Британците, британците - Всеки ден четвъртък, Джой се омъжи, да почерпи! - 36

• 17 466
  • 746
  •   1
Отговори
# 390
Да бе, на свещи...съвсем да ми се скапе настроението, че и ток няма, и гаРджето го няма Confused Днес сутринта ставам и заварвам истинска технологична вакханалия-всички лампи светнати, всички телевизори работят на някой канал, ютията пуши от работа, компютъра и той... Joy

# 391
  • срещу двата комина :)))
Вал, милата ти  Hug
аз никога няма да забравя романтичните си нощи в Студентски град , кат се къпехме на свещи  Joy

важно съобщение : резервирах билети за събота,03.12.2011 г за Мол-а на Стамболийски в 14.10 ч.Билетите са по 9 лв, трябва само да се разберем за някаква среща там Joy край на съобщението

# 392
Например среща в 13:50 на третия етаж?

# 393
  • в сърцето на един мъж...
Леле, не луди гъби, ми не знам кви ooooh! 10 страници изписани, човек да не му се наложи да отсъства Crossing Arms
Боги, сори, зает е мъжа, потърси си друг да се влюбиш в него Mr. Green

# 394
Например среща в 13:50 на третия етаж?
за мен е ок, другите са кажат  Peace
само последно уточнение, 8 сме : Аз, Пуц, Зиса, Златето, Дю, Слънчо, Цеца, Све , нали  newsm78

# 395
Бумър, как да те си скъса сърцето при мисълта колко много гей е Джон. Мъка!
Злате не ми се къса, дали ще е хетеро, би или хомо все е далеч...

Във фантазиите ми е какъвто си реша... и си правим тройки със Скот на поразия  hahaha

Сериозно ме притеснява, само, че последните 3-4 годинки откакто сериозно се разпя, лекинко се е позапуснал и натрупал паласки и коремче, затова скоро освен ботокса ще се наложи липо...

# 396
Вал, ти нямаше ли да идваш?  Rolling Eyes Да знам дали да приготвя спринцовките  Crazy

А пък Дю нали не искаше на кино с хейтърките?  Laughing

# 397
  • Варна
Боги, сори, зает е мъжа, потърси си друг да се влюбиш в него Mr. Green
Ще те накълва и ще ти го отнема  Mr. Green

# 398
  • в сърцето на един мъж...
Не ме плашиш, аз имам броня Mr. Green И ако ми лазиш още малко по нервите, имам и остър лък, ще бъдеш отстреляна Sunglasses

# 399
  • София
важно съобщение : резервирах билети за събота,03.12.2011 г за Мол-а на Стамболийски в 14.10 ч.Билетите са по 9 лв, трябва само да се разберем за някаква среща там Joy край на съобщението
newsm45
Да изразя съжаление...

# 400
  • Ænima/Albuquerque
На свещи се къпя само при наличие на подходяща компания  Mr. Green

Flutter

Морнин!  Mr. Green
Аз ще пропусна купона най-вероятно, ма ше се оглеждам за резюмета.
Хубав и питателен четвъртък.

# 401
Вал, ти нямаше ли да идваш?  Rolling Eyes Да знам дали да приготвя спринцовките  Crazy

Аз ще се присъединя евентуално след киното, защото преди това съм помощник в едно благотворително събитие, но ще ви следя изкъсо, нали ще пиете кафе след това... Hug

# 402
  • Варна
Не ме плашиш, аз имам броня Mr. Green И ако ми лазиш още малко по нервите, имам и остър лък, ще бъдеш отстреляна Sunglasses
Гаднярка  Crossing Arms

Момичета, ах, съвместна арена. Поканете и скротума за компания.

# 403
  • Ænima/Albuquerque
Поканете и скротума за компания.

Да почине в мрака? Не, не, трябва ни.  hahaha

# 404

А пък Дю нали не искаше на кино с хейтърките?  Laughing
не искаше, ама и тя се поддаде на чара ни  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт