Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 21

• 47 084
  • 730
  •   1
Отговори
# 300
Имате ли впечатления от салон Fashion Place?

P.P. Някой вече възползва ли се от безплатния ваучер за почистване от Задружно? Върши ли въобще някаква работа за да знам дали изобщо си струва да ги викам?  newsm78

Ние го ползвахме преди три седмици, чистихме доста захабен мокет / след дългокоса наемателка с котка / освежи се доста, излезнаха доста косми които после се почистват на ръка оценка 10/10

# 301
Имате ли някакви мнения за тази оферта?
http://www.lapni.bg/offer/1556/

# 302
Благодаря ви за споделеното. И аз уж не се лъжа, но първоначалната цена ми се видя ОК, та затова се подлъгах. Не пише обаче нищо за мл., произход...от къде ще да ги взимат тези парфюми  Thinking
Забравих да кажа, че съм доволна и от почистването на лице в Атина, пак си взех ваучер  Peace

# 303
Здравейте,взех си ваучер за торта от ЕФИ, през колектива.нет. Тези гадове още не са ми пуснали ваучера за печат, не е активен, чак от днес, ама довечера. А на мен тортата ми трябва за утре. Добре, че получих професионално и любезно отношение от фирмата за торти, чакам я утре, дано дойде.

Тези от Колектива верно прекаляват! И аз съм в подобна ситуация... Не мога да разбера какъв им е проблема и защо на всички други сайтова ваучерите веднага са достъпни, след като платиш?!?!?!  #2gunfire

Питах ги и казаха: Вечерта ще ви пратим ваучера. Е да, ама не!

# 304
  • София
Здравейте,взех си ваучер за торта от ЕФИ, през колектива.нет. Тези гадове още не са ми пуснали ваучера за печат, не е активен, чак от днес, ама довечера. А на мен тортата ми трябва за утре. Добре, че получих професионално и любезно отношение от фирмата за торти, чакам я утре, дано дойде.

Тези от Колектива верно прекаляват! И аз съм в подобна ситуация... Не мога да разбера какъв им е проблема и защо на всички други сайтова ваучерите веднага са достъпни, след като платиш?!?!?!  #2gunfire

Питах ги и казаха: Вечерта ще ви пратим ваучера. Е да, ама не!

Не искам да ги защитавам, но явно го правят за недогледалите. Аз съм ходила с ваучер, който все още не е валиден  Embarassed. Дори два пъти се случи. Все гледам крайния, а не началния срок  Embarassed. Трябваше да си тръгна Sad. Макар и да не виждам проблем да се употреби ваучера веднага, а не след 2 дни примерно. Какво толкова ги бърка? newsm78

# 305
  • софия
За всички, които пожелаха - торта от Лагуна Grinning
Само не мога да разбера колко е голяма? Мисля да взема за НГ.

# 306
 Ооооххх.. от заплес изпуснах офертата за Гарджето памучко   ooooh!

Моля ви се, свиркайте ако случайно на някой му е в повече ваучера  Praynig

# 307
  • София
Дами, какви бяха отзивите за суши-бар "Умай"? Тази е офертата: http://napolovina.com/offer.php?id=785
Преди бяха пускали в Колектива, но не запомних мненията.

# 308
  • София

Току-що си взех. Peace Съдейки по нормалната цена, тортата би трябвало да е голяма (12 парчета).

# 309
  • София
значи за пореден път се убеждавам че КАБУКИ са наи-добрите за суши. Не се лъжете по другите оферти.

Въпросът е и нас да ни убедиш, че най-хубавото Суши е в Кабуки иначе си е просто- простичка реклама Simple Smile

аз мога да ви убедя че сушито от Кабуки е номер едно. Перфектно обслужване, даже единият ден поръчах от обед за следобед. няколко пъти взимаме и ще продължаваме да взимаме

# 310
  • София
Да похваля ето тази оферта: http://bulletin.grupo.bg/sofia-oferta-iziskano-romantichno-menu- … herven-uedjis-819 Храната е достатъчно много и е много вкусна. Имахме проблем с виното, но ни го смениха, така че и от това не се оплаквам. Обслужването беше бързо и любезно.

# 311
  • и тук и там :)
някой да е ходил в този салон???
http://kakvo.bg/offers/Enzimno-pochistvane-na-litze--intenzivna- … asota-JADORE.html
офертата изглежда интересна  Thinking

взех си ваучер за http://kakvo.bg/offers/Krasivi-ratze-s-izyashten-frenski-manikyu … asota-MILANO.html
после ще дам отзиви  Simple Smile

# 312
  • София
Ооооххх.. от заплес изпуснах офертата за Гарджето памучко   ooooh!

Моля ви се, свиркайте ако случайно на някой му е в повече ваучера  Praynig

Bobeto, при мен излиза, че все още е активна офертата Peace

# 313

Току-що си взех. Peace Съдейки по нормалната цена, тортата би трябвало да е голяма (12 парчета).

И аз си взех тортичка от Лагуна.Но според мен е малка,защото голяма торта е по 35 лв.Но нищо,ще седна и ще си я изям сама с една гооооляма лъжица.
Поръчала съм си и торта от ЕФИ,но още не съм я поръчала.
Ползвахме ваучерите за Магията на Ненчо.
Е зарибих се по тия сайтове.

# 314
Струват ли си книжките за Гарджето Памучко.

Общи условия

Активация на акаунт