Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 21

• 47 073
  • 730
  •   1
Отговори
# 315
  • софия
И аз съдя по цената, че тортата на Лагуна е малка. Скоро купувах- малка беше 27 лв.

# 316
  bubchen, благодаря! Hug Взех Simple Smile  (Явно някой не си е платил или е върнал, защото когато беше приключила пишеше 37 продадени, а сега преди да взема бяха 35)   bouquet

Еvhen, ще дам отзиви като ги взема. На мен ми се струва, че ще си заслужават, пък ще видим!

# 317
 bubchen, благодаря! Hug Взех Simple Smile  (Явно някой не си е платил или е върнал, защото когато беше приключила пишеше 37 продадени, а сега преди да взема бяха 35)   bouquet

Еvhen, ще дам отзиви като ги взема. На мен ми се струва, че ще си заслужават, пък ще видим!

Междувременно се обадих на търговеца, за София може взимане от място, доста ги похвали жената, за 4+ били, също каза, че и възрастните много се забавлявали с тях, и аз си взех ваучер, да минаваме вече на нещо по-различно от приказки.

# 318
Търся оферта за ребърца, ако някой мЕрне да свирка  Whistling Mr. Green

# 319
Дами, какви бяха отзивите за суши-бар "Умай"? Тази е офертата: http://napolovina.com/offer.php?id=785
Преди бяха пускали в Колектива, но не запомних мненията.

Здравей, аз лично, като любител на сушито, следя темата, но не съм виждал коментари за бар Умай. Личното ми мнение е, че съм доволен от тях. Един ден  се бях засилил с  ваучери, преди началната дата за изпълнение, обадих им  се, казаха ми, че  ваучерите се изпълняват от другия ден, но въпреки това изпълниха ваучера ми. Малко заведение са, но сушито им е вкусно. Имат сайт, а цените са им по-ниски от на повечето заведения, в които съм ходил. Според мен са добра алтернатива, защото са ново заведение и поне докато се налагат на пазара сушито ще им е хубаво.

# 320
  • София
Струват ли си книжките за Гарджето Памучко.

Присъединявам се към въпроса. И за колко годишни деца са? Търсих информация в нета, но на стр. на издателството има само кориците, нищо за съдържанието и за каква възраст са.

# 321
за тортата на лагуна - току-що им звънях , тортата е с 8 парчета  Peace

# 322
Точно за броя на парчетата на торта Лагуна щях да питам. Чудех се дали ще е достатъчна за 6 човека, но явно няма да взимам втори ваучер. Благодаря, jen04, за информацията.

# 323
Струват ли си книжките за Гарджето Памучко.
още е активна офертата - аз си взех 4. че около мойто голямо човече има още 3 приятелчета:-)
хубави ми се виждат - като картинки определено:-) текстът може и да е малко....

# 324
мойто е на 4, надявам се да е ок:-)

# 325
значи за пореден път се убеждавам че КАБУКИ са наи-добрите за суши. Не се лъжете по другите оферти.

Въпросът е и нас да ни убедиш, че най-хубавото Суши е в Кабуки иначе си е просто- простичка реклама Simple Smile

аз мога да ви убедя че сушито от Кабуки е номер едно. Перфектно обслужване, даже единият ден поръчах от обед за следобед. няколко пъти взимаме и ще продължаваме да взимаме

И по този повод мисля че е време да боднем едно шуши , само че не в Happy, а от Kabuki. Вече съм вземала около 4 сета. Еми.... няма да говоря повече  Laughing

# 326
  • София
Какви бяха отзивите за Freya Idun , харесах си това http://niesme.bg/team.php?id=WRMTQ5Mg==

# 327
Мацки, вече се сдобих с вълшебното бобче. Много се вълнувам. За обслужването давам 8/10, понеже първо имаше проблем, докато се разбера с човека, който трябваше да ми го даде, но после се държа много любезно  Wink за съжаление, ще го отворим чак на Коледа, понеже е за подарък, но изглежда доста добре. Офисът, от където се взима е съвсем близо до НДК.

Препоръчвам!  newsm53

# 328
  • София
Как изглежда отвън кутийката с бобчето? И аз много се изкушавам. Simple Smile

# 329
  • София
Момичета, коя от двете торти Лагуна е
по-вкусна - еклеровата шоколадова или
еклеровата с баварски крем?
Пише, че грамажът на тортата е 1200гр,
значи парчето излиза по 150гр, това не
е ли малко? Не мога да се ориентирам.