В очакване сме на ритничета от Майските мъничета

• 26 556
  • 716
  •   1
Отговори
# 600
Излязоха ми резултатите от БХС - риск за Даун 1 от 2800, риск за Едуардс 1 от 1000000, риск за дефекти неврална тръба/коремна стена - нисък. smile3501
Вече съвсем се успокоих smile3503
Пожелавам на всички с подобни притеснения, тревогите да са били напразни.
elliee, аз на твое място бих направила амнио-то. Каквото и да решиш  fingerscrossed fingerscrossed Hug

# 601
Затова се разбрахме с доктор Атанасова в центъра да ме прегледа сега -

cruelraven, можеш ли да ми кажеш повече за доктор Атанасова? Имам преглед при нея, въпреки че исках при д-р Марков, но когато аз мога да отида, той е в отпуск. Не намирам никакво инфо за тази докторка в нета, пък се чудя дали е добра. И ако може да ми кажеш колко струва един преглед? Мерси предварително  Hug

Ели, аз съм чувала за Марков, че ако му кажеш, че имаш спешна нужда, ще те приеме веднага. Стискам палци всичко да е наред и да се успокоиш най-накрая  Hug

Приятен ден на всички   bouquet

# 602
Мили майски мами Колко сте изписали.
anjella за работата частна мога да ти разкажа при мен как стана. Още в първите дни на септември легнах на легло и можех да стигна до работа. геройство беше ако успеех да изкарам поне половин час до час и то веднъж в седмицата-толкова ми беше лошо и повръщах. Градената клиентела тогава не осъзнавах просто щях да изгубя за месеците изкарани у дома. когато се върнах в офиса към края на ноември вече по-ефективно си стоя по цял ден и няма жив човек, няма работа и с това няма и доходи. Вярно че имах човек да ме замества, но това не е същото и има определени неща които само аз мога да свърша. Наложи се да прехвърля работата на колеги, които като се върна по майчинство едва ли ще ми я върнат. Бях чувала че бизнес се изгражда с години и срива за дни но честно не вярвах че ще се случи толкова бързо.

Първите седмици след връщането ми в офиса ревах и на тази тема освен да кажем на други, които за момента ме натъжаваха. Сега още ми е мъчно но нищо не мога да направя За мен това е 4та и вероятно последна бременост и не мисля че ще имам сили за още една, така че смятам че жертвата си струва.

Снощи гледах за пореден път Дневника на Бриджит Джоунс много ми харесва филма и там казаха нещо като че когато животът ти се оправя в една посока се обърква в друга. при мен винаги е било така. Даже периода в който работата беше супер успешна но здравето ми беше ад аборти кръвоизливи и какво ли не ми се струва като много по-ужасен от сегашния когато работата я няма никаква.

Целувки на всички мами във форума   Kiss

Аз днес съм ужасно поспалива може и да е от времето  и от тази мъгла не знам как ще довърша работния ден без да предрема на компютъра а иначе и за работа се успах. ха-ха

# 603
Здравей, Куин Клара!
За доктор Атанасова мога да кажа само хубаво - виждала съм я два пъти, младичка е  - между 30 и 40, на сайта на клиниката има описание на кариерата й, към мен се отнесе много печено, не гледа да ти вземе парите, а да свърши работа - при първата ФМ трябваше да ми вземе 100 лв., тя ми таксува 80, ходих при нея и на една консултация, за която не взе пари, на мен ми допада, ти сама прецени...Истината е, че исках преди да се запиша във Фемина, но се държаха с мен ужасно по телефона, все едно не такива като нас им изкарват хляба, а те изкарват нашия...Тогава точно от първата страничка на Благовесна прозвъних още няколко клиники, и избрах Марковс - вътрешно усещане просто, чак после се рових из форумите за инфо. Не съжалявам!
Ели, аз също нямах час, просто се обадих и ги помолих, казах колко съм притеснена - може наистина вече да е наблъскано, но все пак опитай - кажи, че просто искаш консултация и ще им занесеш всички изследвания... Hug

# 604
нещо не разбрах какво стана с това копиране...нова тема ли има  newsm78
Не не е нова тема,и онзи ден май някои беше копирал така първа страница  newsm12

# 605
Здравейте,
Отдавна не съм се разписвала, но не ми остава време. Сутрин едвам се събуждам, докато се разсъня, дам закуска на детето и става обед. После си играем, лежа и деня минава. Освен това организираме ремонт, до пролетта трябва да се преместим на ново място, дано успеем.

