Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 21

• 47 082
  • 730
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Бях за втори път в студио Виор за маникюр и сешоар. Добре се справиха момичетата и този път, макар да са видимо изморени от многото ваучери.  Peace
Автомивка Корона- добре ми измиха колата, само на ваучера пише, че работят денонощно, но по тел. казаха, че това не важи за клиенти с ваучери.  Crossing Arms

# 226
Такааам, пожелах си аз почивка в Мелник и хоп - нямерих си  Laughing
http://onfire.bg/offers/Magiya-i-ocharovanie-ot-Hotel-Slavova-kr … samo-za-60lv.html

Заявих си ваучер вече де, но ако някой има някакви впечатления предваритено?  Rolling Eyes

# 227
  • София
Имам закупен ето този ваучер: http://napolovina.com/offer.php?id=676 Утре имам час, да видим дали ще остана доволна. Някой с отзиви за салона?
в предните две теми имаше отрицателни отзиви от този салон и въпреки, че на мен ми много удобен като локация се въздържам да взимам ваучери за него.
А за мигли ли ставаше дума или за нещо друго?
ТЕ до сега ако не се лъжа имаха само две обяви за педикюр и подстригване, но основното което се коментираше, че не се предлага пълна услуга , а те карат да доплащаш
Аз останах много доволна - и от обслужването и от резултата. Simple Smile

# 228
  • София
Момичета запазих ваучер по тази оферта:

http://www.lapni.bg/offer/1618/%D0%97%D0%98%D0%9C%D0%9D%D0%90-%D … -230-%D0%BB%D0%B2

Някой с отзиви да се включи?
Благодаря предварително.

# 229
Дали преди пак нямаше оферта за торти от ЕФИ  newsm78  http://bg.kolektiva.net/sofia/eto-s-kakvo-sche-cherpish-gostite-po-praznicite.html

А също така някой да е отсядал в хотел Търнава във Велико Търново? Какви са ви впечатленията?

Някой има ли информация за тях? Предварително благодаря  Heart Eyes

Последна редакция: нд, 04 дек 2011, 23:17 от ronic_st

# 230
Моля ви за отзиви за тези бижута, изглеждат ли добре на живо? http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=891&refid=23574&webid=67  Hug

# 231
  • София

Сега да Ви опиша моите приключение в "салон" Стефанел, Младост 4, бл.424, ходих по оферта на наполовина за сешоар, подхранваща маска и маникюр с опи.
 ..........
  Ауууу ужас,не ти цитирам целия пост,но всичко изчетох и съм възмутена,като дойде човек с ваучер и гледат да го претупат,много грозно и непрофесионално,дори и да не е техен салона,доколкото знам маникюристите и фризьорите (голяма част) работят на процент,така че е само в техен плюс това да се държат добре и да си вършат работата качествено.
 Ето на мен например салон Belize ми е на супер удобно място,но след сешоара и подстригването които ми направиха повече няма да ми стъпи крака там.Загубиха един клиент,който щеше да им стане редовен.

# 232
  • София
Да предупредя за ново превъплъщение на стария ни познайник ЕНСО под названието Super Sushi в оферта на Dalavera.bg. Адресът на фирмата е жк. „ Сердика”, бл.8- същият като на ЕНСО. За сравнение- вижте адреса в тази промоция.

# 233
Да предупредя за ново превъплъщение на стария ни познайник ЕНСО под названието Super Sushi в оферта на Dalavera.bg. Адресът на фирмата е жк. „ Сердика”, бл.8- същият като на ЕНСО. За сравнение- вижте адреса в тази промоция.

Вече започна да става като сериал историята с ЕНСО  Joy

Наистина ми се вижда странна тенденцията, която Колектива имат в последно време да пускат стоки с доста малка отстъпка. Например тази оферта и тази също.

Мислите ли, че са се изчерпали откъм партньори, предоставящи услуги или това е нещо временно?  newsm78

Последна редакция: пн, 05 дек 2011, 03:22 от MammaMiaa

# 234
  • софия
Вече бяха разконспирирани и обсъдени Mr. Green

Имаше.Лятото някъде. Предишната оферта я изпуснах, но сега си взех. Да видим дали ще успеят по празниците, че гледам доста голям брой ваучери са запазени.

# 235
тодоричка, аз мога да ти споделя моите впечатления от Скандалото. Като сме били в Априлци доста често сме посещавали и този хотел, но без да преспиваме. Били сме в механата на кафе, на обяд, много ни харесва кухнята, а и атмосферата. Лятото сме засичали групи чужди туристи да отсядат там на път за Ботев връх.
Като отивам там винаги имам чувството, че се връщам стотина години назад във времето. Едно такова тихо, спокойно, различно. Да не отегчавам аудиторията, с писания, но ние с мъжа ми много харесваме това място.

# 236
  • София
Да предупредя за ново превъплъщение на стария ни познайник ЕНСО под названието Super Sushi 
Вече бяха разконспирирани и обсъдени Mr. Green

Коментирахме за sushito.bg, ако не се лъжа, затова си позволих да пусна нов пост. Извинявам се, ако сме обсъждали вече и този случай. Simple Smile

# 237
  • София
Сега да Ви опиша моите приключение в "салон" Стефанел, Младост 4, бл.424, ходих по оферта на наполовина за сешоар, подхранваща маска и маникюр с опи.
за маникюра-абе горе долу, не видях да почисти с инструментите със спирт, кожичките ги изряза горе долу,. Нямат всички цветове, а само според тях  и естествено желаният от мен цвят тъмно зелено го нямаше.То като се замисля като нямат никакви клиенти  какъв асортимент да поддържат. Но това не беше най-големия шок, след като приключи с лака останах изненадана, че лака няма да се изсуши???ами нямат фурна, защото на маникюристката не и харесвало как след изпичане на лака във фурна се променял цвета.Представете си на маникюристката не и харесва, сякаш тя работи ноктите на хората на нея да и харесва. И цветът след изпичане се променял-глупости на търкалаци.
сЛЕД ТОЗИ САЛОН ЩЕ СИ ВЗИМАМ ВАУЧЕРИ САМО ЗА ИЗПИТАНИ САЛОНИ КАТО иНКАНТОДРИМ, деа И ДРУГИ ЗА КОИТО СЪМ ПИСАЛА ДОБРИ ОТЗИВИ.

дО като бях в так.нар.салон Стефанел нямаше жив клиент, дори и не мина някой-сега ми става ясно защо.
Наистина много неприятно това с телефона, а и отношението, което си получила.
Аз пък съм доволна от тяхна предишна оферта за маникюр с декорации в сравнение с други оферти с ваучери. Лакът наистина изсъхна много бавно, но ми издържа страшно много време без да се обели - поне 2 седмици с лак OPI. Декорациите бяха много стилни. Когато аз бях имаше клиенти и за маникюра, и при фризьорката (става въпрос за делничен ден, след работно време).
В Деа изсушиха ли ти маникюра във фурна, защото на мен не и лакът ми издържа досто по-кратко...Иначе маникюристката е много мила там.

# 238
  • в града на вечния купон
Написах моето лично впечатление от този салон.
Но това, че нехаят за промяна на телефона за мен е супер показателно колко държат на клиентите си.

В ДЕА съм правила само сешоар и плитка.
В Стефанел и дори мило отношение не получих.......

Аз лично няма да го препоръчам на приятели и познати!

# 239
Да похваля оферта от Буено за ноктоплстика с акрил за 15лв. Офертата вече приключи, но аз да си кажа, че останах много доволна. Simple Smile Поддръжката пък е само 20лв, няма такава цена! Момичето е много симпатично и бъбриво. Ще продължа да посещавам Stefy Nails.  Peace

Ако някой попадне на оферта за коламаска за крака, особено в районите Г. Делчев, Борово, Стрелбище, Кр. село, Ив. Вазов, Ман. ливади, свиркайте.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт