Януарчето звездички гони ,има мама за милиони Тема 26

• 25 725
  • 753
  •   1
Отговори
# 660
  • Велико Търново
Мишел, Честит празник! Бъди здрава, весела и обичана!   bouquet

Емили, mrm, благодаря, че попитахте за моето момче!  Hug. Добре е, цял ден беснее из къщи. И засега само точи сополи.

Ей, пътешественичките, Елч и mariap, много хубави предколедни екскурзии си спретнахте! Завид!  Hug

mariap, как се справи с отбиването?

# 661
Има ли бебета на 11 месеца, които си казват за пиш? Според мен, Луук, тази те е метнала на едно високо, ала много високо дърво  Rolling Eyes.

Абе аз съм виждала момиченце на годинка и 3 месеца, което само си взимаше гърнето и си сяда като му се пишка/ака.

Аз по-скоро се чуствам гузна, че нито съм го пробвала на гърне, нито пък му давам храна с големи парчета, защото съм все сама с него и ме е страх какво ще направя ако се задави по-сериозно.
 С една дума гузно ми е, че саботирам развитието на детето

Марти има 1 родилно петно, но не е червено, а бяло/ като от витилиго/. СТои си още, но е на такова място, че не се вижда. Дерматоложката каза, че щяло да пигментира

Къпането го харесва, но не лудува много. Дори е кротичък, лежи си
За кестените: храни, които ние не ядем не се сещам да дам на детето

Мишел, честит рожден ден! Бъди много щастлива
Мария, големи красоти си показала
Всички болнички да оздравяват бързо, Захариев дано и вие вече сте добре и да се прибирате вкъщи

# 662
  • София
chopi, Боби има една малка бенка близо до ушенцето, на лицето.

За гърнето, и ние имаме. Слагам го от време на време колкото да свикне с вида му. Вършил е работа там няколко пъти, но по -скоро е било случайно. Като почне да не иска да сяда, не го давам за няколко дни. Струва ми се рано да казва на тази възраст, ама знае ли човек.

Кестени не ми е идвало на ум да давам и едва ли скоро ще дам. То аз не помня откога не съм яла.

За анкетата- аз съм за. Интересни са ми зодиите. Аз съм Близнаци.

# 663
Щях да пиша толкова много неща и забравих  Laughing ooooh!

За въздържанието: хубаво е да се въздържа двойката от секс /за мъжа и от ръчно удоволствия  Mr. Green/ 1 седмица преди овулация. Ако жената не я усеща /при мен е силно изразена и не съм купувала тестове/ може да си купи тестове за овулация. И така моите две деца по тоя метод станаха от първия опит.

Аз съм Овне /ама хич не ми личи а  Mr. Green Twisted Evil/ мм и той е овне, Явор е дева, а Тея е козирог с асцендент козирог - какво ме чака не е истина  Laughing/

# 664
Бебеш, вярно не ти личи, че си овне.
Да поясня, че не го казвам с лошо, преди да си го помислиш.
Казвам го единствено, защото и аз съм овне, а сме толкова различни.

Бенки- не съм забелязала още.
Кестени- нямам идея.

Мерки и теглилки от консултацията : 9 кг и 78 см

Я да ви питам вашите деца на снимки реално ли излизат. Прави ми впечатление, а не само на мен, че малката излиза доста едра на снимки, а в действителност не е така. Няколко човека вече, които първо са я виждали на снимка и после на живо се учудват, защото очаквали да е по-пухкава(така изглежда на снимка), а реално не е изобщо пухкава, фина и издължена е, може би само тези бузки правят ефекта?

# 665
Ха, здравейте!
Днес в Бургас си спретнахме срещичка, снимков материал в групата във Фейсбук.

Аз по-скоро се чуствам гузна, че нито съм го пробвала на гърне, нито пък му давам храна с големи парчета, защото съм все сама с него и ме е страх какво ще направя ако се задави по-сериозно.
 С една дума гузно ми е, че саботирам развитието на детето

И аз не съм пробвала още Кали на гърне, храната е на парчета, но не големи. И мен ме е страх да не се задави, но рано или късно ще започне да хапва и големи парчета.

Още щях да пиша, но Кали вика от другата стая и ставам.

Лека и спокойна вечер!  Hug

# 666

Ама ти мартенско ли си или априлско  Flutter

И да напомня че крайния срок за колажа е 10.12!Изпращайте ми снимки на elena.y.koleva@gmail.com

Последна редакция: ср, 07 дек 2011, 21:12 от Бебешондел

# 667

Ама ти мартенско ли си или априлско  Flutter
мартенско с асцендент скорпион  Flutter

# 668
ММ и той е овне и нама нищо общо ,нито с Бенджолина,нито с Бебешондел! Joy Joy JoyКомадоря си го  как си искам,той се подчинява и ме слуша.Понякога ме дразни чак ме подпалва  Close,но в крайна сметка винаги се укротяваме и понасяме.Абе огнена любов е нашето.Колкот се каране,толкова се обичаме.
Срещата днес бе много приятна и зареждаща.4 млади майки,подържани,издокарани с грим... Flutter

Как ги разбирате тези асцеденти и какво значат те??

# 669
Моите наблюдения са, че между жените и мъжете от една и съща зодия има огромна разлика. Peace Иначе аз съм близнаци. Много приказвам  Crazy http://astrogalaxy.info/ascendant/ Ето тук можете да видите кой асцендент сте.

# 670
Бенки - Дани няма.

Кестени
- не съм се сещала да се предлагат, но май някой беше извадил статия на Косе Босе и пишеше след 10 мес.Но това по спомени  Thinking

Калифорния
, има и такива деца. Аз доколкото разбрах за акането е казвала детето ( знаци даже май се изрази). И мога да повярвам, защото без да искам на Алекс дневния памперс му го махнах на 1година и 3 месец.Зора беше 1 седмица в които имаше изпускания, след това като голямо дете. Нощния е друга работа вече.
А и има много майки, които практикуват ЕБХ и те прочитат знаците на бебето почти от новородено и изобщо не използват памперси/пелени или те са само за застраховка, без да имат изпускания.

Мама Зайка, Дани си е с такова "бельо" постоянно.  Peace Една от най-добрите ми инвестиции.

За сефте си разбрах асцендент - близнаци Crazy Дева с асцендент близнаци. Някой ще ме анализира ли? Laughing Crazy

Бенджи, на мен Дани ми изглежда по-пухкав на снимки. Но само на мен. Не се е случвало някой да ми казва, че е по-мъничък, отколкото на снимки.

# 671
chopi Честити ходещи крачета!  Flutter

Благодаря.  още не е проходил,но щом се пусна за първи път,значи е на път. По няколко пъти на ден го пробвам да дойде до мен от дивана,ми пуска се.

Относни кестените- аз за първи път опитах онзи ден,сварени. Не са лоши,но ми се сториха сухи.Били полезни,но незнам с какво. Та си помислих на децата дали може да се дава,и ако да,с какво друго.

........ а Тея е козирог с асцендент козирог - какво ме чака не е истина  Laughing/

леле....значи ще е с проявите на типичен козирог,за жените.  Ако Луната,Венера и Марс са и в по-меки зодии,ок. Знам ли. Всъщност Козирог е много хубава зодия,исках Емо да е,но уви,винолей е,упс,водолей.  Аз преди време направих на Емил хороскоп с разположението на планетите,но още не съм чела тълкуванията.

Асцедента е изгряващия знак в момента на раждането,различен от Слънчевия,и има голямо значение за характера и развитието на човека,по-скоро оказва влияние в/у човека в някакъв аспект. На моменти може да бъде водещия знак,и индивида да се чуди защо като е зодия Лъв например, се държи като типичен Рак или Риба.Ми да си погледне асцедента. Моя е в Рак и мнооого ми влияе. Иначе съм Лъв. На Емо Луната му е в Лъв и много се кефя,че има нещо лъвско в него  hahaha Сори за оффа, но Еления попита . За тълкуването на всеки асцедент в различните зодии,и според това мъж или жена си,има много книги и писания  Peace  
Знаете ли,че за успеха на една връзка в астрологията, се гледат на само слънчевите знаци дали са в хармния,а Луната и Венера? 

Пате,аз.ама не сега

Последна редакция: ср, 07 дек 2011, 21:44 от chopi

# 672
Чопи, чакам с нетърение  Flutter

И съм пропуснала тропкащите крачета  Hug

# 673
Аууу искам и аз, пу  Party

# 674
  • Варна
Добра вечер момичета
Мишел ЧРД bigdance2
Бебешондел радвам се,че пое малко свеж въздух Hug
Бемки Вико има една с големината на луничка,но по пигментирана.Преси пък има 2-една е до чурата Blushмн му е симпатична "оная работа" Mr. Green
Пасирам доста неща от кухнята и Вики го кара на повръщане от парченцата(и Преси беше така).
На гърне не съм слагала още,може и да пробвам скоро.С Преси започнах на около 1г.5м.,пуснахме го на 1г.10м. на ясла и вече беше готов.Имаше мн деца,които бяха с памперс,а и доста време си откараха така.
Лук не се вкарвай в разни филми,то винаги има майки,чиито деца са най-най CrazyОф мн са ми досадни такива особи дет се напъват.
За женствеността-в момента не се чуствам мн добре в кожата си,въпреки че не е нещо сериозно.Просто имам още кг за сваляне,а и все не достигат парички за дрешки,а за мен това е мн важно да се чуствам добре.За екстри като козметик и кола да не говорим.
И да ви питам слагате ли сол в ДК?
От вчера Вики е с разтр.,пробвах да му дам Смекта,но я повърна.Някакви предложения?Днес му правих манджички с ориз и се изака само 1 път,но пак разтр.Сори за обясненията Blush
Има ли някой,на който не са му превели майчинските?Моите още дори ги няма в сайта на НОИ Rolling Eyes
Спокойна нощ от нас smile3524

Последна редакция: ср, 07 дек 2011, 21:59 от gali&presi

Общи условия

Активация на акаунт