136 sparkling ways to celebrate the Holiday Season in USA

• 30 705
  • 715
  •   1
Отговори
# 105
sipirumi, аз говоря много откак се е родил  Laughing даже приказки като разказвам показвам всички движения се показват- дърпам, бутам, и каквото ти дойде на ум

# 106
MVK за маска, смесваш малко прах със няколко капки масла, алое вера, мед, каквото обичаш да ползваш за домашна маска, слагаш за половин час, отмиваш, можеш да правиш колкото често ти е приятно, не е агресивна съставка. Този от линка е хидролизиран и може успешно да се смеси с какъвто крем си ползваш за лице направо, ще се разтвори напълно.  А може и да се забърка в домашен крем с базите, които продават из там каквито зелени магазини имате.

# 107
Нели, да споделя, че съм опъната като балон. Laughing Ще се спукам, ако се усмихна. Мерси.

# 108
Цоне, снимка, плс!  Mr. Green

Сипируми, лека и бърза адаптация на Павел! Дано мине безболезнено за всички ви.  Hug
Ако имаш възможност, може да го водиш в някакви плейгрупи сега, просто за аклиматизация.

Моля кухня-специалистките да ми кажат разликите stand vs. hand mixerPraynig По-простичко, ако може, като за супер начинаещи.  Blush Трябва ми нов миксер. Има ли смисъл да давам много пари за stand mixer при положение, че ще го ползвам рядко (2-3х/месец) или да си купя по-читав hand mixer?
И въобще stand само миксира, нали? Има ли други опции? Тези КитчънЕйд за по $250-300 какво повече правят? Четох, не разбрах.

# 109
Mr. Green

Аз съм за ръчния миксер, но не те знам може да имаш хоби да правиш торти и да не съм права. Laughing

# 110
Ах, колко си смайли! Joy

Цоне, в добро душевно кухненско здраве съм, пълно равновесие - не ме пращай при тортоправачките. Моите лудости са в други области.  Mr. Green
Препоръки за ръчен миксер имаш ли?

# 111
Аз съм с КитчънЕйд, бърка, меси ( там меся хляб например), разбива. По-удобен ми е от ръчния. Пък и има възможност за добавяне на приставки - скоро мъжът ми се сдоби с такава за мелене на месо, има такива за паста, равиоли и др

# 112
Титина, мерси.   bouquet Месо не консумираме, паста абсурд да правя. Нито пък тесто да меся.  Stop Не съм по тая част. За един кекс дето се казва ми трябва. Продължавам да чета и май ще си взема ръчен. Само остава да избера модел.

"Another reason (освен Hands free mixing и More speeds) to get a stand mixer is that it looks great in your kitchen!" Айде, няма нужда.  Laughing

Последна редакция: пн, 12 дек 2011, 17:40 от Solley.

# 113
Руми, за теб ще е в пъти по- трудно, отколкото за него. Мога единствено да те посъветвам да започнеш да го вкарваш в среди с деца по- често докато започне и да те успокоя, че колкото по- малки са, толкова по- лесно свикват. Прегръдки.
Пиши какви са тези капки по- подробно (аз не вярвам особено в ефекта на подобно нещо, но пък съм склонна да опитам за релаксация у дома).

Солей, от мен - ръчен. Пести място, лек е, удобен за миене, разбива отлично смес за какъвто се сетиш сладкиш.

# 114
Цонне, тоз слънчев тен от зехтина ли е?  Laughing

Миксер - аз не виждам смисъл да се отдели специално място в кухнята за уред, дето ще се включи двайсет пъти годишно макс. С две ръце съм за ръчен, по причините на Ники. Моят е евтинджос, защото го използвам буквално само за разбиване на масло и захар. Ни скорости ми трябват, ни нищо.

Руми, дано скоро да мине този период и лесно да се адаптира Павел в яслите!

# 115
Вчера си купих този миксер в PathMark - http://www.hamiltonbeach.com/products/hand-mixers-softscrape-6-s … h-case-62637.html, и на мен ми трябваше обикновена машина,предимно за разбиване на белтъци .
6 степени,300watts,обикновенни бъркалки/софт бъркалки + quickburst бутон.Пробвах засега железните бъркалки,много бързо разбива.Шуми умерено.

# 116
  • The QC to be!!!
Solley аз съм за ръчен. Станд не съм имала, но за това за което на теб ти трябва , хен 1 ще ти върши супер работа.  Peace А какъв модел ще е също мисля, че няма знач.

# 117
 Имам миксер от 2 год. ползван 1 (един) път. Цена около $10 Simple Smile купих го да правя тирамису, получи ми се, повече не съм правила. 

# 118
  • Чикаго / София
И аз съм за ръчен, щом ще се ползва от време на време предимно за кексове и пр.  Другия само място ще заема. Марка не мога да препоръчам. Нашия е някакъв евтин -10-15$ купуван от Уолмарт преди 4 години - малко след като бяхме пристигнали. Още работи перфектно и стават кексове с него.

Руми Деница тръгна на ясла в Бг. Там родители не се допускаха вътре с децата. Поплака 1 седмица сутрин и свикна. Аз плаках много повече от нея.  Laughing Лъчезара тръгна на детска градина тук. Няколко дни ходех с тях и стояхме заедно по около час, час и нещо. После почнаха сами - не са плакали, добре се адаптираха, като се има предвид, че английски не знаеха грам. Но и двете деца бяха по-големшки от твоя бузест сладур, така че при мъничко човече не знам как е по-правилно да се процедира. Дано свикне лесно, че си е мъка и за детенце и за майката.

# 119
  • САЩ
Да си кажа и аз за миксера, щом ще се ползва толковя рядко съм с 2 ръце за ръчен. Имам един купен за $6 преди 10 години, не е мръднал и разбива без грешка. Ползвам го точно през няколко месеца да разбивам кекс и това е. Еми вече и да изгори няма да ми е жал, изкарал си е парите мисля след толкова години вярна служба  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт