Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 21

• 47 082
  • 730
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Отново отправям питане за смартфона: http://bg.kolektiva.net/sofia/beltel-norea-2.html Много ме изкушава, а и имам нужда от нов телефон.

# 181
За тази пари си е добра оферта да ти кажа Simple Smile Ако вече говорим за избор между други телефони , аз бих си взела такъв с андроид Simple Smile лично мое мнение де.  Но определено смятам, че ако имаш пари кеш - си е много добра оферта Simple Smile

# 182
Отново отправям питане за смартфона: http://bg.kolektiva.net/sofia/beltel-norea-2.html Много ме изкушава, а и имам нужда от нов телефон.

Телефона не е никак лош. Една приятелка си го взе преди няколко месеца и цената беше двойна. Ако питаш мен, взимай го Simple Smile

# 183
Маминки,

http://niesme.bg/team.php?id=WRMTMxMg== Пържола+картофки или карофено пюре за 3,95 лв.

Отзиви.. Мисля, че имаше, но в много по-стара тема, та.. newsm78

и

http://member.bg/o200-inovativen-damski-vibrirasht-chasovnik.html Този часовник Embarassed

# 184
Да се похваля с ново ваучерче, този път за 3 в 1 уред - овлажнява, йонизира, даже ароматизира! . В понеделник го плащам и после чакам доставка.  smile3503 Като го получа, ще дам отзиви.

# 185
  • София
Привет, противно на очакванията ми си изкарахме добре в "Мис Каприз" на Арсеналски тази вечер Wink Имахме 2 ваучера, поръчахме с единия голяма пица Поло (имаше си я налична), а с другия - лазаня с шунка, много бяха вкусни и двете неща. Особено пицата, ммм - определено не беше замразена. За лазанята - може и да е била, но си беше достатъчно вкусна. Обслужването също беше на ниво, интериорът е съвсем непретенциозен, но си е съвсем приемлив за пицария. Изобщо давам отлична оценка 10/10, просто няма за какво да намаля. Може пък и да са попрочели коментарите ни в темата и да е имало смисъл от критиките дотук Wink

Oще едно 10 за ресторанта на бул. Арсеналски  Grinning. Пицата беше много хубава и нямаше нищо общо с тази на Гарибалди. Досега се колебаех, но вече съм 100% сигурна, че на Гарибалди беше замразена  Sad. Лазанята може и да е била, но не ѝ личеше. Беше добре изпечена и с доста сос (на Гарибалди имаше студени участъци и никакъв сос - точно като купена от супермаркет). Сервитьорът беше много любезен. Някой питаше за новата им оферта - макар и за малка пица, определено си заслужава.  Peace

# 186
  • София
Да се похваля с ново ваучерче, този път за 3 в 1 уред - овлажнява, йонизира, даже ароматизира! . В понеделник го плащам и после чакам доставка.  smile3503 Като го получа, ще дам отзиви.

Успех, дано това да е 1ят продукт, който си струва от този вносител/продавач.

# 187

Успех, дано това да е 1ят продукт, който си струва от този вносител/продавач.

Ох, защо не са ли им хубави нещата?  newsm78  Confused Още не съм го платила, така че мога да го откажа. Ти пробвала ли си?

# 188
Бившият ресторант "Академията", сега "Мамма Мия" (до Ал. Невски), а също така известен още и като "Депутатското" (заради посетителите си) категорично има салон за непушачи...

А миналата седмица да си била? До скоро, макар и символично, имаше някакво делене - от едната страна за пушачи, от другата - за непушачи. Нямаше стъклената преграда, която са длъжни да имат според наредбите, но все пак беше приемливо. Беше неприятна изненада, че и това премахнаха.
Сравнително отскоро са ми впечатленията, защото последно на 23 ноември бяхме там с детето. Има два отделни салона и за мое учудване по-хубавият и по-просторен е отреден за непушачи. Силно се надявам заведението да държи и да вдига нивото си на обслужване и ще очаквам отзиви и от други посетители.

Последна редакция: пт, 02 дек 2011, 19:03 от lena_sam

# 189
Oще едно 10 за ресторанта на бул. Арсеналски  Grinning

Радвам се, че споделяме едни и същи хубави впечатления Wink Наистина както се бях стресирала от отзивите тук, много добре ми подейства вкусната храна и приятната обстановка Simple Smile

Приятните емоции за двама ни с мъж ми продължиха и тази вечер - ходихме в ресторант Балито на Позитано 50 по тази оферта на Колектива:

Скара в италиански ресторант "Балито"

Получава заслужена оценка 10/10 - мнооого приятна и автентична обстановка, гостоприемство и много вкусна храна! Салатите бяха превъзходни, скарата също, наливното вино е прилично на вкус, изобщо останахме предоволни. Доплатихме 18 лв за 2 салати, каничка 1/2 литър червено вино и две безалкохолни - мисля цените са напълно нормални за типа заведение. Бих отишла отново и без ваучер, но определено ме е яд, че не купих повече. Здраве да е.

# 190
  • София
Мацки, да ви се похваля, днес ще обядвам суши  . Поръчах го за 12 и 30, ама сега ще видим ще дойде ли на време. Спрях се на втория вариант с двата вида хайвер. Като го хапна, ще пиша отзиви  Sunglasses

ЕНСО, които са си сменили името Simple Smile
А защо си е сменила името тази така високо "оценявана" фирма? Сигурно, за да могат многото "доволни" клиенти да ги разпознават лесно  Mr. Green Гледам са написали, че са специализирани "в доставките на суши и екзотични храни от ориенталската кухня." Laughing Laughing Ако сме буквалисти... Бас ловя, че до лятото пак ще са се прекръстили.  Mr. Green

Да дам отзиви сушито.бг - 1/10. Точно доставка, отвратително суши, ако това може да се нарече суши. Хапнахме малко, но ще го изхвърля - ориз, с миниатюрни парченца краставица, или рулца от раци!, или морков, изсъхнало зеле, и тук таме микроскопични парченца пушена сьомга (поне предполагам, че е това). Най-лошо похарчените 30 лв. Единицата давам само и единствено заради точната доставка.

# 191
  • София
Сушито на Кабуки - 10/10  Party Приеха ми поръчката в 17.30 за 21.30 доставка. Разцепиха минутата. Страхотно суши.
http://assa.me/sushi-set-3

# 192
момичета, какво мислите за тази оферта?

http://bg.kolektiva.net/sofia/celutron-vs-celulit-vechnoto-derbi.html

някой ползвал ли е услугите им?

# 193
момичета, какво мислите за тази оферта?

http://bg.kolektiva.net/sofia/celutron-vs-celulit-vechnoto-derbi.html

някой ползвал ли е услугите им?

Аз не съм ползвала подобни услуги (не, че нямам нужда Embarassed ), но цената наистина е много добра и се замислям откровено дали да не пробвам Rolling Eyes

# 194
Здравейте момичета,
Моята равносметка от използвани ваучери през изминалата година ме кара да искам и да я изпратя с ваучер. Всичко, което ползвахме беше както трябва и отговаряше на обявеното.
 Simple Smile
Бяхме в Слънчев бряг, от Колектива, през лятото - перфектната почивка, за нас. Писах Ви колко спокойно и хубаво беше всичко. С тях започнахме.
С ваучер посетихме и Аквапарка.
Качихме Мусала, като ползвахме ваучер в Боровец. Още по-тихо, спокойно и релаксиращо уикендче, беше.
През октомври за рождения ми ден се накиприх в салон Престиж, от Групово. Вече съм им редовна клиентка.
Преди месец посетихме и Банско, пак с ваучер, разбира се.
И всички тези оферти бяха, изпълнени на 100%, на изключително приемливи цени.
Безкрайно сме доволни. Може и да е късмет и много проверяване, предварително, но важното е крайния резултат.
Сега търсим
АКО НЯКОЙ ЗНАЕ НОВОГОДИШНА ЕКСКУРЗИЯ, В ЧУЖБИНА, С ОРГАНИЗИРАН ИЛИ С ЛИЧЕН ТРАНСПОРТ - АВСТРИЯ, ЧЕХИЯ, УНГАРИЯ, ГЪРЦИЯ, МАКЕДОНИЯ, С 2 НОЩУВКИ И ХРАНА. АКО СТЕ НАМЕРИЛИ НЕЩО-ДАВАЙТЕ НАСАМ, МОЛЯ.
ЩЕ СЪМ МНОГО БЛАГОДАРНА!

Общи условия

Активация на акаунт