненето в родилния дом е малко неприятно... не е като вкъщи - пяна и помощ от съпружеството... демек без екстри.

А да и още едно изискване - никакъв лак на ноктите на ръцете и краката!!! Ще ви накарат да търсите начин да го триете. Следят за посиняване на ноктите при раждане.

Последна редакция: ср, 14 дек 2011, 20:43 от Drina

Общи условия

Активация на акаунт