Британците, британците - Всеки ден четвъртък, Джой се омъжи, да почерпи! - 36

• 17 107
  • 746
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Ване, мерси. Жива да си, спести ми няколко часа от живота ми.

Оттук вече ще чета, така че - давайте.

А, събирахме и армия. Много интересно беше. Много се смяхме и определихме всеки ден за четвъртък!  hahaha

Вал, това е Красавицата и звяра. Всички знаем Simple Smile

# 196
  • вятър в маслините, вятър над хребета
А мен питаш ли ме, като тук мога да си купя само книга на английски, а аз много не обичам да се мъча да чета на чужд език, стигат ми тоновете научна литература. Чешкият ми пък никога няма да стигне ниво за четене на художествена литература, та и аз викам да живее читанката. Но принтирам и подвързвам, така ми е по-удобно просто, и по-леко за очите.

# 197
  • КиТ
Брех малко сте писали  Crazy Днес едвам се излюпих в 7 като си легнах в 3  Crazy Joy Joy Joy

Ланаааааааа Blush,тебе като те видя и все ще се изчервявам  newsm56 newsm56 newsm56  По често идвай на британска земя  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Абе чели ли сте култовата тема "Каква е вината на Фатмагюл" hahaha?

Щях да кажа сериала ли,ма явно и ма тема за имена сега ще чета Crazy

Вал  прекрасна си  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И извинете за тъпия въпрос,ма кво е Киндъл Blush  

# 198
  • Казанлък of all places
Електронна книга е Киндъла. Много удобно нещо. Не мори очи, защото дисплея му е построен на друг принцип, не като монитор или телефон, леко, голямо колкото тетрадка малък формат от 80 листа Simple Smile и побира към 3000 книги в себе си. ( не съм сигурна за цифрата, ни мъ бийте!)

# 199
В допълнение, понеже си скромна- "Вижте ми аватара" hahaha

# 200
А, и аз чета на хартия. Е, вече от време на време и от монитор, ама не ми е кеф.  Confused

# 201
Пуци, дали не бъркам, ама ти четеш и професионално, нали?

# 202
  • Казанлък of all places
На монитор гадно, бе!  Confused И ми е едно такова , точно професионално...

А, Пуц,колега, а? Rolling Eyes Flutter

# 203
Сега съм в следната велика дилема какво да позхвана първо- Нежна е нощта, Парфюмът, 451 по Фаренхайт, Метро 2033, Хрониките на една предизвестена смърт, Случаят Джем, Шогун...

Утре ще го почувствам на лекции Laughing

Плами, благодаря, цялата нова визия е продиктувана от един парфюм, в който се влюбих Grinning

# 204
  • София
И аз не обичам да чета от монитор, но просто понякога се налага...  Tired
особено нАучна литература...

# 205
Вал, аз първа те похвалих пък Crossing Arms hahaha. Относно книгите- харесвам най-много "Шогун" от тези, които съм чела, а "Нежна е нощта" ме разочарова. Ако искаш любовна от миналия век, помня, че много харесах "Краят на любовната история", четх я години след като гледах филма Peace.

# 206
От скоро и аз се сдобих с Киндъл и съм му голяма фенка. Вал е права, как се мъкнат според вас Песните за огън и лед, а? Сега обаче страдам, защото още няма от къде да дръпна петата част.

Вал, много си нежна с новите дрешки  Heart Eyes

Антиспам

# 207
Джо, не съм видяла, благодаря ти Heart Eyes Ще видим утре лекцията по Европейски институции какво желание ще предизвика в мен  Grinning Злате, на теб също благодрая Hug

Окей. Така. Край. Хипервентилирам ъгейн! Хари Лойд не е гей (браво, Вал, успя да си намериш хетеро!), но в момента играе такъв на сцената на Уест Енд...WHAT`S WITH ENGLISH ACTORS AND THEIR HOMO ASPIRATIONS?! Пак, повтарям-не съм хомофоб, но това вече е куриозно Shocked

# 208
Вал, почни Парфюмът, ще го свършиш за една нощ, гаранция Wink После Шогун и нататък както дойдат. Случаят Джем е много муден, поне за мен беше Tired

# 209
Пуци, дали не бъркам, ама ти четеш и професионално, нали?

Професионално чета само на монитор, да, ама то не е чак такъв гърч, че са кратки текстове.

На монитор гадно, бе!  Confused И ми е едно такова , точно професионално...

А, Пуц,колега, а? Rolling Eyes Flutter

Аха, по занаят, по длъжност не знам.  Mr. Green

Вал, Нежна е нощта, нежна е, нежна е, нежна е!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт