ДЕКУПАЖ_44 - Царството,където цари любов,красота и вълшебство

• 59 459
  • 743
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте момичета!Уникални неща сте показали и направили!Искам да ви попитам дали бих могла да се справя с един абажур/не съм правила нищо до сега/ от пластмаса и ако някой има желание да даде малко съвети и идеи.И още нещо, след като ще го греят крушки, трябва ли да се направи нещо по-специално и дали няма да изсветлее декупажа? newsm78

# 226
antom бутилките са страхотни, а чинията, какво да ти кажа, очите ми останаха, боже дали някога ще мога да направя и аз нещо такова?

# 227
И още нещо, след като ще го греят крушки, трябва ли да се направи нещо по-специално и дали няма да изсветлее декупажа?
Аз си направих абажури от саксии за цветя /пластмаса/. Не съм забелязала досега изсветляване /около 1 година/, но имаше миризма. Заменихме крушките с икономични и сега е добре.

# 228
deni_den отговор ще ти дам в тази тема  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=634957.new#new

Последна редакция: ср, 18 яну 2012, 00:17 от виванова

# 229
Ето и моя първи опит.Има какво още да се желае,но като за първи път ми хареса.Да ви питам как махате салфетката ,която остава.А акрилната боя от къде мога да си купя

http://prikachi.com/images/263/4281263D.jpg

# 230
 Simple Smile здравейте момичета, от скоро съм тук, ето моите първи опити
http://ntpntp.snimka.bg/arts/mine.648259.26143535
http://ntpntp.snimka.bg/arts/mine.648259.26145322

newsm10 браво момичета, много хубави неща

# 231
Здравейте .Тъй като идеята за среща в гр.София стана съвсем спонтанно по - повод изложението на сватбени аксесоари в х-л Шератон и факта че се появиха доста желаещи за среща Ще дам все пак някаква координати.От 13.15 до13.30 ще се чакаме пред х-л Шератон.Мисля че до 14.30 -15.00ще приключим с разглеждането.След това каквото решим.Може да отидем в"Дивака "или на друго място.

# 232
         Хе,хеееее  smile3508 срещичка! Само дето аз след работа ще съм...скапана!Ама  идвам! Peace

# 233
Приятно прекарване на срещата. Завиждам Ви. Аз не съм присъствала на нито една среща в Пловдив. Все нямам време. Даже в нашия град не можем да се организираме да се видим. Дано някой ден да успеем. Още веднъж приятно изкарване.
 Лека вечер и приятен единствен почивен ден.

# 234
Виванова, Чопи и Данисио направо ме  #Crazy
Много ми харесаха творбите ви.
Ето нещо от мен, знам че има много недостатъци,така че очаквам критики за да се поправя: http://svetlast75.snimka.bg/arts/dekupaj.645260.26161409 бутилка, пепелник и кутия за бижута.

# 235
         Привет,девойки!Не ми се карайте за спама! Embarassed Срещичката стана чудесна макар и в намален състав.Запознахме се с Ани и Чопи.Сладури с малка прекрасна принцеска!И да ви се пУФаля.....спечелих наградата на гръцката фирма.Обадиха ми се 20-30 минути след като се прибрах от изложението!Утре трябва да си взема ваучера и се питам  newsm78 кой да го ползва!
         svetlast , прекрасна морска серия /пепелника и бутилката/ и нежна кутия!Аз не мога да те критикувам ,защото работите ти ми харесват и то много!

Последна редакция: сб, 21 яну 2012, 19:42 от Didia

# 236
  • тъгата в мен
Вече съвсем не ми остава време за декупажа...Само ви се радвам и ви прегръщам виртуално.. Peace

# 237
svetlast - много ми хареса , ама найстина много ми хареса бутилката и пепелника .И като замисъл , и като изпълнение.И на двете пряк и обратен декупаж , доста работа но , много чисто и елегантно направено.Същото важи и за кутията.Краклето е убийствено красиво.Браво!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Диде , честита наградка.Радвам се че сте изкарали добре. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 238
Браво Дидка, честито за наградата   bouquet
Хайде момичета, разкажете повече за изложбата, на тези дето са в странство ще им бъде интересно да научат подробности... Но мисля, че най вече ми е мъчно, че не можах да се срещна с вас ... Желая ви прекрасен ден!!!
Светласт много ми харесаха бутилката и пепелатора Simple Smile прекрасна изработка и много хитро направена декорация на бутилочка   bouquet
Цветето прекрасна великденска чиния, на мен ми хареса, като за първи опит много добре пипнато   bouquet
Хубав ден момичета и момчета   bouquet  bouquet  bouquet

# 239
Здравейте, момичета имам нужда от малко помощ.Аз не съм на 100% неука в декупажната техника, въпреки че никога не съм споделяла свои работи  и идеи с вас/но това е само защото нямам много свободно време/ Та наумила съм си да си разкрася компютъра и и един от телефоните си,но не съм сигурна в материалите които трябва да се използват,и затова имам нужда от малко съвети например с каква боя се сменя основния фон ,или  какво лепило да използвам,ако в други случаи обикновено експериментирам , някак си ми е трудно да го направя с единствения си лаптоп,така че очаквам от вас идеи и помощ,
благодаря

Общи условия

Активация на акаунт