Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 21

• 47 110
  • 730
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте! Много се чудя за теззи оферти за нова година. Виждат ми се много изгодни! Имате ли впечатления по тези два хотела? Струва ли си?   

http://www.procent.bg/%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D0%B4 … 0%BB-Olympia.html

http://www.procent.bg/%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D0%B4 … %D1%80%D1%8F.html

# 241
Абе мами, на коледна украса попаднах само на едно място. Засичали ли сте някъде другаде, за да сверя цени, оферти и т.н. Wink

# 242
Такааам, пожелах си аз почивка в Мелник и хоп - нямерих си  Laughing
http://onfire.bg/offers/Magiya-i-ocharovanie-ot-Hotel-Slavova-kr … samo-za-60lv.html

Заявих си ваучер вече де, но ако някой има някакви впечатления предваритено?  Rolling Eyes

После да кажеш как е било, че и на мен ми се иска някаква екскурзийка, но не мога да реша къде  newsm78

# 243
Да похваля оферта от Буено за ноктоплстика с акрил за 15лв. Офертата вече приключи, но аз да си кажа, че останах много доволна. Simple Smile Поддръжката пък е само 20лв, няма такава цена! Момичето е много симпатично и бъбриво. Ще продължа да посещавам Stefy Nails.  Peace

Аз сега гледам тази оферта за маникюр. Дали ще е същото момиче, имаш ли представа?  newsm78

# 244
  • София
И аз ходих на ноктопластиката с акрил. Също съм много доволна. Предполагам, че и с класическия маникюр че е така.  Simple Smile

# 245
Абе мами, на коледна украса попаднах само на едно място. Засичали ли сте някъде другаде, за да сверя цени, оферти и т.н. Wink

И аз сега разглеждам за коледна украса, много ми е коледно  Laughing
Може да погледнеш коледни стикери, светещи тръби ето и коледни играчки, които ми изглеждат доста симпатични на мен  Wink и един дядо коледа, който малко ме колебае  newsm78

# 246
  • София
http://www.lapni.bg/offer/712/ВИЕ-ПОЖЕЛАХТЕ-ОТНОВО-Класически-ма … лте-само-за-16-лв Масажистката е страхотна - старае се много от сърце. Непременно ще се върна и без ваучер, въпреки, че салонът ми е далече.

И аз съм много доволна от този масаж. Ходя на масаж тук сравнително често и в началото малко се стреснах, като видях, че масажистката е друга, а не тази, при която си ходя. Но масажът беше божествен, аз обичам да има повече натиск, а титулярката е по-слаба в ръцете, така че масажът ми хареса много повече от друг път. Момичето дори просрочи времето с 20 минути, а накрая ми предложи да ме закара до някъде. Жалко, че е само временно там.

# 247

Може да погледнеш коледни стикери, светещи тръби ето и коледни играчки, които ми изглеждат доста симпатични на мен  Wink и един дядо коледа, който малко ме колебае  newsm78

Мерси! Аз гледах гирлянди за 1,80 лв., което си е доста добра цена. Иначе тези играчки са наистина сладки.  Peace

# 248

Мерси! Аз гледах гирлянди за 1,80 лв., което си е доста добра цена. Иначе тези играчки са наистина сладки.  Peace

Ей, това звучи супер - за по-малко от 2 лв. Може ли линкче  Praynig

# 249
На мен ми изглеждат доста добри Simple Smile

http://niesme.bg/team.php?id=WRMTQwOA==

# 250
  • София
тодоричка, аз мога да ти споделя моите впечатления от Скандалото. Като сме били в Априлци доста често сме посещавали и този хотел, но без да преспиваме. Били сме в механата на кафе, на обяд, много ни харесва кухнята, а и атмосферата. Лятото сме засичали групи чужди туристи да отсядат там на път за Ботев връх.
Като отивам там винаги имам чувството, че се връщам стотина години назад във времето. Едно такова тихо, спокойно, различно. Да не отегчавам аудиторията, с писания, но ние с мъжа ми много харесваме това място.

meduncka много благодаря за споделеното. Точно такова място май ми се иска. Из нета също открих само добри отзиви за мястото, както и в някои по-стари теми из форума. Ще платя пък после ще споделям.

# 251
AzureEyes, да, изглеждат доста добре. Гледам, че има и различни комбинации от цветове, което е супер.  Sunglasses май ще ги прибавя към дългияяя списък покрай коледното пазаруване  Laughing Мерси много    bouquet

# 252
  • София-Младост
Наличието на текста: "Нещата се изпращат по куриер за сметка на купувача" ми обезмисля намалението. Или просто трябва да се вземе по-голямо количество, иначе като дам 1,80 за гирлянд+5 за куриер...

# 253
Наличието на текста: "Нещата се изпращат по куриер за сметка на купувача" ми обезмисля намалението. Или просто трябва да се вземе по-голямо количество, иначе като дам 1,80 за гирлянд+5 за куриер...

Има нещо такова, но ако примерно се съчетаеш с някоя приятелка или съседка и си вземете по 5 герлянда.. зависи от ситуацията, но това с доставката за твоя сметка винаги някак обезмисля отстъпката  Confused

# 254
Чудех се дали да си споделя глупоста, но реших да се оплача, вчера в 17.00 часа събуждам детето да ходим от 19,00 ч. на Магията на Ненчо, вадя си ваучера и виждам, че е от 16.00 ч., явно аз не съм довидяла, и в тази връзка,  сайтовете за колективно пазаруване, няма ли най-накрая да престанат с тези хартиени ваучери, само хабим природните ресурси и да пескат СМС, както го прави Грабо.

Общи условия

Активация на акаунт