Опелкорса, всяко зло за добро, има време отново да работиш, сега най-важна си ти и бебето. Аз преди 3 г. зарязах кариера и всичко, работих като адвокат 5 г. , но като забременях преди 3 г., нямаше как да продължа, след това останах да си гледам детето, но не съжелявам за пропуснатите възможности  в професионален план. Сега се радвам на добро дете, което въпреки че е само на 2.5 г. проявява разбиране и откакто съм бременна се държи като доста по-голям. Така, че радвай се на бременността, а след това има време нещата да потръгнат!

Арлина, ние нова година ще празнуваме вкъщи. Откакто сме с дете само така празнуваме, но и не ми се иска точно на нова година, а и въобще на празниците да не е с нас.

mylene, хич не се връзвай на подобни приказки за пола. Аз и мъжа ми като преживяли вече втора хорионбиопсия нямаме никакви претенции за пола. Важно е детето да се роди живо и здраво, пък дали е момче или момиче е най-малкото нещо, все пак не можем да си избираме пола на децата. Не се тормози за подобни неща.

Ели, стискам ти палци.

Янинчето,
успех на държавния изпит!

Успех и на всички с предстоящи прегледи и очакващи резултати от изследвания. Аз от 15.30 съм на преглед и после ще пиша.

bouquet Heart Eyes

# 606
Здравейте!
Вчера ходих до Токуда и всичко е 6.Това мойто не били никакви контракции.Бебо си е ок, док каза че бил много буен JoyВече е цели 173 гр.За срещата аз няма да се включа, че няма кой да гледа Крум  Sad Но може би следваия път.Хубав ден на всички!

# 607
Здравей, Куин Клара!
За доктор Атанасова мога да кажа само хубаво - виждала съм я два пъти, младичка е  - между 30 и 40, на сайта на клиниката има описание на кариерата й, към мен се отнесе много печено, не гледа да ти вземе парите, а да свърши работа - при първата ФМ трябваше да ми вземе 100 лв., тя ми таксува 80, ходих при нея и на една консултация, за която не взе пари, на мен ми допада, ти сама прецени...Истината е, че исках преди да се запиша във Фемина, но се държаха с мен ужасно по телефона, все едно не такива като нас им изкарват хляба, а те изкарват нашия...Тогава точно от първата страничка на Благовесна прозвъних още няколко клиники, и избрах Марковс - вътрешно усещане просто, чак после се рових из форумите за инфо. Не съжалявам!
Ели, аз също нямах час, просто се обадих и ги помолих, казах колко съм притеснена - може наистина вече да е наблъскано, но все пак опитай - кажи, че просто искаш консултация и ще им занесеш всички изследвания... Hug
Дааа жената която записва часове във Фемина е меко казано ужасна,а на живооо олее ужас-бих казала много арогантна,наистина незнам как избират такива хора за такива длужности.Та тя плаши хората още със вдигането на телефона.

# 608
anjella,opelcorsa, , много добре ви разбирам за частния бизнес... Ние добре, че сме половината семейство в него и можем да се покриваме донякъде. Аз ви бях споделила, че ходих на едни изпити есента - е направо ми олекна като не взех последния.. Колкото и тъпо да звучи, но си казах, че така по-спокойно ще си гледам детето. Защото като придобиеш една квалификация, която имат няколкостотоин души в България, и в тази криза, ако ти се обадят за работа, не можеш да си позволиш да я откажеш.
Аз на практика няма да спирам да работя изцяло, но ще е от къщи и първите месеци на бебето по много малко (сезонен ни е бизнеса, затова).

# 609
когато звънях за да си запиша час за фетална морфология имах списък с четири имена ,които ми даде мойта лекарка,първия на който звъннах беше във Фемина и ми дигна точно тази въпросната,оказа се че много рано звъня и трябваше да изчакам две седмици и тогава да си запиша час,но точно заради нея и държанието й не се обадих,ами си записах при Марков,вчера бях при него и е супер готин,аз очаквах някакъв възрастен господин(незнам защо  Wink),пък той беше младичък,приказлив и съм много доволна от него...извода е следния....във Фемина да си намерят отзивчива и добронамерена телефонистка  Joy

# 610
добро утро!
честита на всички за хубавите новини и за разбралите пола също!!!!
Бързам да се отчета и аз преди да ме е обхванал работния процес. Вчера бях на ФМ във Фемина, всичко ни е наред, имаме и страхотни снимки на 4D!  Grinning  Димитрова е страхотен професионалист наистина, много мила и внимателна беше, обясни ни всичко много подробно, огледа бебо отвсякъде, като нарочно превключваше често на 4Д за да покаже бебока по-ясно.  слагаше си ръцете пред лицето и ни махаше. Голяма атракция е наистина, аз с Марти ми правиха фетална само на 2Д и нямаме такива снимки. но по-важно е че всичко се развива нормално, отговаря си на седмиците. родата, обаче е много разочарована че пак е мъж, а това на мен ми действа ужасно зле, колкото и да се старая да пренебрегна този факт. някак си просто се примиряват и казват нищо да е живо и здраво, а аз искам всички да сме щастливи! съжалявам не искам да ви говоря подобни глупости, но няма на кого да споделя....дори с мъжа ми не желая да говоря....а той се чуди как де ме разведри, може би защото вътрешно си знам, че и той искаше мома. аз съм си такава обикновено рядко споделям, държа си го в себе си и се тормозя вътрешно.... Confused максималистка съм, държа всичко да е идеално, но .....спирам вече ужасна съм......
Трябва да ви споделя, че аз го усещам много осезаемо вече, да не кажа че са си ритници направо  Mr. Green особено вечер като си легна и се почва, Марти така много вилнееше. даже снощи и таткото го усети като си сложи ръката. явно е  до чувствителност просто, да ви кажа аз нали съм с по-чувствителна матка и затова може би го усещам повече, но не се притеснявайте скоро всички ще усетите като почнат да ритат по -силно. Hug
Anjella дано днес си по-добре!
Криси стихотворението е много хубаво! но на мен ми действа някак... тъжно, явно наистина съм се сбъркала нещо  Sad
zvun4e, успех на защитата! ако това течение продължава защо не знъннеш на доки?? надявам се всичко е наред  Hug
Elliee още веднъж  fingerscrossed
mylene и аз като кажа на колеги и познати,че пак е момченце и всички ме успокояват,че важното е да е живо и здраво CrazyМного се дразня,защото наистина това е най-важното и така излиза все едно като е момче и не го искам,много тъпо Rolling EyesМъжът ми каза,че за да не получава такива коментари като съобщава,че пак ще имаме момченце и казва,че много се радваме LaughingКато бях бременна с Дани получавах коментари от сорта,еее браво от първия път момче  newsm78,а на приятелка очакваща момиченце за първи път съм чувала коментар е нищо де,второто може да е момче ShockedАз вече свикнах с мисълта за момченце и име взех да мисля,и се радвам,понеже като са две момченца ще са си по-близки и ще си играят Heart Eyes

# 611
Здравейте момичета,
минавам на бързо да докладвам, че бях на преглед и ми взеха кръв за бхс. Доктора каза, че всичко е наред, всичко си имаме и се развиваме добре. Но не пожела да предположи за пола на бебето, въпреки, че взе да ми обяснява, че при момчетата, тестисите слизали към 19-та седмица, та тогава можело на ФМ с 99% да ми кажат. Така че...явно ще трябва да си почакам до януари, когато имам час за феталната. Simple Smile

Връщам се сега да ви чета и чакам с нетърпение вести от Звънче и Жанинчето!  Hug

Между другото, Дрина, ти записа ли се за лекциите за 20-ти? На мен на този телефон 0884 06 07 30 или не ми вдигат или ми затварят... Tired

# 612
беки много се радвам за добрите новини
но ми е много интересно как някои казват още на ранния скрининг в 12 г.с какъв е пола а при теб не са искали да се ангажират с конкретно мнение тоест на всички които по рано са им казали момиченце има вероятност кам 20 г.с да се появят и тестиси Laughing Laughing Laughing

# 613
беки много се радвам за добрите новини
но ми е много интересно как някои казват още на ранния скрининг в 12 г.с какъв е пола а при теб не са искали да се ангажират с конкретно мнение тоест на всички които по рано са им казали момиченце има вероятност кам 20 г.с да се появят и тестиси Laughing Laughing Laughing

Ами с такова впечатление останах и аз. Доки говореше обаче все за момчешките работи, та си мисля, че може би подозира мъжленце, но не смее да ме навива още...живот и здраве януари ще се разбере.
Каза ми до 10 дни да се обадя за резултатите от бхс, но това се пада точно на 24-ти. Дали да звънна на 23-ти? Как смятате?

# 614
Опелкорса,

Много лоша работа... дано с времето нещата пак потръгнат нормално и пак се появят нови клиенти. В каква сфера е бизнесът ти? Аз не мога да се оплача, защото дори откакто съм бременна имам няколко нови доста сериозни договора и си работим на пълна пара с клиентите.

Малко усещам на моменти, че се изморявам повече от преди, иначе промяна няма. Сега съм притеснена само да не взема да прокъвря от тоя фраксипарин, че ще ми се наложи да лежа, а това значи в офиса нещата тотално да се оплескат.

Арлина, ти можеш да си позволиш да откажеш, ама после има да го мислиииш..."можеше така, можеше иначе". И аз мисля да работя от къщи първите месеци, пък ще видим, до там да стигнем, тогава ще го мислим.

Общи условия

Активация на акаунт